Ariana Grande bizonyítja, miért egy nő az Isten – klippremier!
2018. július 13. 23:53
|
VikejTomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.09. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 269828 offline
|
Kedves PM1999!
Ez a dal a NŐKről szól.
Nem róla.
Ez egy feminista dal, és az egészben Istent a nőkhöz hasonlítja.
Szóval nem, Ariana nem képzel magáról sokat, csak támogatja az női egyenjogúságot.
Ez a dal a NŐKről szól.
Nem róla.
Ez egy feminista dal, és az egészben Istent a nőkhöz hasonlítja.
Szóval nem, Ariana nem képzel magáról sokat, csak támogatja az női egyenjogúságot.
2018. július 14. 01:09
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
a dalt egész nap hallgattam,
a klip nagyon egyedi lett és ötletes, nekem nagyon tetszik és i don’t care, hogy kinek tetszik az új Ari meg kinek nem. ugyanezt mondtátok a dangerous womannél is. túl ribancos, minek vetkőzik stb. az ilyen (saját véleményem szerint) nem igazi fan.
2018. július 14. 07:27
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
welcometothereallife | Tegnap, 21:48
sokaknál olvastam, hogy ez "ütközik a Bibliával, mert hogy az Isten férfi" meg ilyen fas.ságok. Katolikus suliba járok, és hívő vagyok, én pedig azt mondom, hogy a Biblia szerint az Isten egy lélek. Egy. Lélek. És nem azt mondja a dal, hogy az Isten egy nő, hanem azt FOGOD HINNI. Az egész dalban és az egész klipben Isten egy metafora. Az emberek remekül meg tudják ragadni a lényeget biggrin.gif. Amúgy meg Ariana megint bitang jót alkotott, szóval kalapom emelem
Végre valaki leírta! Kár,hogy a többség még így se érti(amúgy én is katolikusba jártam)
sokaknál olvastam, hogy ez "ütközik a Bibliával, mert hogy az Isten férfi" meg ilyen fas.ságok. Katolikus suliba járok, és hívő vagyok, én pedig azt mondom, hogy a Biblia szerint az Isten egy lélek. Egy. Lélek. És nem azt mondja a dal, hogy az Isten egy nő, hanem azt FOGOD HINNI. Az egész dalban és az egész klipben Isten egy metafora. Az emberek remekül meg tudják ragadni a lényeget biggrin.gif. Amúgy meg Ariana megint bitang jót alkotott, szóval kalapom emelem
Végre valaki leírta! Kár,hogy a többség még így se érti(amúgy én is katolikusba jártam)
2018. július 14. 08:49
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Csodálatos! Imádom az összes rejtett utalást benne! Ahogy festményeket és szobrokat elevenített meg, meg hogy (gondolom) Máriára utalt azzal, hogy hamis hasa lesz majd eltűnik (egy nő nélkül nem születik meg a megváltó) , Madonna inspiráló szövege amire ő rátátog, a kalapács utalhat Thorra is és hogy Ariana méltó arra, hogy felemelje, ahogy a gondolkodó szoborként ül és elviseli a sértéseket. Fantasztikusak a ruhák, a klip pörgős, mindig van mit nézni, az effektek gyönyörűek. Egyedül azt a pockos (nem tudom milyen állat) részt nem nagyon értem, nagyon megijedtem amikor felvisított. xD
2018. július 14. 13:12
Elmegy! Csak az zavar ,hogy Arinak minden második dala csak a sze@ről szól ezt unom már egy kicsit és zavaró.
2018. július 14. 13:22
Tetszik a dal, csak egy picit abszurd.
A klip nem igen illik hozzá szerintem...
A klip nem igen illik hozzá szerintem...
2018. július 14. 14:10
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
nem pártolom azokat a klipeket ami tele van effekttel és mű jelenetekkel,de ez mégis megfogott főleg a világűrös rész.
egy oldalon rengeteg érdekességet olvastam a klippel kapcsolatban és aki érti a részleteket az sok mindent felfoghat miért pont ilyen a videó.
egy szóval csodálatos lett
egy szóval csodálatos lett
2018. július 14. 14:25
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
Egyszerűen csodálatos. ♡
2018. július 14. 17:12
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Nem igazán jöttek be eddig a dalai, de ez nagyon szuper lett. Szerintem felesleges itt behozni a vallást, a dal maga simán csak a szexről szól, köze nincs vallásokhoz
Ha nagyon leakarom egyszerűsíteni a lényegét akkor annyi hogy a pasi istennőnek tartja majd a végén
2018. július 14. 18:02
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Isten nem létezik így ez egy fail. vagy legalábbis nem olyan értelemben, hogy ő teremtette és mozgatja a világot. de természetesen értjük az utalást és a lényeget
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: