Július 11-én igazi világpremierként érkezik az HBO GO-ra a Gyilkos Játékok, az 1988-as kultfilm sorozatadaptációja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Valódi világpremiert tűz műsorra az HBO GO
2018. július 04. 13:47
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Hát nekem ez tiszta Scream Queens Chanel- Heather és a minyonok akiket ugyan így hívják.
2018. július 04. 16:54
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Egyetértek tiszta Scream Queens, abból meg már kezd elegem lenni amilyen szinten le akarják nyomni az emberek torkán LGBTQ-t és a bántalmazás témája sem újszerű. Nem kell félre érteni elfogadó vagyok és nem terrorizálok másokat, de másról sem szólnak már a műsorok és a hírek.
2018. július 04. 17:10
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát, kíváncsian várom a sorozatot, szerintem adok neki egy esélyt.
2018. július 04. 17:37
|
|
eggsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.26. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 263961 offline
|
én annyira, de annyira reméltem, hogy elkaszálják!
ez az eredeti film megszégyenítése kb, és nem azért, mert lgbt+ karakterek vannak benne, vagy mert veronica rohadtul nem néz ki veronicának... egyszerűen csak az a probléma, hogy ez, ilyen változatban baromira nem heathers.
mert a heathers lényege az volt, hogy a három heather három basic bitch. például piszkálják martha-t a súlyával. hogy lehet akár ez is benne egyáltalán, ha mcnamara pont egy nagydarab lány? egyáltalán nincs gond vele, egy szép lány, de értitek, a lényeg tökre elúszik...
és sajnálom, de nem tudom elképzelni, hogy egy művészeti sulin kívül bárhol is lehetnének ezek hárman a nagymenők.
jd pedig unalmas. nem látom benne azt a veszélyt, az őrültséget, mint a christian slater által játszott vagy mondjuk a musicales jd-ben.
de mindegy is. lehet, hogy még lehet belőle "olyan szar, hogy már jó", de ha nem tudok eltekinteni attól, hogy ez egy heathers remake, és valszeg nem fogok tudni, akkor lehet, hogy marad "olyan szar, hogy már szar".
ez az eredeti film megszégyenítése kb, és nem azért, mert lgbt+ karakterek vannak benne, vagy mert veronica rohadtul nem néz ki veronicának... egyszerűen csak az a probléma, hogy ez, ilyen változatban baromira nem heathers.
mert a heathers lényege az volt, hogy a három heather három basic bitch. például piszkálják martha-t a súlyával. hogy lehet akár ez is benne egyáltalán, ha mcnamara pont egy nagydarab lány? egyáltalán nincs gond vele, egy szép lány, de értitek, a lényeg tökre elúszik...
és sajnálom, de nem tudom elképzelni, hogy egy művészeti sulin kívül bárhol is lehetnének ezek hárman a nagymenők.
jd pedig unalmas. nem látom benne azt a veszélyt, az őrültséget, mint a christian slater által játszott vagy mondjuk a musicales jd-ben.
de mindegy is. lehet, hogy még lehet belőle "olyan szar, hogy már jó", de ha nem tudok eltekinteni attól, hogy ez egy heathers remake, és valszeg nem fogok tudni, akkor lehet, hogy marad "olyan szar, hogy már szar".
2018. július 05. 01:24
LadyAly már ne is haragudj, de rajtad áll, hogy milyen témájú dolgokba botlassz és hiszed, vagy sem, egymillió és egy olyan klisés heteró romantikus vagy tökömtudjamilyen témájú sorozat és film van, amiben még csak fel sem merül az lgbtq téma. Csupán annyi az egész hogy már ilyeneket is produkálhatnak és mivel a többséget érdeklik és szükségesnek érzik felhozni, mint problémaforrás, így egyre többször lehet látni ilyet is.
Én speciel már vártam egy ilyen szériát, ahol minden egy kicsit el van túlozva, az emberek giccsben járnak és eléggé szabad szelleműek. Mindenképp adok neki egy esélyt, mert a trailere ütős volt.
Én speciel már vártam egy ilyen szériát, ahol minden egy kicsit el van túlozva, az emberek giccsben járnak és eléggé szabad szelleműek. Mindenképp adok neki egy esélyt, mert a trailere ütős volt.
2018. július 06. 06:17
|
|
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline
|
Eggsy teljesen egyetértek. Hatalmas rajongója vagyok az eredetinek, de ezt a koncepciót már nem lehet a Heathersnek nevezni. Én is reménykedem a kaszában, meggyalázzák az eredetit, minden jellegzetessége hiányzik belőle.
2018. július 06. 18:46
Istenem ez a sok "eLéGgé oLyAn mInT A sCrEaM QuEeNs"... azért mert a Heathers c. film alapján készül ami inspirálta a Scream Queens-t (nem az egész sorozatot, de néhány karaktert.) De a Heathers-t feljebb is említtik, de hisz ki vagyok én, hogy azt várom, hogy eme oldal felhasználói esetleg tudnak olvasni?
Erről a "csodáról" pedig annyit, hogy az eredeti film megszégyenítése. A film célja pont az, hogy a három fő Heather a legbasicebb, hetero, szőke, vékony, fehér leányzó, és ennek az egyik fő oka, hogy az imént leírt karakterek mindig is egyenlőek voltak az "elkényesztett" fogalmával (lásd pl. Regina George, vagy Chanel a Scream Queens-ből). Ezért utálom a mai Hollywood-ot; mindenbe beleerőszakolják, hogy "diversity" aztán csak valami összedobott szemét kupac az eredménye. De persze mi nem szólhatjuk meg ezt, hiszen akkor rasszista vagy meg szexista, meg homofób és az egyéb SJW-k álltal szívesen használta "csúnya szavak".
De most komolyan, ne azért legyenek nagy darabb, vagy színes bőrű, vagy LGBT+ karakterek egy műsorban, hogy legyen "diversity". Hanem legyenek adott, kidolgozott karakterek akiknek csupán EGY TULAJDONSÁGA, hogy Ő nagy darab, vagy meleg, vagy fekete stb. Ja, és nem kell minden 80-as, 90-es évekbeli ikonikus filmből csinálni egy "diversity edition"-t. A női Ghostbusters-re se volt szüksége senkinek akinek több mint 2 agysejtje van, erre a vacakra pedig még azoknak sem.
Erről a "csodáról" pedig annyit, hogy az eredeti film megszégyenítése. A film célja pont az, hogy a három fő Heather a legbasicebb, hetero, szőke, vékony, fehér leányzó, és ennek az egyik fő oka, hogy az imént leírt karakterek mindig is egyenlőek voltak az "elkényesztett" fogalmával (lásd pl. Regina George, vagy Chanel a Scream Queens-ből). Ezért utálom a mai Hollywood-ot; mindenbe beleerőszakolják, hogy "diversity" aztán csak valami összedobott szemét kupac az eredménye. De persze mi nem szólhatjuk meg ezt, hiszen akkor rasszista vagy meg szexista, meg homofób és az egyéb SJW-k álltal szívesen használta "csúnya szavak".
De most komolyan, ne azért legyenek nagy darabb, vagy színes bőrű, vagy LGBT+ karakterek egy műsorban, hogy legyen "diversity". Hanem legyenek adott, kidolgozott karakterek akiknek csupán EGY TULAJDONSÁGA, hogy Ő nagy darab, vagy meleg, vagy fekete stb. Ja, és nem kell minden 80-as, 90-es évekbeli ikonikus filmből csinálni egy "diversity edition"-t. A női Ghostbusters-re se volt szüksége senkinek akinek több mint 2 agysejtje van, erre a vacakra pedig még azoknak sem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: