Múlt hónapban számoltunk be nektek arról, hogy Kylie Jenner fenyegető levelek és kommentek miatt letörölte a kislányáról megosztott fotókat közösségi oldalairól, ezzel is óvva a picit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra posztol kislányáról Kylie Jenner
2018. július 05. 19:42
Az a mini-mini-mini-minimális tiszteletemet máris elvesztette. Azt írtam legutóbb hogy végre megjött az esze.. Hát eddig tartott. De akkor ezek után ne vergődjön és ne sajnáltassa magát ha megtámadják/megkeresik őket. Majd a gyereket fogom sajnálni, mert ő az áldozat az anya krválkodásának. De bármi történik a kicsivel, ezt a nőnek nevezett valakit SOHA SEMENNYIRE nem fogom sajnálni, csak a picikét.
2018. július 05. 23:05
Hát nem tudom, az én normális (!!!) ismerőseim is osztanak meg képeket igen a gyermekükről, de általában Facebook-on csoportos beszélgetésben, privát üzenetben vagy pedig NEM PUBLIKUS posztokban. Akármelyik is legyen, nem eseztlenül osztogatják ezeket a képeket. Arról nem is beszélve hogy ez nőcske fenyegetéseket kapott, hisztizett, feltűnősködött, sajnáltatta magát (magát basszus nem is a gyermekét!) miatta, aztán kattant egyet és semmibe vette ezeket, folytatta amit elkezdett. Szerintem ez akkor sem normális, de biztos velem van a baj...
2018. július 05. 23:48
|
focusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 268146 offline
|
Az én NORMÁLIS ismerőseim is osztanak meg képeket a gyermekeikről, mert büszkék rájuk, és világgá kürtölnék legszívesebben, hogy az ő babájuk a legszebb, a legjobb és imádják
Azért mert sztár vagy, ugyanúgy ember is, ezért jogod van ahhoz, hogy akkor posztolj a babádról, mikor akarsz. Egyébként tényleg sehol nincs a kisbaba arca
hova kell felfújni ennyire mindent.. egyesek mennyire itélkezőek tudnak lenni
2018. július 06. 00:28
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Egyébként csak engem irritál, amikor egy szülőnek kisbaba mellett hosszabb műkörme van? Gondolom csak engem...
2018. július 06. 08:48
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Gondolom sok pénzt kap ezekért a képekért, ezért gondolta végül meg magát. Amúgy azokkal a körmökkel hogyan szokott pelenkázni???
2018. július 06. 10:16
Pelenkázni? Ez?? Az munka lenne! Tuti erre is van embere.
2018. július 06. 16:17
Szerintem egy szülőnek nem kellenek műkörmök.Hogyan végzi el a babával járó gondokat (gondolok itt a pelenkázásra például) ilyen nagy karmokkal?Nincsen bajom Kylie-val,de ha babát vállalt,akkor le kéne szoknia ezekről a méteres körmökről.(Tudom,hogy Ari-nak is van,ha valaki ezzel letámadna,de neki nincsen gyereke
És szeretem Kylie-t,ha valaki félreértette volna
)
2018. július 07. 09:38
|
|
iwaanaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.30. Hozzászólás: 55 Csatolások: 8 Azonosító: 267100 offline
|
Olyan ítélkezőek egyes emberek, hogy az már nevetséges. Miért ne lehetne műkörömmel pelenkazni? Attól mert ő az aki, nem feltétlenül a legeslegrosszabbat feltételezni róla. És k*urvalkodas? Amióta megszületett a lánya sokkal visszafogottabb, mint előtte volt. Nem is ismeritek vagy tudtok bármit is arról mi történik a háttérben az ítélkezés megvan gratulálok
1 felhasználónak tetszik:
Alenna
2018. július 07. 10:16
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Az ő baja, csak aztán ne jöjjön sírva, hogy zaklatják, mint múltkor
2018. július 07. 16:33
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
De ééédes ♥
2018. július 07. 17:10
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Én tényleg hittem abban, hogy a kislánya majd megváltoztatja és nem akar majd ennyire a figyelem középpontjában lenni és, hogy jó anyja lesz a gyereknek, de úgy tűnik, hogy a kislánya biztonsága mégsem annyira fontos, ha a szereplésről van szó és valahol azért sejteni lehetett, hogy nem bírja sokáig, hiszen valahogy fent kell tartani az érdeklődést, ha már amúgy semmit nem tud felmutatni.
2018. július 08. 15:03
|
|
LenieJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.18. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 270132 offline
|
Tudom , hogy amit most mondok , lehet hogy hülyeség !
De van benne némi igazság (sajnos
) . Remélem Kylie nem azért szülte a gyereket , hogy Instagram képeket posztoljon róla . Jó , ez így kimondva elég durván hangzott , de a múltkori cikkben nem arról volt szó , hogy nem tesz ki több képet a gyerekéről mert félti ? És erre ? Új két kép .
Kezdem azt hinni , hogy a Jenner Kardashian klónok is így fognak tenni , és emiatt sok gyerek ... Kinemondom mit akartam mondani
! Viszont én nem mondom azt hogy "szegény gyerek , miért pont Kylie az anyja " stb. !Csak szerintem jobban vigyázhatna a gyerekére , és nem színleni kell a világ előtt hogy édes kis gyerekem . Jó , persze ! Amikor kifosztották a lakását , én is sajnáltam és együttéreztem vele
. És plusz meg is értettem hogy miért nem rak ki több képet a gyerekről .
De most ? Vagy ez az egész megint arra megy ki , hogy megint kifosszák a házát és sajnáltassa magát ?
Csalódtam Kylieban !
Mindenesetre persze imádni való gyerek
, nem őt kritizálom . Ő nagyon cuki , és nem tehet semmiről . Mind1
. És én nem megbántani akartam ezzel embereket csak kimondtam a véleményem . Adios
De van benne némi igazság (sajnos
Kezdem azt hinni , hogy a Jenner Kardashian klónok is így fognak tenni , és emiatt sok gyerek ... Kinemondom mit akartam mondani
2018. július 08. 16:14
|
|
Szilvi.novakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 163150 offline
|
Igen, műkörömmel is lehet pelenkázni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.