Starity

Megszakította fellépését Dua Lipa

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. július 01. 21:07 #21
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.06.28. 15:29)
hm, nem ed sheeran mondta le tavaly az ázsiai turnéját azért, mert eltört a karja?

Edet elütőtte egy autó, és mindkét karja eltört. Mivel ő általában nem a valagát rázza a színpadon, hanem gitározik is stb stb úgy vélem, ésszerű döntés volt. Mellesleg értékelem a rám fordított időt, hogy keresgéltél, melyik általam kedvelt sztárnál találhataz hasonló szituációt. Bár Edet és Dua Lipat nem hasonlítanám össze... wink.gif
2018. július 01. 21:30 #22
- törölt felhasználó -    
chelseagirl18 írta:öszönöm az érdeklődéses az egészségem iránt, mint ahogyan azt sejtetted, igen, kiskoromban gyakran volt fülgyulladásom, szúrták is fel a fülem, sőt rákos is voltam már, ha már személyeskedünk, akkor úgy érzem ezt is megoszthatom veled, és végigdolgoztam (12, gyakran 14 órákban) a fél éves kemoterápiás kezelésemet is, úgyhogy sorry ha nem bírom a picsogást. Továbbá minden jogom a véleménynyilvánításhoz, ahogyan neked is, maximum téged nem érdekel az enyém, engem meg a tiéd
Hm....A rák nem múlik el,még mindig xd
2018. július 01. 21:42 #23
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (XLarssonerhunX @ 2018.07.01. 21:30)
chelseagirl18 írta:öszönöm az érdeklődéses az egészségem iránt, mint ahogyan azt sejtetted, igen, kiskoromban gyakran volt fülgyulladásom, szúrták is fel a fülem, sőt rákos is voltam már, ha már személyeskedünk, akkor úgy érzem ezt is megoszthatom veled, és végigdolgoztam (12, gyakran 14 órákban) a fél éves kemoterápiás kezelésemet is, úgyhogy sorry ha nem bírom a picsogást. Továbbá minden jogom a véleménynyilvánításhoz, ahogyan neked is, maximum téged nem érdekel az enyém, engem meg a tiéd
Hm....A rák nem múlik el,még mindig xd

Még jó, hogy ilyen jártas vagy. Azért olvass kicsit utána a dolgoknak. Ha egyszer rákos voltál, de már tünetmentes vagy, esetleg pár év múlva gyógyultnak gyilvánítanak, akkor értelemszerűen már nem fogják azt mondani, hogy rákos vagy. Nem kívánom, hogy átéld ezeket a dolgokat, de hülyeségeket ne nyilatkozz az ügyben. Mellesleg szerintem az én egészségi állapotom pont nem tartozik ide, csak példának hoztam fel, hogy vannak komolyabb dolgok is, mint egy fülgyulladás. Ha nem sértődsz meg ambuláns lapot/pet ct eredményt stb nem fogok neked feltölteni ide. wink.gif
2018. július 03. 19:33 #24
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Jobbulást neki!
2018. július 10. 12:36 #25
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Csatolások: 0
Azonosító: 155603
Nagyon sajnálom, remélem mihamarabb meggyógyul! smileeee.gif
2018. július 17. 19:34 #26
jennette13
jennette13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Csatolások: 0
Azonosító: 266018
chelseagirl18: rák. Meg gondolom meddő is vagy, meg amputálták az összes végtagodat, na meg még kitudja mik derülnek ki. Azért akinek olyan súlyos problémája van/volt, mint egy daganat, az nem esz színvonalon aluli, sztárokkal foglalkozó oldalon fogja reklámozni ezt (na meg sehol máshol sem). A rosszindulat sugárzik belőled, tipikus figyeleméhes kiskamasznak nézlek. Szerintem nem tévedek (deee biztosan tévedek, én bunkó..)
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Dua Lipa Dua Lipa 1326.