Megszületett a baba! Cardi B édesanya lett
2018. július 12. 20:43
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
JSJsjsjsjsjsnskanns URISTEN DE ORULOK NEKI
2018. július 19. 12:52
Cardi iszonyat jófej, csak gratulálni tudok neki^^
2018. augusztus 21. 19:01
szerintem egyáltalán nem megfelelő az anyaságra.. nem egy komoyl, érett, felelősségtudatos nő, hanem csak egy nagyszájú, bemutogatós, káromkoód, videóklipben lányokat csókolgató csaj... mit fog látni szerencsétlen gyerek? belőle is csak ilyen lesz...
2018. augusztus 21. 19:34
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 offline
|
Idézet (borkawaii @ 2018.08.21. 19:01)
szerintem egyáltalán nem megfelelő az anyaságra.. nem egy komoyl, érett, felelősségtudatos nő, hanem csak egy nagyszájú, bemutogatós, káromkoód, videóklipben lányokat csókolgató csaj... mit fog látni szerencsétlen gyerek? belőle is csak ilyen lesz...
Már ne is haragudj, de ki vagy te, hogy eldöntsd, hogy ő megfelelő-e az anyaságra vagy sem? Tudod, azért mert a média világában ilyennek mutatja magát, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a való életben is ilyen.
2018. augusztus 21. 19:34
Idézet (borkawaii @ 2018.08.21. 19:01)
Segítek egy picit a helyesírásban: komoly*, káromkodó*
Öhhm... Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt az információt, hogy Cardi nem megfelelő az anyaságra.
Gondolom a videóklipek, amikben lányokat csókolgat, káromkodik nem a hétköznapjaiból vannak felvéve, hanem megmondták neki, hogy ezt csinálja. De ha tévedek javíts ki!
Nem komoly, nem érett és nem felelősségtudatos. Ezeket mondtad. Hát szerintem egy nő, aki a semmiből fel tud építeni egy karriert az eléggé érett és komoly lehet.
Kulture több mint 1 hónapja született meg. Azóta Cardi posztolt róla képet? Nem. Azóta volt sok koncerje? Nem.
A fent említett tények azt bizonyítanák, hogy nem jó anya?
Szóval én eddig Cardit egy jószívű kedves csajnak ismertem meg, de ahogy látom lehet tévedtem. Még egyszer megkérnélek, mondd el miért olyan rossz ember ő? Miért lenne belőle rossz anya?
Annyira kiváncsi vagyok! ^^
1 felhasználónak tetszik:
Alenna
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.