Döntsd el te, melyik Justin Bieber-dal sikerült a legjobban karrierje során!
A teljes cikkhez kattints ide!
Melyik Justin Bieber-dal a legjobb?
2018. július 11. 15:36
|
|
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline
|
Egyik se jó xDDDDD
2018. július 11. 16:54
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
As Long As You Love Me, olyan jó, hogy kétszer is felkerült, ez csak bizonyítja
+ Boyfriend, Confident, Believe, Roller Coaster, All That Matters, nekem ezek a kedvenceim. de igazából az összes szerzemény a Heartbreaker albumról.
2018. július 12. 11:45
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
csak a Love Yourself az egyetlen értékelhető dala, mert azt is Ed Sheeran írta..
2018. július 12. 12:58
|
|
aver11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 270315 offline
|
emberek, sosem ertettem meg, ha valami nem tetszik miert kell kritizalni? okes hogy velemeny, de a velemenyt lehet kevesbe alpari modon is kifejteni.
mindenkinek mas a zenei izlese, neked nem jon be amit o produkal oke..senki nem kenyszerit ra hogy hallgasd.
a lenyeg, hogy barmennyire is nem szereted, tobb millioan oda vannak erte, szeretik, es el kell ismerni jo abban amit csinal.
mindenkinek mas a zenei izlese, neked nem jon be amit o produkal oke..senki nem kenyszerit ra hogy hallgasd.
a lenyeg, hogy barmennyire is nem szereted, tobb millioan oda vannak erte, szeretik, es el kell ismerni jo abban amit csinal.
2018. július 12. 19:47
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
mint embert, annyira nem kedvelem, de a dalait nagyon szeretem, kivéve a believe előtti dalait, azok nekem túl nyálasak. xd de szerintem tehetséges srác, jó hangja is, a purposet pedig a mai napig imádom.
2018. július 13. 13:11
Rengeteg számát imádom a mai napig, régen nagy rajongója voltam, de az All Around The World a kedvencem.
Jó emlékeket hoznak fel a dalai, most meg is hallgatom őket. xD
2018. július 13. 13:55
Btw nem értem miétt kell ennyire ócsárolni őt. Elfogadjuk, ha nem kedvelitek őt és a dalait, de ez a cikk nem antiknak szól hanem azoknak, akik szeretik. Csak gondoljatok bele, ti is felkapnátok a vizet ha a kedvenceitekhez ilyeneket írnának. Nem értem mi ez az utálat felé, egy tehetséges énekesről beszélünk, aki nem protekció által lett híres. Az meg más téma, ha a személyiségét nem szeretitek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: