Belgium megszerezte első vb-érmét, Anglia a negyedik helyen zárt a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon.
A teljes cikkhez kattints ide!
#VB2018: Történelmi bronzérmet szerzett Belgium
2018. július 15. 19:44
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
2018. július 18. 09:22
|
|
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline
|
Hatalmasat meneteltek a Belgák a VB-n.Mikor a Japánok ellen 2:0-ról fordítottak.Aztán összekerültek a Brazilokkal ahol én nem hittem a szememnek az eredmény láttán.Iagz a bronz meccsen a szívem unkább az Angolok felé huzott,de a meccset látván teljesen jogosan,és megérdemelten nyertek a Belgák!
2018. július 18. 10:55
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Nagyon örülök nekik, drukkoltam értük. (Igen, akkor is, ha annyira engem a foci nem érdekel... A belgákért és a horvátokért drukkoltam.)
2018. július 18. 15:38
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Döntőt érdemeltek volna,nagyon szimpatikus csapat,talán majd legközelebb.A franciákat is szeretem,szóval örültem,hogy nyertek,de az angoloknak szurkoltam leginkább.A top 4-ből egyik eset sem lett volna rossz,ha végül nyer.
2018. július 18. 18:31
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nagyon jól játszottak, a 2. helyet is megérdemelték volna
2018. július 21. 17:50
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Miután az országok, melyeknek szurkoltam, kiestek, úgy voltam vele, hogy akkor nyerjenek a belgák. Sajnos ők is búcsúztak, de legalább a bronzérmet megszerezték. Kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményt érnek majd el az EB-n.
2018. július 23. 17:03
Örültem a belga sikernek!
Bár a bronzmeccsre a Totón az Angolokra tettem!
Nem is jött be!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: