Kis-Juhász Fábián maga is meglepődött, amikor meglátta, hogy a világhírű énekesnő az általa tervezett ruhában pózol. A Christina Aguilerán látható darab a divattervező diplomakollekciójának a része.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyar divattervező ruháját viselte Christina Aguilera
2018. július 20. 11:28
Tényleg érdekes és különleges darabok!!!
De az biztos hogy én soha nem venném fel őket!!
Esetleg Halloween-ra!!
De az biztos hogy én soha nem venném fel őket!!
Esetleg Halloween-ra!!
2018. július 20. 11:41
|
|
Arevúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 270359 offline
|
Személy szerint nem az én világom az ilyen ruha, viszont szerintem Christina-nak abszolút jól áll. Viszont a többi képet elnézve, meg a modelleket, a többi darab sem nőtt a szívemhez. Emellett ezek a képek inkább ijesztőek.
2018. július 20. 18:42
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nekem nagyon nem jön be ez a sok démoni fotó...művészet,de azért nálam is van egy határ.
Christina ruhája pedig egyszerűen borzalmas! Vegyen már alá valamit,mert ez így gusztustalan!
Christina ruhája pedig egyszerűen borzalmas! Vegyen már alá valamit,mert ez így gusztustalan!
2018. július 23. 18:25
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Annak örülök, hogy az amcsik felfedezik Európa keletibb országait is divat terén. De egyedül arra a ruhára tudom mondani, hogy "oké" amit Christina visel. Az még elmegy.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: