jelenaismylove - Tegnap, 20:43
Èn nagyon szeretem Arit de ne hasznàlja Isten nevèt egy dalban ami szexrol szol es ne is hasonlítsa magàt hozzà. Azt hittem ez valamilyen feminista szàm lesz...
egyetértek
Ariana Grande bizonyítja, miért egy nő az Isten – klippremier!
2018. július 14. 18:26
|
|
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline
|
2018. július 14. 19:01
|
Bogy94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 243574 offline
|
Ez az third wave feminizmus kezd már idegesítő lenni. A csapból is ez folyik nem is beszélve arról hogy hirdetik itt hogy ők csak egyenlőséget akarnak a nemek között mégis az jön le hogy többnek hiszik magukat a férfiaknál. Értem én hogy jelen esetben Ari csak egy szexistennő címében "tündököl" de valahogy csak belekerült ez feminista istenkép. Nemhiába kedvenc mondataik a God is a woman és a Future is female. Egyiknek sincs konkrét neme csak hogy tisztázzuk. Tessék igazi egyenlőség.
Mellesleg azok a rágcsálók nagyon parásak.
Mellesleg azok a rágcsálók nagyon parásak.
1 felhasználónak tetszik:
mannika
2018. július 14. 19:20
Igazán művészi kisfilmet kerekítettek ehhez a dalhoz. Fülbemászó és természetesen csak egy metaforaként jelenik meg benne Isten, mielőtt bárki tovább szándékozná vinni ezt a gondolatot egy negatív irányba.
2018. július 14. 19:52
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Hihetetlen mennyien hisztiznek itt a komment szekcióban! Ha egy férfi használja magára az Isten jelzőt mindenki tapsol és bólogat (Kanye, Drake, Eminem stb),de ha Ariana arról énekel, hogy mellette egy férfi azt érezné, hogy az Isten egy nő, idekeveredik a vallás, a feminizmus és hirtelen Ariana egy kis ribi lesz aki börtönt érdemelne azért, amiért a szájára veszi Istent. Gondolkozzatok már el egy kicsit, ha nem tetszik a dal akkor ne krákogjatok itt, hanem keressetek más hallgatni valót.
yonghee.
2018. július 14. 22:52
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
fEmiNIzmUS, sZEXUális uTaLások PoKolRA VeLe
lol hihetetlenek az emberek, ahogy olvastam a kommenteket youtubeon senki nem hozta fel a third wave feminizmust, vagy a Bibliát. meg miaz hogy Isten nevét nem szabad egy szexről szóló dalban említeni omg behalok egyes embereken. sosem értettem, hogy nyíltan beszélni (ezesetben énekelni) szexuális témákról, illetve maga a feminizmus, miért nem össze egyeztethető a vallással. nem idegen számomra a vallás, sem a kereszténység, de egyáltalán nem gondoltam volna, mikor délelőtt láttam a videót, hogy 2018-ban képes ekkora port kavarni egy God is a Woman c. szám btw nem is ez az első ilyen szám. Nekem amúgy nagyon tetszik a videó, Arianánanak továbbra is elképesztő hangja van és nagyon kreatív a videó is.
lol hihetetlenek az emberek, ahogy olvastam a kommenteket youtubeon senki nem hozta fel a third wave feminizmust, vagy a Bibliát. meg miaz hogy Isten nevét nem szabad egy szexről szóló dalban említeni omg behalok egyes embereken. sosem értettem, hogy nyíltan beszélni (ezesetben énekelni) szexuális témákról, illetve maga a feminizmus, miért nem össze egyeztethető a vallással. nem idegen számomra a vallás, sem a kereszténység, de egyáltalán nem gondoltam volna, mikor délelőtt láttam a videót, hogy 2018-ban képes ekkora port kavarni egy God is a Woman c. szám btw nem is ez az első ilyen szám. Nekem amúgy nagyon tetszik a videó, Arianánanak továbbra is elképesztő hangja van és nagyon kreatív a videó is.
Lisanne
2018. július 14. 22:56
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Bogy94 @ 2018.07.14. 19:01)
[...] ők csak egyenlőséget akarnak a nemek között mégis az jön le hogy többnek hiszik magukat a férfiaknál. [..]
#nooffence de (tisztelet a kivételnek) javarészt az összes férfi többnek hiszi magát a nőknél.
Lisanne
2018. július 15. 00:31
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Wow, nekem nagyon bejönnek Ariana dalai és klipjei is, bár nem vagyok rajongója ezért nem ismerem az összes dalát de meg kell hagyni, hogy nem rossz a stílusa.
2018. július 17. 14:08
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Hát látványos klip lett, de engem mostanában nagyon untatnak Ariana zenéi. :/
2018. július 18. 13:47
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
1:40-kor mi az a random hód?
2018. július 19. 12:52
Nehezen, de ezt a dalt is meg tudtam szeretni - bár ez most jóval több meghallgatást igényelt, mint a NTLTC vagy a TLIC. Viszont azt már elsőre elismertem, hogy fantasztikusan igaz a dalszöveg, és a klip is egy igazi remekmű - a dal pedig csodálatos, ahhoz képest, hogy eleinte egyáltalán nem tetszett, jelenleg nem is tudok leállni a hallgatásával.
2018. július 24. 09:37
Úgy látom, most Ariana lett a divat, ne értsetek félre, nincs vele semmi bajom, csak már mindenhol őt látom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.