Idézet (XLarssonerhunX @ 2018.07.01. 21:30)
chelseagirl18 írta:öszönöm az érdeklődéses az egészségem iránt, mint ahogyan azt sejtetted, igen, kiskoromban gyakran volt fülgyulladásom, szúrták is fel a fülem, sőt rákos is voltam már, ha már személyeskedünk, akkor úgy érzem ezt is megoszthatom veled, és végigdolgoztam (12, gyakran 14 órákban) a fél éves kemoterápiás kezelésemet is, úgyhogy sorry ha nem bírom a picsogást. Továbbá minden jogom a véleménynyilvánításhoz, ahogyan neked is, maximum téged nem érdekel az enyém, engem meg a tiéd
Hm....A rák nem múlik el,még mindig xd
Még jó, hogy ilyen jártas vagy. Azért olvass kicsit utána a dolgoknak. Ha egyszer rákos voltál, de már tünetmentes vagy, esetleg pár év múlva gyógyultnak gyilvánítanak, akkor értelemszerűen már nem fogják azt mondani, hogy rákos vagy. Nem kívánom, hogy átéld ezeket a dolgokat, de hülyeségeket ne nyilatkozz az ügyben. Mellesleg szerintem az én egészségi állapotom pont nem tartozik ide, csak példának hoztam fel, hogy vannak komolyabb dolgok is, mint egy fülgyulladás. Ha nem sértődsz meg ambuláns lapot/pet ct eredményt stb nem fogok neked feltölteni ide.