Nicki Minaj és Ariana Grande új klipje megérkezett. Íme a Bed című alkotásuk vizuális világgal!
A teljes cikkhez kattints ide!
Unalmas, de szép klippel jelentkezett Ariana Grande és Nicki Minaj
2018. július 09. 12:44
Szeretem ezt a zenét, olyan jó nyugis. Szerintem a klip illik ehhez a számhoz
2018. július 09. 13:29
Cleo és Rikki meg van, már csak Emma hiányzik.
Tiszta H2O.
2018. július 09. 14:44
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
nekem őszintén a teaser jobban tetszett, mint a klip, de Ariana nagyon édes benne
2018. július 09. 15:20
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Most őszintén, mi tesz egy klipet izgalmassá? Ezer olyan videó van, amiben ugyanígy nincs storyline. Érdekes, egy fehér háttér előtt felvett "álljunk és énekeljünk" klipet sem jellemeztek még ezen az oldalon úgy, hogy unalmas, de ha Ariana nem csinál valami extravagánsat az már unalmas.
2018. július 09. 15:42
Szerintem egyeltalán nem unalmas.Nagyon szépek benne mindketten,és a zenének annyira nyárias hangulata van,imádom.
“Khalifa”
Neked miért kell mindig kifogásokat keresni Ariana cikkjei alatt?Tényleg nem bántásból írom,de valamit mindig oda kell kommentelned Ariana cikkje alá
“Khalifa”
Neked miért kell mindig kifogásokat keresni Ariana cikkjei alatt?Tényleg nem bántásból írom,de valamit mindig oda kell kommentelned Ariana cikkje alá
2018. július 09. 15:44
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Vannak ennél unalmasabbak is, a szám pedig még mindig jobb, mint a The Light is Coming. Engem csak az zavar, hogy Ariana-t konkrétan alig láttam, bezzeg Nicki-t mindenféle pózban, fehérneműben, ágyban, vízben, sellőként is.
2018. július 09. 23:33
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
a klipp szerintem nagyon kínos. mondjuk az érdekelne, hogy a forgatókönyvben miként volt megfogalmazva, hogy Nickinek mit kell csinálnia a videóban.xd Ariana részei tetszettek, de Nicki...szörnyen gáz. viszont! a dal nagyon-nagyon bejön. első hallása után még nem voltam tőle elájulva, de most már igencsak tetszik.
2018. július 10. 07:08
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én a címet módosítanám: szép, de unalmas
2018. július 10. 10:35
Hát szerintem is unalmas lett... A zene nagyon tetszik és mindketten szépek a klipben, de semmi nem történik, csak Nicki fetreng 6 féle "ruhában". Ariana alig van benne... Meg valahogy nekem a szerkesztés se nagyon jön be. Elég össze-vissza lett az egész klip, látszik, hogy csak próbálták besűríteni Nicki összes ruhaváltását, de valahogy nem illik össze az egész. Remélem a 2. klip jobb lesz.
2018. július 10. 11:37
Ariana részei, valamint a klipp vége tetszett. Azonban Nicki folyamatos pózolása már nagyon kínos volt és valóban kölcsönzött egy monoton hatást a videónak.
2018. július 10. 17:33
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nem muszáj, hogy egy klippnek története legyen. de ez a klip annyira unalmas, nicki csak van benne, meg átöltözik és ennyi. igazából átpörgettem az egészet, aztán kénytelen voltam vissza, mert benne van odell.
2018. július 11. 17:26
|
|
LenieJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.18. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 270132 offline
|
Ez nagyon jó zene ! Szívembe lopta magát <3
"hehelool" szerintem rossz a hallásod , mert a két lány hatalmasat alkot együtt , és netán emlékeztetnem kell téged a Bang-Bang-re , ami világsiker lett ? Tuti hogy te is imádtad-szeretted . És amúgy A&N külön-külön is szuper jók . Amúgy nem Ariana a tipikus hülye hanem te , hogy volt pofád regisztrálni , és egy csomó Arianatornál kihúzni a gyufát .
"hehelool" szerintem rossz a hallásod , mert a két lány hatalmasat alkot együtt , és netán emlékeztetnem kell téged a Bang-Bang-re , ami világsiker lett ? Tuti hogy te is imádtad-szeretted . És amúgy A&N külön-külön is szuper jók . Amúgy nem Ariana a tipikus hülye hanem te , hogy volt pofád regisztrálni , és egy csomó Arianatornál kihúzni a gyufát .
2018. július 13. 13:45
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Idézet (hehelool @ 2018.07.11. 16:40)
Szörnyű lett! Igénytelen és a két lány egy senki
nicki a női rapzene legnagyobb alakja. ariana meg az egyik legnagyobb női popsztár napjainkban.
but sure jan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: