Íme a Harry Styles-fanfiction filmjének két főszereplője
2018. július 14. 15:11
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Lehet, hogy majd megnézem a filmet, de igazából már eléggé unom, hogy a világ annyira imádja azokat a sztorikat, amikor a jó lány megjavítja a rossz fiút. Értem én, hogy romantikus meg minden, de úgy állítják be a fiatal lányoknak, mintha ez lenne nekik a feladatuk, a nők feladata, hogy a rossz fiúkat tegyék jóvá, és viseljék el, ha bántják őket.
2018. július 14. 19:15
Én olvastam a történetet és kifejezetten jó véleménnyel vagyok róla. Örülök, hogy a film végül valóban megvalósul, ráadásul ilyen jó szereposztással. Azt kell, hogy mondjam nagyon eltalálták a színészeket. Kíváncsian várom a végeredményt!(:
2018. július 14. 21:12
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
Imádtam a könyveket. A mai napig a kedvenc könyvsorozataim között tartom számon. Már régóta várom a filmet. Tetszik a szereposztás, remélem mihamarabb elkészül a film is
2018. július 15. 21:12
|
|
Rozikaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 250940 offline
|
A papír alapú sztorit nem olvastam, csak wp-n, és úgy hallottam, hogy sokban különbözik a kettő. Az After-t többször is feldobta a wattpad, ezért kezdtem el olvasni. 3 könyv, 300 fejezettel. Nagyon hosszú volt, és kínkeserves volt az olvasása a szereplők tulajdonságai és döntései végett, de nem az a sztori, ami rossz és nem olvasod tovább, hanem (SAJÁT véleményem szerint) ami nem jó, nem értesz egyet egy csomó mindennel, de nem lehet abbahagyni, mert várod, hogy végre lezáródjon a folytonos dráma, ezért leköt. Ha kellene sem olvasnám el újra, de a filmre kíváncsi vagyok, egyszer biztosan elmegyek majd rá.
2018. július 17. 19:47
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy nem Indiana lesz, hiszen az író is eredetileg őt képzelte el, az meg csak egy igazi főnyeremény, hogy ő is benne lett volna az eljátszásában
2018. július 18. 00:04
lehet először el kellene olvasnom... de én rohadtul kényelmetlenül érezném magam, ha egy rólam készült fanfiction filmnek lenne megcsinálva... te jó ég
2018. július 19. 12:52
A szereposztás nagyon jónak bizonyul, számomra mindkét emberke nagyon szimpatikus - igaz még nem ismerem őket.
Lehet, majd beleolvasok a könyvbe, de ha azt nem is, a filmet tuti megnézem, elég kíváncsivá tettek ezekkel a szereplőkkel.
Lehet, majd beleolvasok a könyvbe, de ha azt nem is, a filmet tuti megnézem, elég kíváncsivá tettek ezekkel a szereplőkkel.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: