Páran nem viccnek vitték a szarkasztikus Instagram-posztot – már ezer dollár körüli összeg gyűlt össze
A teljes cikkhez kattints ide!
Már majdnem félmillió forintot gyűjtöttek össze Kylie Jenner rajongói
2018. július 15. 19:52
Szerintem ez az 1233 dollár fele annyi sincs, mint Kylie-nak egy ruhadarabjának az értéke. Nincs rá szüksége. :'D
2018. július 15. 20:15
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Beteg gyerekeknek is úgyanigy gyűjtenek?szánalmasak
2018. július 15. 20:30
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Könyörgöm, valaki állítsa már le ezt. Már fizikailag fáj ez az emberi ökörség. Hát ki utal át egy milliomosnak 1000 dollárt csak úgy? Fhuuu....
2018. július 15. 20:41
Ez az egesz egy poén, csak az emberek nem értik, mert primitivek, ahh istenem mégis mit csinal majd vele a csavo, persze, h odautalja majd vmi korhaznak vagy stb. Ezzel arconkopve az utalokat na bummm, nem kell hisztizni, h vege a vilagnak, ennél azért nagyobb baj ez az egesz K familia
2018. július 15. 20:59
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez van. Sok h*lye van a világban.
2018. július 15. 22:36
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Najooooo ezt nem bírom XDDDDD ennyi balfaszt... őszintén, annyi hülyeséget láttam már de az emberek még mindig képesek meglepni. Nem tudom mit csináljak ezzel az infóval, nevessek, vagy szörnyülködjek? XD
2018. július 16. 06:58
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Még viccnek is beteg...ezt a komikust se értem igazán...tudhatná,hogy vannak olyan emberek,akik annyira hülyék,hogy adományoznak. Több esze is lehetne!
2018. július 16. 11:32
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
A "self-made billionaire" aki a lehető legjobb helyre és szituációba született ahhoz, hogy beindítsa az üzletet. Minden feltétel adott volt. Szerintem ez a titulus nem igazságos azokkal szemben, akik valóban a nulláról, saját erőből jutottak a listára. Meg az, hogy gyűjtenek a rajongók, hát attól végképp nem lesz selfmade xD
2018. július 16. 13:40
Remélem a befolyt összeget Kylie valamelyik jótékonysági szervezetnek adja.
2018. július 17. 18:58
Na, ha már ennyire mindenkinek van egy kis kidobni való pénze, inkább olyanra adná aminek értelme is van.
Pl. https://www.gofundme.com/kerlek-segitsetek-a-gyogyulasomban , 11 hónap alatt sem lett még meg szegény srácnak az amire neki tényleg szüksége lenne, Kylienak meg lehet egy hónapon belül már meg is lesz a hülyeség.
[Komolyabbra fordítva a szót, a linkre amit bemásoltam tényleg nyugodtan adakozzon aki akar. Itt egy részlet, hogy mire menne "Van egy auto immun betegségem (devic syndroma) ami annyira ritka,hogy a magyar egészségtudomány nem sokat tud a devic-ről!5 éve vagyok beteg viszont most lángolt fel a betegségem amit sürgősen kezelni kellene,nem szeretnék 27évesen ágyba kerülni vagy rosszabb esetben a föld alá...A magyar orvosok lemondtak rólam azzal a címszóval,hogy nem tudnak velem mit kezdeni,hazaküldtek,felírtak egy gyógyszert(immuran) és annyi. Kontrollra is kellene járnom vérképet is kellene 3hetente nézetni,mr-t is kellene csináltatni 5havonta de nincs kezelőorvosom! A bal oldalam kezd lebénulni ami mára már sajnos eléggé látványos,végtagjaim zsibbadnak a nap 24órájában,izom/csontfájdalmaim szoktak lenni ami igen csak fájdalmas tud lenni,nem mellesleg inkontinenciával és légszomjal küzdök! Németországban tudnának segíteni rajtam,viszont annak igen csak magas az összköltsége
átszámítva 2millió forintra lenne szükségem a "gyógyulásomhoz"...dolgozni nem tudok mivel a bal oldalam annyira gyenge,hogy képtelen lennék rá! "
Pl. https://www.gofundme.com/kerlek-segitsetek-a-gyogyulasomban , 11 hónap alatt sem lett még meg szegény srácnak az amire neki tényleg szüksége lenne, Kylienak meg lehet egy hónapon belül már meg is lesz a hülyeség.
[Komolyabbra fordítva a szót, a linkre amit bemásoltam tényleg nyugodtan adakozzon aki akar. Itt egy részlet, hogy mire menne "Van egy auto immun betegségem (devic syndroma) ami annyira ritka,hogy a magyar egészségtudomány nem sokat tud a devic-ről!5 éve vagyok beteg viszont most lángolt fel a betegségem amit sürgősen kezelni kellene,nem szeretnék 27évesen ágyba kerülni vagy rosszabb esetben a föld alá...A magyar orvosok lemondtak rólam azzal a címszóval,hogy nem tudnak velem mit kezdeni,hazaküldtek,felírtak egy gyógyszert(immuran) és annyi. Kontrollra is kellene járnom vérképet is kellene 3hetente nézetni,mr-t is kellene csináltatni 5havonta de nincs kezelőorvosom! A bal oldalam kezd lebénulni ami mára már sajnos eléggé látványos,végtagjaim zsibbadnak a nap 24órájában,izom/csontfájdalmaim szoktak lenni ami igen csak fájdalmas tud lenni,nem mellesleg inkontinenciával és légszomjal küzdök! Németországban tudnának segíteni rajtam,viszont annak igen csak magas az összköltsége
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2018. augusztus 03. 22:16
|
|
Kiwi94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 266319 offline
|
Remélem legalább jótékony célra fordítják a pénz!
Kylienék hány éves rajongói vannak és mi van velük, tényleg átmosták az agyukat??? Az ilyenek képben vannak azzal, hogy más embereknek semmijük sincs, hogy rengeteg szervezet van, ami pénzt gyűjt beteg vagy hátrányos helyzetű emberek számára?? KÁR, HOGY A SOK PÉNZBŐL NEM LEHET ÉSZT VENNI SZÁMUKRA?!!!
Kylienék hány éves rajongói vannak és mi van velük, tényleg átmosták az agyukat??? Az ilyenek képben vannak azzal, hogy más embereknek semmijük sincs, hogy rengeteg szervezet van, ami pénzt gyűjt beteg vagy hátrányos helyzetű emberek számára?? KÁR, HOGY A SOK PÉNZBŐL NEM LEHET ÉSZT VENNI SZÁMUKRA?!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.