Múlt hónapban számoltunk be nektek arról, hogy Kylie Jenner fenyegető levelek és kommentek miatt letörölte a kislányáról megosztott fotókat közösségi oldalairól, ezzel is óvva a picit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra posztol kislányáról Kylie Jenner
2018. július 05. 19:42
Az a mini-mini-mini-minimális tiszteletemet máris elvesztette. Azt írtam legutóbb hogy végre megjött az esze.. Hát eddig tartott. De akkor ezek után ne vergődjön és ne sajnáltassa magát ha megtámadják/megkeresik őket. Majd a gyereket fogom sajnálni, mert ő az áldozat az anya krválkodásának. De bármi történik a kicsivel, ezt a nőnek nevezett valakit SOHA SEMENNYIRE nem fogom sajnálni, csak a picikét.
2018. július 05. 23:05
Hát nem tudom, az én normális (!!!) ismerőseim is osztanak meg képeket igen a gyermekükről, de általában Facebook-on csoportos beszélgetésben, privát üzenetben vagy pedig NEM PUBLIKUS posztokban. Akármelyik is legyen, nem eseztlenül osztogatják ezeket a képeket. Arról nem is beszélve hogy ez nőcske fenyegetéseket kapott, hisztizett, feltűnősködött, sajnáltatta magát (magát basszus nem is a gyermekét!) miatta, aztán kattant egyet és semmibe vette ezeket, folytatta amit elkezdett. Szerintem ez akkor sem normális, de biztos velem van a baj...
2018. július 05. 23:48
|
focusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 268146 offline
|
Az én NORMÁLIS ismerőseim is osztanak meg képeket a gyermekeikről, mert büszkék rájuk, és világgá kürtölnék legszívesebben, hogy az ő babájuk a legszebb, a legjobb és imádják
Azért mert sztár vagy, ugyanúgy ember is, ezért jogod van ahhoz, hogy akkor posztolj a babádról, mikor akarsz. Egyébként tényleg sehol nincs a kisbaba arca
hova kell felfújni ennyire mindent.. egyesek mennyire itélkezőek tudnak lenni
2018. július 06. 00:28
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Egyébként csak engem irritál, amikor egy szülőnek kisbaba mellett hosszabb műkörme van? Gondolom csak engem...
2018. július 06. 08:48
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Gondolom sok pénzt kap ezekért a képekért, ezért gondolta végül meg magát. Amúgy azokkal a körmökkel hogyan szokott pelenkázni???
2018. július 06. 10:16
Pelenkázni? Ez?? Az munka lenne! Tuti erre is van embere.
2018. július 06. 16:17
Szerintem egy szülőnek nem kellenek műkörmök.Hogyan végzi el a babával járó gondokat (gondolok itt a pelenkázásra például) ilyen nagy karmokkal?Nincsen bajom Kylie-val,de ha babát vállalt,akkor le kéne szoknia ezekről a méteres körmökről.(Tudom,hogy Ari-nak is van,ha valaki ezzel letámadna,de neki nincsen gyereke
És szeretem Kylie-t,ha valaki félreértette volna
)
2018. július 07. 09:38
|
|
iwaanaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.30. Hozzászólás: 55 Csatolások: 8 Azonosító: 267100 offline
|
Olyan ítélkezőek egyes emberek, hogy az már nevetséges. Miért ne lehetne műkörömmel pelenkazni? Attól mert ő az aki, nem feltétlenül a legeslegrosszabbat feltételezni róla. És k*urvalkodas? Amióta megszületett a lánya sokkal visszafogottabb, mint előtte volt. Nem is ismeritek vagy tudtok bármit is arról mi történik a háttérben az ítélkezés megvan gratulálok
1 felhasználónak tetszik:
Alenna
2018. július 07. 10:16
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Az ő baja, csak aztán ne jöjjön sírva, hogy zaklatják, mint múltkor
2018. július 07. 16:33
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
De ééédes ♥
2018. július 07. 17:10
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Én tényleg hittem abban, hogy a kislánya majd megváltoztatja és nem akar majd ennyire a figyelem középpontjában lenni és, hogy jó anyja lesz a gyereknek, de úgy tűnik, hogy a kislánya biztonsága mégsem annyira fontos, ha a szereplésről van szó és valahol azért sejteni lehetett, hogy nem bírja sokáig, hiszen valahogy fent kell tartani az érdeklődést, ha már amúgy semmit nem tud felmutatni.
2018. július 08. 15:03
|
|
LenieJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.18. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 270132 offline
|
Tudom , hogy amit most mondok , lehet hogy hülyeség !
De van benne némi igazság (sajnos
) . Remélem Kylie nem azért szülte a gyereket , hogy Instagram képeket posztoljon róla . Jó , ez így kimondva elég durván hangzott , de a múltkori cikkben nem arról volt szó , hogy nem tesz ki több képet a gyerekéről mert félti ? És erre ? Új két kép .
Kezdem azt hinni , hogy a Jenner Kardashian klónok is így fognak tenni , és emiatt sok gyerek ... Kinemondom mit akartam mondani
! Viszont én nem mondom azt hogy "szegény gyerek , miért pont Kylie az anyja " stb. !Csak szerintem jobban vigyázhatna a gyerekére , és nem színleni kell a világ előtt hogy édes kis gyerekem . Jó , persze ! Amikor kifosztották a lakását , én is sajnáltam és együttéreztem vele
. És plusz meg is értettem hogy miért nem rak ki több képet a gyerekről .
De most ? Vagy ez az egész megint arra megy ki , hogy megint kifosszák a házát és sajnáltassa magát ?
Csalódtam Kylieban !
Mindenesetre persze imádni való gyerek
, nem őt kritizálom . Ő nagyon cuki , és nem tehet semmiről . Mind1
. És én nem megbántani akartam ezzel embereket csak kimondtam a véleményem . Adios
De van benne némi igazság (sajnos
Kezdem azt hinni , hogy a Jenner Kardashian klónok is így fognak tenni , és emiatt sok gyerek ... Kinemondom mit akartam mondani
2018. július 08. 16:14
|
|
Szilvi.novakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 163150 offline
|
Igen, műkörömmel is lehet pelenkázni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.