Az elmúlt két évtized egyik legkedveltebb sorozata, a Buffy, a vámpírok réme nemsokára új életre kel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Most már biztos: Jön a Buffy-reboot!
2018. július 24. 21:45
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
David Boreanaz-ba annyira szerelmes voltam. Olyan jól nézett ki, a karaktere is el lett találva, mind jóként, mind gonoszként. Nagyon sajnáltam, hogy végül nem ő lett Buffy-nál a befutó. Persze még mindig nagyon csípem David-et, de nekem örök szerelmént mindig Angel marad.
Jó lenne, ha ebben is állandó szereplő lenne. Nehéz lesz még egy ilyen jó pasit találni az új Angel szerepére (márpedig szerintem az ő karaktere kihagyhatatlan).
2018. július 24. 22:49
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
A kedvenc sorozatom volt akkoriban és már most rettegek ettől az új verziótól. Egy esélyt persze adok neki. Davidet is nagyon imádtam és imádom azóta is, a Bones is nagyon hiányzik, abban is fantasztikus volt. Sarah volt régen a kedvenc színésznőm a Buffy miatt. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, talán jobb is lenne ha nem lenne benne senki a régiből így TALÁN lenne esély elvonatkoztatni. Majd kiderül.
2018. július 26. 16:11
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Angel sorozatot mai napig a legjobbnak tartom. Egyszerűen imádom. Pont. Buffy szerettette meg velem, az is nagyon jó sorozat volt. Annak viszont nem örülök, hogy Buffyból afro-amerikai lesz.Nem vagyok rasszista, de most miért? Lehet hogy belenézek, de kizártnak tartom, hogy az eredetitől jobb legyen.
1 felhasználónak tetszik:
Coco St. Claire
2018. július 27. 18:12
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Az már nem lesz az igazi.... Nagyon szerettem és Faith volt a kedvenc karakterem. Nehezen tudom elképzelni új szereplőkkel, de majd kiderül.
2018. július 27. 19:03
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
nem értem minek kell minden régi,jó sorozatot rebootolni..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.