Starity

Valódi világpremiert tűz műsorra az HBO GO

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. július 04. 09:52 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Július 11-én igazi világpremierként érkezik az HBO GO-ra a Gyilkos Játékok, az 1988-as kultfilm sorozatadaptációja.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. július 04. 13:47 #2
Vadonka 16
Vadonka 16
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 342
Csatolások: 0
Azonosító: 143242
Hát nekem ez tiszta Scream Queens Chanel- Heather és a minyonok akiket ugyan így hívják.
2018. július 04. 16:54 #3
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Egyetértek tiszta Scream Queens, abból meg már kezd elegem lenni amilyen szinten le akarják nyomni az emberek torkán LGBTQ-t és a bántalmazás témája sem újszerű. Nem kell félre érteni elfogadó vagyok és nem terrorizálok másokat, de másról sem szólnak már a műsorok és a hírek.
2018. július 04. 17:10 #4
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Hát, kíváncsian várom a sorozatot, szerintem adok neki egy esélyt.
2018. július 04. 17:37 #5
eggsy
eggsy
új tag

Státuszdon't break character.
Hozzászólás: 46
Azonosító: 263961
én annyira, de annyira reméltem, hogy elkaszálják!
ez az eredeti film megszégyenítése kb, és nem azért, mert lgbt+ karakterek vannak benne, vagy mert veronica rohadtul nem néz ki veronicának... egyszerűen csak az a probléma, hogy ez, ilyen változatban baromira nem heathers.
mert a heathers lényege az volt, hogy a három heather három basic bitch. például piszkálják martha-t a súlyával. hogy lehet akár ez is benne egyáltalán, ha mcnamara pont egy nagydarab lány? egyáltalán nincs gond vele, egy szép lány, de értitek, a lényeg tökre elúszik...
és sajnálom, de nem tudom elképzelni, hogy egy művészeti sulin kívül bárhol is lehetnének ezek hárman a nagymenők.
jd pedig unalmas. nem látom benne azt a veszélyt, az őrültséget, mint a christian slater által játszott vagy mondjuk a musicales jd-ben.
de mindegy is. lehet, hogy még lehet belőle "olyan szar, hogy már jó", de ha nem tudok eltekinteni attól, hogy ez egy heathers remake, és valszeg nem fogok tudni, akkor lehet, hogy marad "olyan szar, hogy már szar".
2018. július 05. 01:24 #6
- törölt felhasználó -    
LadyAly már ne is haragudj, de rajtad áll, hogy milyen témájú dolgokba botlassz és hiszed, vagy sem, egymillió és egy olyan klisés heteró romantikus vagy tökömtudjamilyen témájú sorozat és film van, amiben még csak fel sem merül az lgbtq téma. Csupán annyi az egész hogy már ilyeneket is produkálhatnak és mivel a többséget érdeklik és szükségesnek érzik felhozni, mint problémaforrás, így egyre többször lehet látni ilyet is.
Én speciel már vártam egy ilyen szériát, ahol minden egy kicsit el van túlozva, az emberek giccsben járnak és eléggé szabad szelleműek. Mindenképp adok neki egy esélyt, mert a trailere ütős volt.
2018. július 06. 06:17 #7
Reira
Reira
új tag
Hozzászólás: 93
Azonosító: 259530
Eggsy teljesen egyetértek. Hatalmas rajongója vagyok az eredetinek, de ezt a koncepciót már nem lehet a Heathersnek nevezni. Én is reménykedem a kaszában, meggyalázzák az eredetit, minden jellegzetessége hiányzik belőle.
2018. július 06. 08:44 #8
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Hát elég Scream Queens hajazás, de ebben a szereplők és a karakterek nem fogtak meg, de azért lehet belenézek majd.
2018. július 06. 18:46 #9
- törölt felhasználó -    
Istenem ez a sok "eLéGgé oLyAn mInT A sCrEaM QuEeNs"... azért mert a Heathers c. film alapján készül ami inspirálta a Scream Queens-t (nem az egész sorozatot, de néhány karaktert.) De a Heathers-t feljebb is említtik, de hisz ki vagyok én, hogy azt várom, hogy eme oldal felhasználói esetleg tudnak olvasni?

Erről a "csodáról" pedig annyit, hogy az eredeti film megszégyenítése. A film célja pont az, hogy a három fő Heather a legbasicebb, hetero, szőke, vékony, fehér leányzó, és ennek az egyik fő oka, hogy az imént leírt karakterek mindig is egyenlőek voltak az "elkényesztett" fogalmával (lásd pl. Regina George, vagy Chanel a Scream Queens-ből). Ezért utálom a mai Hollywood-ot; mindenbe beleerőszakolják, hogy "diversity" aztán csak valami összedobott szemét kupac az eredménye. De persze mi nem szólhatjuk meg ezt, hiszen akkor rasszista vagy meg szexista, meg homofób és az egyéb SJW-k álltal szívesen használta "csúnya szavak".
De most komolyan, ne azért legyenek nagy darabb, vagy színes bőrű, vagy LGBT+ karakterek egy műsorban, hogy legyen "diversity". Hanem legyenek adott, kidolgozott karakterek akiknek csupán EGY TULAJDONSÁGA, hogy Ő nagy darab, vagy meleg, vagy fekete stb. Ja, és nem kell minden 80-as, 90-es évekbeli ikonikus filmből csinálni egy "diversity edition"-t. A női Ghostbusters-re se volt szüksége senkinek akinek több mint 2 agysejtje van, erre a vacakra pedig még azoknak sem.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!