Kis-Juhász Fábián maga is meglepődött, amikor meglátta, hogy a világhírű énekesnő az általa tervezett ruhában pózol. A Christina Aguilerán látható darab a divattervező diplomakollekciójának a része.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyar divattervező ruháját viselte Christina Aguilera
2018. július 20. 11:28
Tényleg érdekes és különleges darabok!!!
De az biztos hogy én soha nem venném fel őket!!
Esetleg Halloween-ra!!
De az biztos hogy én soha nem venném fel őket!!
Esetleg Halloween-ra!!
2018. július 20. 11:41
|
|
Arevúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 270359 offline
|
Személy szerint nem az én világom az ilyen ruha, viszont szerintem Christina-nak abszolút jól áll. Viszont a többi képet elnézve, meg a modelleket, a többi darab sem nőtt a szívemhez. Emellett ezek a képek inkább ijesztőek.
2018. július 20. 18:42
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nekem nagyon nem jön be ez a sok démoni fotó...művészet,de azért nálam is van egy határ.
Christina ruhája pedig egyszerűen borzalmas! Vegyen már alá valamit,mert ez így gusztustalan!
Christina ruhája pedig egyszerűen borzalmas! Vegyen már alá valamit,mert ez így gusztustalan!
2018. július 23. 18:25
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Annak örülök, hogy az amcsik felfedezik Európa keletibb országait is divat terén. De egyedül arra a ruhára tudom mondani, hogy "oké" amit Christina visel. Az még elmegy.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: