2018. július 26-án dobta piacra legújabb albumát a dél-koreai pop-rock együttes, mellette egy videoklippel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Album- és klippremier: FTISLAND – What If
2018. július 27. 12:57
2018. július 27. 15:34
Idejét sem tudom már mikor hallgattam utoljára F.T Island dalokat. Nem is igazán követem a munkásságukat, aminek köszönhetően még mindig csak a régi dalaikat, mint például a Severly-t és az I Wish-t hallgatom. A tagokat egytől egyig szeretem, Hongki hangjáért pedig ölni tudnék, mert egyszerűen zseniális. A budapesti korcetjüket pedig egyre jobban kezdem sajnálni, hogy kihagytam, mert szerintem ők a koreai pop(-rock) egyik meghatározó személyiségei közé tartoznak. Japán dalaikat nem hallgatom, bár egy koreai együttesnél sem nagyon szoktam. Ez a visszatérésük viszont nagyon tetszik. Az albumon a Paradise koreai verziója még ami nagyon tetszik, de a Dance with U sem rossz. A rajongók számára pedig szerintem egyáltalán nem okoztak csalódást.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: