A VOLT Fesztivál ahogy évről évre mindig, úgy természetesen idén is beváltotta a hozzá fűzött reményeket: megközelítőleg 152 ezren buliztak Sopronban az elmúlt napokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyennek láttuk a VOLT Fesztivált
2018. július 04. 19:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. július 04. 19:10
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ha valakik miatt fesztiválra tenném be a lábam, az egyik biztosan a Skillet lenne. ♥ Szerintem tök jó, hogy régebbi dalokat is játszottak, mindegyik album különleges. Nagyon sajnálom, amiért őket nem hallhattam élőben.. :c
2018. július 04. 19:46
|
|
rocketqueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.09. Hozzászólás: 743 Csatolások: 0 Azonosító: 270046 offline
|
Az idei VOLT is hihetetlen volt, voltak sokkal jobb évek, de tényleg kihagyhatatlannak gondolom. A harmadik nap megmosolyogtatta a rocker szívem, és azért a (várva várt) szombati Avenged Sevenfold-ról se feledkezzünk meg. Skillet-et nem először láttam színpadon, de idén is megmutatták, hogy miért is tartoznak a kedvenceim közé. Őszintén, az Iron Maiden a késésükkel egy kicsit csalódás volt, de attól függetlenül nagyon élveztem. The Raven Age pozitív csalódás volt, aki nem ismeri őket, érdemes utánuk nézni. A fesztivál elektronikus része is felejthetetlen volt. Alan Walker és Steve Aoki nagyot alkotott, és ami számomra meglepetés volt, még Redfoo-t is élveztem.
Összefoglalva; sokkal jobb volt mint amire számítottam - szokás szerint - jövőre megint megyek.
Összefoglalva; sokkal jobb volt mint amire számítottam - szokás szerint - jövőre megint megyek.
2018. július 04. 21:28
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Sajnos a bankettem miatt nem láthattam előben a Skillet-et, pedig az egyik nagy álmom. Viszont a pénteki napról csak jót tudok mondani, Hollywood Undead minden percét imádtam és az utána következő programok közül szinte az összes elnyerte a tetszésemet. Szerencsére azon a napon az idő is mellénk állt, egy kb 5 perces időintervallumot leszámítva elég szép időnk volt.
Jövőre meg csak eljutok Skilletre.
2018. július 05. 00:31
Az egyetlen együttes, amit a fesztiválon fellépők között ismertem, az a Tankcsapda volt, az is csak azért, mert 5 éves koromban szüleim agyba-főbe nyomatták... Na azért érdemesnek tartottam elolvasni a cikket. Siralmasan keveset ismertem fel... Haha, talán Steve Aoki-t még, de őt is csak egy szám erejéig, az is Louis miatt... btw hol hagyta Louis-t? Igazán elhozhatta volna magával
Élvezhetőbb lett volna olvasni a cikket, ha az eseményleírások helyett inkább audiovizuálisan mutatta volna be a cikkíró a koncerteket. Jó lehetett, de magam el nem tudnám ilyen helyen képzelni.
2018. július 05. 09:42
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Csak a Hollywood Undead, a Skillet és a Nirvana feldolgozások miatt mentem volna, kár, hogy nem jutottam el.
2018. július 05. 10:38
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Hihetetlen, hogy az A7x mennyire odatette magát, imádtam minden pillanatát a koncertnek, annak ellenére is, hogy tucatnyi részeg taposott össze...
2018. július 05. 20:29
|
|
Djbernivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.07. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 260198 offline
|
A Skilletet, Alan Walkert, Hollywood Undead-et, Steve Aokit és Iron Maiden-t láttam élőben és nagyon jók voltak, de nekem a Tankcsapda nem tetszett. Félreértés ne essék, bírom őket, de ez a koncert most nem volt a legjobb...
2018. július 08. 08:42
Jó cikk lett!
Én ha mentem volna, Alan Walkerre lettem volna kíváncsi!
2018. július 09. 10:58
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
AWS, Hollywood Undead nagyon állat volt*-* Nagyon jófejek a srácok><
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: