Tavaly májusban fogadtak örök hűséget egymásnak, most új taggal bővült családjuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszületett Tom Daley és párja első gyermeke
2018. július 04. 09:37
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
2018. július 04. 12:25
|
ParkNiNeul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.13. Hozzászólás: 550 Csatolások: 11 Azonosító: 268665 offline
|
Gratulálok nekik. Nagyon sok boldogságot a csöppséghez, biztosan remek apák lesznek
1 felhasználónak tetszik:
Kutyus123
2018. július 04. 13:34
|
ParkNiNeul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.13. Hozzászólás: 550 Csatolások: 11 Azonosító: 268665 offline
|
Idézet (Gurs @ 2018.07.04. 12:38)
Elnézést, de ezt hogy?

Béranyaság. Az anyuka, akinek nem kellett a kisbaba örökbe adta, vagy épp a hölgy ezáltal a pár által volt erre felbérelve, ami jelen esetben valószínűbb. Nem ritka ez hetero örökbefogadó szülők esetében sem.
2018. július 04. 13:39
|
|
HalfGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 259355 offline
|
Gratulálok nekik <3 (aki esetleg nem tudja, hogy hogyan, valószínűleg béranya segítségével c: )
ParkNiNeul
2018. július 04. 13:41
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Számomra egy család annyit tesz hogy legalább egy szerető szülő és egy gyermek, egy szülő aki biztos ,szerető hátteret biztosít gyermekének, és szerintem ez nemtől független. Rengeten nevelik egyedül a gyermekeiket, apa illetve anya nélkül, nem értem miért különbözik ez attól ha esetleg 2 apáról illetve 2 anyáról van szó. Bár nem igazán ismerem az itt említetteket, nagyon sok boldogságot és sok sikert kívánok nekik a jövőben és persze a picurnak is
2018. július 04. 13:41
|
ParkNiNeul |
|
Örülök, hogy azért olvasok itt kedves kommenteket is
2018. július 04. 13:51
|
|
Himawarivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.15. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 256359 offline
|
Nagyon sok boldogságot kívánok nekik, biztos vagyok benne, hogy a gyermek jó neveltetésben fog részesülni két férfival is♥
ParkNiNeul
2018. július 04. 14:56
|
|
MedveMedi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 259248 offline
|
Annyira örültem nekik amikor először hallottam. Gratulálok nekik biztos jó szülők lesznek ahogy láttam Tom videóiból
ParkNiNeul
2018. július 04. 16:40
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Huh, ha jobban belegondolok, lehet bele kellett volna írni a cikkbe, hogy béranya hordta ki a gyermeküket, bár szerintem egyértelmű.
Nagyon örültem, mikor olvastam. Dustint annyira nem ismerem, Tomot viszont nagyon kedvelem, biztos vagyok benne, hogy remek szülei lesznek a kicsinek. Sok boldogságot nekik.
Nagyon örültem, mikor olvastam. Dustint annyira nem ismerem, Tomot viszont nagyon kedvelem, biztos vagyok benne, hogy remek szülei lesznek a kicsinek. Sok boldogságot nekik.
ParkNiNeul
2018. július 04. 19:56
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Csóri kisbaba. Azért lehet az ilyen szerencsétlen gyerekeket sajnálni... szegénykének hiányzik az életéből az anyai szeretet és törődés, anyatej gondolom nuku és szerintem két beteg, buzi apával élni alapból nem a legjobb...Sajnálom, hogy így alakult, remélem azért nem lesz annyira gáz élete a kisgyereknek...
Midnight Memories
2018. július 04. 21:06
|
|
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline
|
XIXO annyira egyetértek!! Elegem van, hogy ömlik a médiából az a szar, hogy el kell fogadni a melegeket, a melegházasságot és a gyerekvállalásukat. Meg a nagy francot......Jönnek itt majd azzal, hogy 2018-at írunk és hasonlók, de üzenem nekik, hogy a hagyományos értékrend sosem megy ki a "divatból". majmok.....
Midnight Memories
2018. július 04. 21:20
|
|
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 offline
|
Ismerek olyan ""családot"", ahol kvázi kiutálta a nő az apát és eltiltotta tőle....immár 5 éve szenved az s csöpp gyerkőc, mert lig látja az apját az idióta, elmebeteg anyja miatt. Van itt pereskedés és egyéb "finomságok".
Kérdem én az itt fikázó egyénektől: mégis melyik jobb a gyereknek???
Nem hiszem el!!! Nem a kicseszett középkorban élünk, ahol máglyára kell vetnünk mindenkit, aki kicsit is kilóg a társadalomból.
Egyébként többek között Elton John-ék és Neil Patrick Harris-ék is vállaltak gyerekeket.....SŐT, Ricky Martin-éknak is van 2, közösen nevelt gyerekük.
Valahogy az ő életük nem botrányokkal teli, nincs kirakva a kirakatba, szimplán csak ÉLIK AZ ÉLETÜKET.
Ha valakinek nem tetszik, egyáltalán mi a francnak nyitja meg egyáltalán??? Én se megyek rá olyan cikkre, amiről tudom, hogy nem az én világom....
Kérdem én az itt fikázó egyénektől: mégis melyik jobb a gyereknek???
Nem hiszem el!!! Nem a kicseszett középkorban élünk, ahol máglyára kell vetnünk mindenkit, aki kicsit is kilóg a társadalomból.
Egyébként többek között Elton John-ék és Neil Patrick Harris-ék is vállaltak gyerekeket.....SŐT, Ricky Martin-éknak is van 2, közösen nevelt gyerekük.
Valahogy az ő életük nem botrányokkal teli, nincs kirakva a kirakatba, szimplán csak ÉLIK AZ ÉLETÜKET.
Ha valakinek nem tetszik, egyáltalán mi a francnak nyitja meg egyáltalán??? Én se megyek rá olyan cikkre, amiről tudom, hogy nem az én világom....
2018. július 04. 22:36
|
ParkNiNeul |
|
Drága utálkozó emberek! Egy pici tapintattal lehetnétek, elvégre egy kisbaba születéséről van szó, aki egy szerető, boldog családba született. Komolyan olyan szörnyű dolognak tartjátok ezt? A szeretet? Még mindig ennyire sztereotípiákkal teli világban élünk, ahol az emberek azt hiszik, hogy egy családban csak az anya lehet a szeretetteljes, aki vigyázza és óvja a gyereket, az apa pedig csak barkácsoljon és dolgozzon? Egy apa nem lehet szeretetteljes, gyengéd és gondoskodó, ha a gyerekéről van szó? Elárulom, hogy nekem édesanyám és édesapám közül apum az, aki a gyengédebb és odafigyelőbb, és ezzel semmi probléma sincs. És az mennyivel jobb, ha az anya vagy az apa korán meghal, vagy elhagyja a családot? Az a gyerek akkor is csak egy szülővel fog felnőni, vagy egy anyával, vagy egy apával. Az mennyivel jobb? Ez a pici szerető otthont és boldog életet fog kapni a 2 apukájától, szeretni fogják őt, és ez a kulcs. Nem lesz "gáz élete a kisgyereknek", ezt elhihetitek. Én pedig üzenném az embereknek, hogy a tolerancia sosem megy ki a divatból, viszont a homofóbia, az érzéketlenség eddig sem állt jól senkinek sem
Könyörgöm, emberek, legyünk már egy kicsit toleránsabbak és elfogadóbbak, akkor annyival könnyebb lenne minden. A szeretet miatt ítéltek el olyan embereket, akik nem tettek semmi rosszat, és ez szerintem egy szörnyű dolog. Egy kisbaba születéséről van szó, csodaszép kisfiúval lett gazdagabb a Föld, ne egy ilyen cikk alatt éljék már ki az emberek a homofób hajlamaikat, ha kérhetem. Részemről ennyi volt, nem kívánok tovább hozzászólni semmihez sem ezzel kapcsolatban, remélem, hogy az emberek egy nap megértik, hogy a tolerancia mindenhez a kulcs, és nem befásulva fogják leélni az egész életüket. Love is love.
2018. július 04. 23:23
|
|
Sim0núj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 244454 offline
|
Kedves ParkNiNeul!
Attól, hogy bizonyos embereknek más a meglátása a témáról, miért lennének utálkozó emberek? Amit én írtam, hogy sajnálom a babát,hogy majd az anyja nélkül felnőnie, mivel véleményem szerint a férfi és a nő egészséges kapcsolatának, családi együttélésének nincs alternatívája. S ezzel együtt a nézetemmel se hinném,hogy az életemet befásultan fogom leélni. Minden jót!
Attól, hogy bizonyos embereknek más a meglátása a témáról, miért lennének utálkozó emberek? Amit én írtam, hogy sajnálom a babát,hogy majd az anyja nélkül felnőnie, mivel véleményem szerint a férfi és a nő egészséges kapcsolatának, családi együttélésének nincs alternatívája. S ezzel együtt a nézetemmel se hinném,hogy az életemet befásultan fogom leélni. Minden jót!
Midnight Memories
2018. július 05. 11:09
|
|
HalfGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 259355 offline
|
ParkNiNeul, szívemből szóltál <3 "szegény" gyereknek az lesz az egyetlen baja azzal, hogy két apukája van, ha majd esetleg egyszer látja, hogy a homofóbok már akkor sajnálták, meg leírták hogy milyen szar élete lesz, (holott egyáltalán nem ismerik a szüleit) amikor ő még beszélni sem tudott. Mi lenne, ha nem nem és szexualitás alapján döntenénk el, hogy ki milyen szülő? <3
ParkNiNeul
2018. július 05. 11:56
Gratulálok nekik!
Ez a kép nagyon aranyos.
Az utálkozó kommenteket pedig nem is érdemes figyelembe venni. A baba ugyanúgy szeretetben fog felnőni és az a lényeg. Valószínűleg, ha felnő sok támadás fogja érni, hiszen sok a homofób ember sajnos, de az biztos, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy neki jó legyen.
Az utálkozó kommenteket pedig nem is érdemes figyelembe venni. A baba ugyanúgy szeretetben fog felnőni és az a lényeg. Valószínűleg, ha felnő sok támadás fogja érni, hiszen sok a homofób ember sajnos, de az biztos, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy neki jó legyen.
ParkNiNeul
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.