A sminkmogul élete egyre jobban kezd tündérmesévé válni: egy gyönyörű gyermek édesanyja, és a világ egyik legnagyobb sminkmárka tulajdonosa.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rekordot döntött Kylie Jenner: ő lett a legfiatalabb „self-made” milliárdos
2018. július 12. 15:31
|
|
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline
|
Szégyen,hogy egy ilyen semmittevőnek ennyi pénze van,míg aki normálisan dolgozik,az alig húzza ki...
2018. július 12. 16:52
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát...végülis elérte az álmát,szereti,amit csinál,és meg tud belőle élni. Bárkiről legyen szó, szép teljesítmény. Nem kell ilyen hatalmas összegeket keresnie valakinek ahhoz,hogy az emberek azt mondják:igen,ő megcsinálta! Habár a pénzét olykor butaságokra használja,és magamutogató, rengeteg jó dolog is van ennek hátterében: milliónyi ember használja szívesen a termékeit(én egyszerűen gyűlölöm a sminkeket,na mindegy)és motivációt adhat bárki számára. Hiába utálom a csajt, gratulálok neki!
2018. július 12. 19:08
Tény és való, hogy sosem kedveltem sem őt, sem a családját (még mindig ő a legszimpatikusabb személy a klánból), de azt el kell ismerni, hogy ez nem semmi teljesítmény. Mindig jó olyanról olvasni, hogy valaki azt csinálja, amit szeret, amiben megtalálta önmagát. Gratulálok hozzá, ez gyönyörű teljesítmény!
2018. július 12. 21:29
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Szép teljesítmény? Mark Zuckerberg a nulláról indult. Kylie? Pénzes családba született, valóságshowban szerepelt, így könnyű volt a hírnevével eladnia a kozmetikai cuccait. Nagy teljesítmény. Nincs vele bajom egyébként, ügyes hogy meglovagolja a sikereit, csak ne csináljunk már úgy mintha ez akkora teljesítmény lenne ilyen háttérrel.
2018. július 12. 22:17
|
|
lookinforwardúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 268343 offline
|
Szép teljesítmény? Gratuláció? Hihetetlenül ügyes? Óh, atyavilág, mi folyik itt...
Ha én próbálnék eladni sminktermékeket a kutyának sem kéne, mert ugyebár nem Kardashian-Jennernek születtem. A családja minden löketet megadott, hogy ez működjön... Ez a nevének köszönhető, meg annak, hogy a világ nem normális, mert én speciel még mindig semmit sem találok bennük, ami érdekes vagy értékes lenne, de persze biztos én vagyok a h.lye
Ő nem a semmiről indult. Plusz ne csináljunk már úgy, mintha kb ő állt volna a szalag mellett a gyárban, ő tervezte volna meg teljes egészében a két kezével a csomagolást, stb, stb.
Ha én próbálnék eladni sminktermékeket a kutyának sem kéne, mert ugyebár nem Kardashian-Jennernek születtem. A családja minden löketet megadott, hogy ez működjön... Ez a nevének köszönhető, meg annak, hogy a világ nem normális, mert én speciel még mindig semmit sem találok bennük, ami érdekes vagy értékes lenne, de persze biztos én vagyok a h.lye
2018. július 12. 23:03
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Gratula Kylie-nak mert tényleg nagy sikereket ért el amikor otthon is ülhetett volna egész életében ha akart volna. Viszont a self made szó nem illik ide és különösen nagy baki hogy ezt a Forbes írta ki akik pont hogy az üzleti, pénzügyi szektorról írnak.
2018. július 13. 09:12
|
|
sdsdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 162879 offline
|
Igen, Kylie sikeres, ami elismerendő, ám de minden, csak nem self-made. Egy pénzes, híres családba született, sokat már nem kellett tennie ahhoz, hogy sikeres legyen ő maga is.
2018. július 13. 10:07
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ha már így is gazdag, adhatná picit olcsóbban a termékeit, mert eléggé drágák. Gratulálok neki egyébként, de a self-made szó pont nem illik rá.
2018. július 13. 20:52
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
self-made? xdd
2018. július 14. 19:17
Kylie tényleg elképesztő magasságokba emelkedett már ilyen fiatalon, ha mondhatom így. Ez valóban szép teljesítmény és gratulálok neki, azonban azt én sem mondanám, hogy self-made.
2018. július 22. 07:10
|
|
Blarece |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.10. Hozzászólás: 532 Csatolások: 5438 Azonosító: 258797 offline
|
Hát nem tudom, ki hogy vagy vele, de nekem Kylie-ról nem a self-made szó jut eszembe először. Én inkább asszociálnék a "pénzes családba született" dologra; mert így van.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: