Fiúk miatt magánéletük tiszteletben tartását kéri az egykori pár, Liam és Cheryl.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szakított Liam Payne és Cheryl
2018. július 10. 14:25
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Várható volt. Főleg Cherylt ismerve. Kétszer volt már házas, a második házasságából ugrott ebbe a kapcsolatba... Borítékolható volt, hogy nem fog sokáig tartani. És félreértés ne essék, nem ítélkezem, semmi bajom Cheryllel, de nem éppen a megfontolt döntéseiről híres. Remélem nem a kisfiú fogja meginni a levét, és jó szülei lesznek, ha külön-külön is.
2018. július 10. 14:41
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Aranyosak voltak, de Cheryl ugyebár 10 évvel idősebb, már egy érett nő, akinek a gyereke az első, Liam pedig még túl gyerek hozzá. Felőlem élje ki a fiatalkorát, de ha már van egy gyereke, viselkedjen apához méltóan.
2018. július 10. 15:00
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Szerintem nem is kellett neki másra Liam mint, hogy csináljon neki egy gyereket. Legalábbis így ezt tudom csak kinézni a dologból miután mindent így elkapkodtak. Liam meg a kis naív persze nem tudott nemet mondani az idősebb dögös nőnek.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2018. július 10. 20:37
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Kyra99, Nomiii: én már számtalanszor szóltam neki, esélytelen, veszett ügy, engedjétek el
2018. július 10. 21:20
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Szerintem is így a jobb nekik, de értelmes felnőtt emberek módjára váltak el. Biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban is együtt fognak működni gyerek érdekében.
2018. július 11. 01:50
Érezni lehetett, hogy ennek ez lesz a vége. Sajnálom a kisfiút, de biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek majd a szülei érte a jövőben külön-külön is.
2018. július 11. 06:33
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Most komoly? Fél éve már szakítottak. Na jól van. Azért szép,hogy Cheryl így vélekedik.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.