A 19 éves énekesnő Almost Love című kislemezéhez ma jelentette meg a kisfilmet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Látványos klippel jelentkezett Sabrina Carpenter
2018. július 13. 10:02
Ez a szám nagyon tetszik és a klip is igazán jó lett.
Most megyek és le is töltöm XD Mondjuk egy rap részt el tudtam volna képzelni, de így is szuper lett.
2018. július 13. 15:13
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
SHE IS NOT PLAYING, SHE CAME WITH THE CROWN
ez az, amire aztmondom, megérte várni több mint egy évet. csodálatos világgal látta el a dalt, egyszerűen mesés lett. imádom.
ez az, amire aztmondom, megérte várni több mint egy évet. csodálatos világgal látta el a dalt, egyszerűen mesés lett. imádom.
2018. július 13. 15:32
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
YOU KILLING IT QUEEN
Már egy hónapja tűkön ülve vártam ennek a dalnak a klippjét és nem csalódtam. T-Ö-K-É-L-E-T-E-S. Minden. A koreográfia, a helyszínek, a ruhák, a történet.
Oh god Sabrina gyönyörű, rohadt jól áll neki a vörös rúzs.
Már egy hónapja tűkön ülve vártam ennek a dalnak a klippjét és nem csalódtam. T-Ö-K-É-L-E-T-E-S. Minden. A koreográfia, a helyszínek, a ruhák, a történet.
Oh god Sabrina gyönyörű, rohadt jól áll neki a vörös rúzs.
2018. július 13. 17:40
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Egyszerüen csodaszép a klipben és a klip na az pedig már felülír mindent.
Büszke vagyok rá amiért kitért a Disney háta megül és a zenei tudására koncentrál. Ő az igazi Sbarina akit ismerek!
2018. július 13. 21:13
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
hatalmasat fejlődött ez a csaj! imádom
2018. július 23. 17:09
Sabrina szerintem hatalmas tehetség. Ő lesz az új amerikai üdvöske, ez szinte biztos!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: