Kedvenc k-pop előadóink újdonságait egy csokorba gyűjtöttük össze, s cikkünkben tizenkét júniusi k-pop visszatérést hoztunk el nektek. No, lássuk!
A teljes cikkhez kattints ide!
12 júniusi k-pop hír, amiről lemaradhattál
2018. július 04. 18:10
Hetek óta vártam már a UNB visszatérést. Egy hete folyamatosan a Black Heart-ot hallgatom. Teljesen a régi k-pop stílusú dalokra emlékeztet. A videó klip igaz sokkal egyszerűbb és költséggazdaságosabb, mint a debütáló dalaiké, de a koreográfia egyszerűen zseniális - érdemes az élő felvételeket is megnézni, hogy mit művel ez a 9 csodálatos ember (+Hangyul, Jungha, Anne, és Jueun). Az album zseniális, imádom!
A.C.E visszatérésének is roppantul örülök. Igaz a Take Me Higher szerintem más hangzású, mint az eddigi dalaik, de tetszik. Sajnálom, hogy Chan hiátuson van a UNB miatt. Nekem kifejezetten hiányzik a hangja. Ameddig nincs Chan, mehet Jun-ra a nyáladzás gőzerővel.
A.C.E visszatérésének is roppantul örülök. Igaz a Take Me Higher szerintem más hangzású, mint az eddigi dalaik, de tetszik. Sajnálom, hogy Chan hiátuson van a UNB miatt. Nekem kifejezetten hiányzik a hangja. Ameddig nincs Chan, mehet Jun-ra a nyáladzás gőzerővel.
2018. július 04. 21:02
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a MelodyDay száma és koncepciója ezúttal szerintem baromi jól sikerült...ha kpop, akkor részemről 90%-ban női előadók/lánycsapatok, de a rookie-k és a néhány éves csapatok mind nagyon hasonlítanak egymásra :/ de ez a cb elnyerte a tetszésemet ^^
2018. július 05. 01:02
|
|
Yuri Stylinsonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 3 Azonosító: 266027 offline
|
Már kezd az agyamra menni, hogy a kpop boybandek 80%-a ugyan arra az agyongyötört orrba-szájba nyomott sémára épül. Cukiság, tuc-tuc... nem hiszem el hogy nem unják már ezt. Hol vannak az újító szellemű fiúk??? De ugyan ez a girlbandeknél. A listáról egyedül Minseo stílusa tetszik és az ő számait tartom fülbemászónak. Csábít a régies zene instrumentálja... Bizalomkeltő az egész lány, eddig még nem ismertem, de ezek után minden bizonnyal meg fogom jobban ismerni. Talán még Melodyt mondanám kiemelkedőnek, de ő sem olyan erős... Minseo <3 Egyedi, kitűnik a többiek közül, dallamos, más koreográfia. Ahw <3
2018. július 05. 09:39
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Wanna One, NU'EST W
2018. július 16. 04:04
Sose voltam oda az A.C.E-ért, de ez a visszatérés elnyerte a tetszésem.
Nem tudom, hogy a Black And Blue számuk most jelent-e meg vagy már korábban, mert nem követem őket, de nagy kedvencem lett.
Donghan pedig teljesen levett a lábamról, nem gondoltam volna, hogy ilyen erős debütálása lesz. T___T
Minseo visszatérése is tetszik, különbözik többiek cb-jétől és pont ezért vagyok oda érte.
Donghan pedig teljesen levett a lábamról, nem gondoltam volna, hogy ilyen erős debütálása lesz. T___T
Minseo visszatérése is tetszik, különbözik többiek cb-jétől és pont ezért vagyok oda érte.
2018. július 16. 13:42
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
A MelodyDay-re körülbelül két éve figyeltem fel, amikor kiadták a Color című dalukat. Már annak is nagyon tetszett a koncepciója, hiába egyszerű az egész. A Kiss On The
Lips-et pedig rongyosra hallgattam. Azóta nem hallottam igazán a lányokról, attól tartottam, már comeback-jük sem lesz.. :c A Restless, meg úgy az egész banda több
figyelmet érdemelne... Soha nem láttam ilyesmi klipet. ^^
Lips-et pedig rongyosra hallgattam. Azóta nem hallottam igazán a lányokról, attól tartottam, már comeback-jük sem lesz.. :c A Restless, meg úgy az egész banda több
figyelmet érdemelne... Soha nem láttam ilyesmi klipet. ^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: