Ma éjjel debütált a Little Mix és a Cheat Codes LMBT klipje az Only You címú slágerhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett az LMBT klip a Little Mix és a Cheat Codes slágeréhez
2018. július 13. 15:40
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Na ez az a dal, amit pár hét alatt rongyosra hallgattam, annyira imádom és most a klipbe is beleszerelmesedtem.
Mikor először láttam kicsit csalódott voltam, hogy a Little Mix lányok nincsenek benne, de kárpótol érte ez a gyönyörű történet és Peyton alakítása is.
Mikor először láttam kicsit csalódott voltam, hogy a Little Mix lányok nincsenek benne, de kárpótol érte ez a gyönyörű történet és Peyton alakítása is.
2018. július 13. 15:59
|
|
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline
|
ez a klip gyönyörű *-* nem vagyok oda a little mixért, de ez a dal megfogott. ^^
2018. július 13. 17:51
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
fantasztikus a klip még annak ellenére is hogy a lányok nincsenek benne a dal pedig már a megjelenés óta a szívemhez nőtt <3
2018. július 13. 20:24
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
örülök,hogy nem kellett csalódnom a LM lányokban. nagyon szép lett!
2018. július 15. 13:03
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 online
|
Elsőre nem fogott meg a klip, de nagyon örülök, hogy végre megkaptuk az LMBT videót, amit a SLS-hoz nem
A két csajszi nagyon jól alakított, viszont sajnálom hogy a lányok nincsenek benne.
2018. július 16. 03:45
Nem vagyok egy Little Mix fan, de ezt a klipet és számot imádom.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: