Starity

Íme a Harry Styles-fanfiction filmjének két főszereplője

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. július 12. 19:35 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Most már tényleg érkezik az After a mozik vásznára: kiválasztották a két főszereplőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. július 12. 19:55 #2
- törölt felhasználó -    
Oh god, pedig azt hittem, végleg elfelejtették, hogy ebből filmet csinálnak. Soha életemben nem olvastam még akkora szrt, mint az After. Semmilyen szempontból nem érdemelte meg azt a nagy rajongást, amit kapott, hát még azt, hogy kiadták könyvben... még a Wattpadon is a legalsó kategóriát képviseli, ami nagy szó. Fantáziátlan, mintha egy 13 éves fszhiányos tini írta volna. Nonszensz, komolyan nonszensz ebből filmet forgatni.
2018. július 12. 20:03 #3
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 943
Csatolások: 0
Azonosító: 262892
@HawtDawgMan
A Szürke ötven árnyalatából is forgattak egy trilógiát. Sajnos. Ma már nem számít, hogy valami jó legyen, csak legyen népszerű. Trash culture.
2018. július 12. 20:15 #4
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Azt hiszem találkoztam már a könyvvel és eléggé le van húzva, de lehet egyszer beleolvasok.
Viszont szerintem a két szereplőt nagyon eltalálták, főleg a lányt. Valami eszméletlenül gyönyörű ez a lány és rá nem jöttem volna, hogy Katherine húga, mert nem nagyon látok hasonlóságot.
Jaj amúgy a srácra emlékszem a HP-ből lol, tök cuki volt, jól fog állni neki ez a titokzatos srác szerep.
Azért Daniel Sharman jobb lett volna.
2018. július 12. 20:18 #5
- törölt felhasználó -    
Még tavaly olvastam a könyvet, pedig nem is szeretem a One Direction-t, csak láttam róla pár negatív véleményt Molyon, amik hatására elolvastam. Tudni akartam, hogy tényleg annyira rossz-e ez a könyv. Nekem nem tetszett, rengeteg hiszti volt benne, a karakterek idegesítettek, a cselekménye sem volt egy nagy durranás... Ja, és tele van erotikus részekkel, szóval ha a film leginkább a fiatalabb korosztályt akarja megcélozni, akkor kb. a könyv felét ki is hagyhatják. Mindegy, szerintem ez a történet nagyon lapos, vannak ezerszer jobb könyvek, amikből lehetne igazán jó filmeket csinálni...
Viszont a srác tényleg baromira hasonlít Harryre, tökéletes választás volt. És magamat ismerve meg fogom nézni ezt a filmet, mert mazochista vagyok.biggrin.gif
2018. július 12. 20:47 #6
Taesha
Taesha
virtual angel ⁠☆

Státuszsaw ateez 02.14 ౨ৎ saw artms 10.13
Hozzászólás: 2268
Csatolások: 491
Azonosító: 268158
Terveztem elolvasni a könyvet, de valamiért sose kezdtem neki. Rengeteg negatív kritikát hallottam felőle, így még most is érdekel hogy mi is az amit ennyire lehúznak.
Bár mivel alapból egy Wattpades Harry fanfiction volt, így nem hiszem hogy sokkal jobb lenne, mint azok amiket manapság találok az oldalon.
Nem is értem miért kellett könyvként kiadni. Annyi olyan könyvet találhattak volna az oldalon, ami nem ilyen népszerű, de sokkal érdekesebb mint egy tipikus fanfiction.
Mindenesetre a filmet biztos megnézem, mivel érdekel a színészek alakítása, emellett még a történetre is kíváncsi vagyok.
2018. július 12. 21:04 #7
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (Taesha @ 2018.07.12. 20:47)
Terveztem elolvasni a könyvet, de valamiért sose kezdtem neki. Rengeteg negatív kritikát hallottam felőle, így még most is érdekel hogy mi is az amit ennyire lehúznak.
Bár mivel alapból egy Wattpades Harry fanfiction volt, így nem hiszem hogy sokkal jobb lenne, mint azok amiket manapság találok az oldalon.
Nem is értem miért kellett könyvként kiadni. Annyi olyan könyvet találhattak volna az oldalon, ami nem ilyen népszerű, de sokkal érdekesebb mint egy tipikus fanfiction.
Mindenesetre a filmet biztos megnézem, mivel érdekel a színészek alakítása, emellett még a történetre is kíváncsi vagyok.

Megvan a Wattpad-nek is a maga bája, de én minőségi fanfiction-t nem ott keresnék elsősorban biggrin.gif
2018. július 12. 21:22 #8
Revelynne
Revelynne
✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧

Státuszlook like the innocent flower, but be the serpent under it.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 1649
Azonosító: 268727
nem olvastam a könyvet, de egy időben tervbe volt, aztán ahogy itt nézegetem a kommenteket, lehet jól jártam hogy nem kezdtem el. borzasztó írások vannak a wattpadon, nem lenne meglepő, ha ez is az lenne. a filmet viszont lehet megnézem, azzal kevésbé pocsékolnám az időmet, ha valóban olyan borzasztó a sztori. amúgy Katherine húga nagyon bájos lány, viszont a srácról az a photoshoppolt kép nem is lehetne rosszabb. ki készítette és miért osztotta meg?
2018. július 12. 22:43 #9
RedKoi
RedKoi
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 255348
Hát..sosem szerettem a One Directiont. Még a mai napig nem értem miért szeretik annyian, de hát ez van, mindenkinek más az ízlése. Viszont a könyvvel régebben már találkoztam. Gondolkoztam rajta, hogy megvegyem-e, de a sok negatív vélemény elbizonytalanított. Meg eleve nem kedvelem az ilyen tipikus kiszámítható történeteket.tongue.gif A Wattpaden nagyon sok tehetséges ember van, iszonyat jó történeteket lehet találni, csak hát persze azokat nem olvassák annyian....Szóval a filmnek lehet adok egy esélyt, hátha jó lesz. Sajnálom, hogy nem Daniel Sharman játssza a szerepet, annak nagyon örültem volna.
2018. július 12. 23:01 #10
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Olyan jó kevésbé népszerű írok vannak a wattpadon nem értem hogy miért ez kell a népnek,hisz lehet lehúzni de az tény hogy ezt a sz. rt rettentő sok ember elolvasta.
2018. július 13. 12:07 #11
Skandtiel
Skandtiel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 102
Azonosító: 263784
Csak rossz film lehet, ha már Harry Styles ff-ről van szó. Wattpadon is inkább azok vannak az élen, amikben az erotika van főszálon, amik még igénytelenül is vannak megírva. Meg a testvér-testvérrel van testi kontaktusba, hogy már rosszul vagyok tőle, amikor már a 10. ilyet látom.
Inkább az igényesebb munkákat kéne jutalmazni, nem pedig ezeket a klisés szarokat.
1 felhasználónak tetszik: ScreamQueen
2018. július 13. 12:45 #12
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
de durva lehet a csajnak, hogy a fanficét megfilmesítik és még azt is figyelembe veszik, hogy képzelte el a karaktereket biggrin.gif egyébként én régebben olvastam több 1D sztorit is, az After szerintem nem egy kiemelkedő munka, nem értem, miért pont ez ragadta meg az emberek figyelmét. esetleg gazdag az író vagy jók a kapcsolatai?
2018. július 13. 15:06 #13
Himawari
Himawari
visszatérő vendég

Státusz1990-2017 rip my angel
Hozzászólás: 152
Azonosító: 256359
Nem kedvelem az ilyesmi írásokat, amik kiszámíthatóak és semmi igazi történet nincs benne(legalábbis a kritikákból ez jött le, el nem olvasnám). A filmnek viszont nagyon örültem Daniel miatt, elég nagy főszerep lett volna neki, mivel sok igény van erre valamiért... De így, hogy már nem övé a szerep, már a film is felejtős.
2018. július 13. 18:11 #14
yoonkook
yoonkook
visszatérő vendég

StátuszIf you listen closely you can hear me not caring.
Hozzászólás: 199
Azonosító: 269565
Én kíváncsi leszek a filmre és a könyvet is olvastam,de szerintem aki nem szereti Harryt annak nem is lesz nagy durranás a film csak egy Szürke Ötven Árnyalata 2.0 biggrin.gif
2018. július 13. 19:53 #15
- törölt felhasználó -    
Előre sajnálom szegény színészek karrierét a film megjelenése után...
2018. július 13. 20:52 #16
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
A könyv egynek elment, olvastam már sokkal rosszabbat is. A filmre pedig nagyon kíváncsi vagyok, nem sokszor, de előfordult már, hogy a film 100x jobb lett mint az eredeti könyv, szóval hátha.
2018. július 14. 07:27 #17
rosaliemoon
rosaliemoon
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 262563
Nem szoktam kommentelni, inkább a nézelődő típus vagyok, de úgy gondolom ezt fontos leírom. Igen, egyetértek azzal, hogy találni Wattpaden kifejezetten borzasztó könyveket, de vannak hihetetlenül jók is, amik simán megállnák a helyüket könyvekként. Ha valaki azt mondja, csak rossz van, az nem nézett szét elég jól wink.gif A másik pedig, attól még hogy Harry Styles fan fiction, miért lenne rossz?? Nem értem az össze függést smileeee.gif
Amandanak pedig gratulálok, hogy ilyen sikeres lett egy fan fiction megírása által! A színészek pedig tényleg a leírásnak megfelelőek. A fan fictionbe beleolvastam anno, nem az én világom volt, de lehet adok neki még egy esélyt.
2018. július 14. 11:04 #18
Djberni
Djberni
visszatérő vendég

StátuszWith great power comes great responsibility.
Hozzászólás: 107
Azonosító: 260198
Ez így elsőre eléggé furcsa, habár még nem olvastam a könyvet és a 1D storykért sem vagyok oda, de azért kíváncsi lennék a filmre... smileeee.gif
2018. július 14. 13:24 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (rosaliemoon @ 2018.07.14. 07:27)
Nem szoktam kommentelni, inkább a nézelődő típus vagyok, de úgy gondolom ezt fontos leírom. Igen, egyetértek azzal, hogy találni Wattpaden kifejezetten borzasztó könyveket, de vannak hihetetlenül jók is, amik simán megállnák a helyüket könyvekként. Ha valaki azt mondja, csak rossz van, az nem nézett szét elég jól wink.gif  A másik pedig, attól még hogy Harry Styles fan fiction, miért lenne rossz?? Nem értem az össze függést smileeee.gif 
Amandanak pedig gratulálok, hogy ilyen sikeres lett egy fan fiction megírása által! A színészek pedig tényleg a leírásnak megfelelőek. A fan fictionbe beleolvastam anno, nem az én világom volt, de lehet adok neki még egy esélyt.

Nem azért rossz, mert Harry Styles fanfiction, hanem azért, mert egy összecsapott, kiszámítható, idegesítő, buta, érthetetlen és klisés karakterekkel megtűzdelt, botrányosan rosszul megírt Szürke ötven árnyalata 2.0 (sőt még azt is meg merem kockáztatni, hogy bizonyos szempontokból még annál is rosszabb), témájának köszönhetően tiniknek gyártva. Nagyon sok szempontból megbukik ez a khm... könyv, szerintem a kiadók élből elutasították volna, ha nem lenne a háta mögött egy ekkora nézőtábor Wattpadon. Valóban tök nagy elismerés, hogy valaki a Wattpadról ilyen magasra nőtte ki magát, csak hát, véleményem szerint az sem mindegy, hogy mivel, ha pedig az én nevemhez kötődne az After, iszonyatosan szégyellném magam. Abban pedig egyetértek, hogy vannak azon az oldalon jó történetek is, én is ismerek párat, és borzasztóan sajnálom, hogy nincsenek (jobban) moderálva a történetek, hogy mi kerülhet ki és mi nem, mert így messzemenőkig nehezebb belefutni egy értékelhető sztoriba. És nekem, mint az oldal aktívan tevékenykedő tagjának (írás és olvasás szempontjából is) borzasztóan fáj látnom, hogy ezek emelkednek ki a sok közül, nem pedig az akár bestseller-szintű történetek.
2018. július 14. 15:08 #20
Girl23
Girl23

Státusz...
Hozzászólás: 754
Azonosító: 240285
Nem olvastam ezt a fanfictiont, igazából nem is hallottam róla soha, de azért elég érdekes, hogy ez elvileg valami nagyon népszerű történet, de ahogy itt a kommenteket olvasgattam, kábé mindenki azt írta, hogy nem egy jó sztori. biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok