Fiúk miatt magánéletük tiszteletben tartását kéri az egykori pár, Liam és Cheryl.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szakított Liam Payne és Cheryl
2018. július 10. 14:25
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Várható volt. Főleg Cherylt ismerve. Kétszer volt már házas, a második házasságából ugrott ebbe a kapcsolatba... Borítékolható volt, hogy nem fog sokáig tartani. És félreértés ne essék, nem ítélkezem, semmi bajom Cheryllel, de nem éppen a megfontolt döntéseiről híres. Remélem nem a kisfiú fogja meginni a levét, és jó szülei lesznek, ha külön-külön is.
2018. július 10. 14:41
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Aranyosak voltak, de Cheryl ugyebár 10 évvel idősebb, már egy érett nő, akinek a gyereke az első, Liam pedig még túl gyerek hozzá. Felőlem élje ki a fiatalkorát, de ha már van egy gyereke, viselkedjen apához méltóan.
2018. július 10. 15:00
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Szerintem nem is kellett neki másra Liam mint, hogy csináljon neki egy gyereket. Legalábbis így ezt tudom csak kinézni a dologból miután mindent így elkapkodtak. Liam meg a kis naív persze nem tudott nemet mondani az idősebb dögös nőnek.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2018. július 10. 20:37
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Kyra99, Nomiii: én már számtalanszor szóltam neki, esélytelen, veszett ügy, engedjétek el
2018. július 10. 21:20
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Szerintem is így a jobb nekik, de értelmes felnőtt emberek módjára váltak el. Biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban is együtt fognak működni gyerek érdekében.
2018. július 11. 01:50
Érezni lehetett, hogy ennek ez lesz a vége. Sajnálom a kisfiút, de biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek majd a szülei érte a jövőben külön-külön is.
2018. július 11. 06:33
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Most komoly? Fél éve már szakítottak. Na jól van. Azért szép,hogy Cheryl így vélekedik.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.