A VOLT Fesztivál ahogy évről évre mindig, úgy természetesen idén is beváltotta a hozzá fűzött reményeket: megközelítőleg 152 ezren buliztak Sopronban az elmúlt napokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyennek láttuk a VOLT Fesztivált
2018. július 04. 19:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. július 04. 19:10
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ha valakik miatt fesztiválra tenném be a lábam, az egyik biztosan a Skillet lenne. ♥ Szerintem tök jó, hogy régebbi dalokat is játszottak, mindegyik album különleges. Nagyon sajnálom, amiért őket nem hallhattam élőben.. :c
2018. július 04. 19:46
|
|
rocketqueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.09. Hozzászólás: 743 Csatolások: 0 Azonosító: 270046 offline
|
Az idei VOLT is hihetetlen volt, voltak sokkal jobb évek, de tényleg kihagyhatatlannak gondolom. A harmadik nap megmosolyogtatta a rocker szívem, és azért a (várva várt) szombati Avenged Sevenfold-ról se feledkezzünk meg. Skillet-et nem először láttam színpadon, de idén is megmutatták, hogy miért is tartoznak a kedvenceim közé. Őszintén, az Iron Maiden a késésükkel egy kicsit csalódás volt, de attól függetlenül nagyon élveztem. The Raven Age pozitív csalódás volt, aki nem ismeri őket, érdemes utánuk nézni. A fesztivál elektronikus része is felejthetetlen volt. Alan Walker és Steve Aoki nagyot alkotott, és ami számomra meglepetés volt, még Redfoo-t is élveztem.
Összefoglalva; sokkal jobb volt mint amire számítottam - szokás szerint - jövőre megint megyek.
Összefoglalva; sokkal jobb volt mint amire számítottam - szokás szerint - jövőre megint megyek.
2018. július 04. 21:28
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Sajnos a bankettem miatt nem láthattam előben a Skillet-et, pedig az egyik nagy álmom. Viszont a pénteki napról csak jót tudok mondani, Hollywood Undead minden percét imádtam és az utána következő programok közül szinte az összes elnyerte a tetszésemet. Szerencsére azon a napon az idő is mellénk állt, egy kb 5 perces időintervallumot leszámítva elég szép időnk volt.
Jövőre meg csak eljutok Skilletre.
2018. július 05. 00:31
Az egyetlen együttes, amit a fesztiválon fellépők között ismertem, az a Tankcsapda volt, az is csak azért, mert 5 éves koromban szüleim agyba-főbe nyomatták... Na azért érdemesnek tartottam elolvasni a cikket. Siralmasan keveset ismertem fel... Haha, talán Steve Aoki-t még, de őt is csak egy szám erejéig, az is Louis miatt... btw hol hagyta Louis-t? Igazán elhozhatta volna magával
Élvezhetőbb lett volna olvasni a cikket, ha az eseményleírások helyett inkább audiovizuálisan mutatta volna be a cikkíró a koncerteket. Jó lehetett, de magam el nem tudnám ilyen helyen képzelni.
2018. július 05. 09:42
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Csak a Hollywood Undead, a Skillet és a Nirvana feldolgozások miatt mentem volna, kár, hogy nem jutottam el.
2018. július 05. 10:38
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Hihetetlen, hogy az A7x mennyire odatette magát, imádtam minden pillanatát a koncertnek, annak ellenére is, hogy tucatnyi részeg taposott össze...
2018. július 05. 20:29
|
|
Djbernivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.07. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 260198 offline
|
A Skilletet, Alan Walkert, Hollywood Undead-et, Steve Aokit és Iron Maiden-t láttam élőben és nagyon jók voltak, de nekem a Tankcsapda nem tetszett. Félreértés ne essék, bírom őket, de ez a koncert most nem volt a legjobb...
2018. július 08. 08:42
Jó cikk lett!
Én ha mentem volna, Alan Walkerre lettem volna kíváncsi!
2018. július 09. 10:58
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
AWS, Hollywood Undead nagyon állat volt*-* Nagyon jófejek a srácok><
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: