Már egy héttel ezelőtt tervben volt a rajongóknak, hogy kibérelnek egy kis repülőgépet a sorozat megmentése érdekében, hogy üzenjenek a Netflixnek, most pedig meg is valósították ezt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A rajongók repülőt küldtek a Netflixhez a Shadowhunters megmentéséért
2018. június 27. 17:12
2018. június 27. 17:38
Pár napja, mikor megláttam a képeket sírvafakadtam. Én is úgy megtennék bármit, hogy megmentsem a sorozatot, ha lenne rá lehetőségem.. Nagyon remélem, hogy végre felfogja a Netflix, hogy mindennél jobban szeretnénk, hogy felkarolja a sorozatot..!
2018. június 27. 19:05
Mindig jó látni, hogy a rajongók mennyi ideig és mekkora kitartással képesek kampányolni, hogy megmentsék a sorozatukat. Mostanában láthattuk ennek az eredményét, hiszen három sorozat is megmenekült, köztük a Lucifer.
Kíváncsi vagyok, hogy sikerrel járnak-e.
2018. június 27. 19:42
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Erről most az jutott eszembe amikor a Balcsin nyaralok és bent a vízből repülőt látok,ami valami hosszú hirdetőpapírt húz maga után xdd
Elképesztő mire képesek egyes rajongók hogy visszakapjuk a sorozatot.
Ez is azt jelenti összetartunk mindenben ha Shadowhuntersről van szó.
Elképesztő mire képesek egyes rajongók hogy visszakapjuk a sorozatot.
2018. június 27. 20:34
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Legalább akkor lenne jó sorozat..but in my opinion szerintem ritka rossz. 4 részig bírtam nézni.
2018. június 27. 21:07
|
|
Coco St. Claireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.14. Hozzászólás: 38 Csatolások: 1 Azonosító: 270080 offline
|
Nem tudom, sikerül-e ezzel elérni valamit, de remélem, hogy igen.
2018. június 27. 22:18
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Sajnos fontosabb dolgokra sosincs pénze az embereknek. Én is szeretem őket, de az nevetséges hogy ennyi pénzt adományoznak erre még súlyosabb esetekre évekbe telik mire összejön valami kis összeg.
2018. július 04. 13:43
|
|
HalfGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 259355 offline
|
Szerintem elengedhetnék, mert a sorozat a könyvek megszégyenítésének tűnik számomra, és a legjobb szó rá, az, hogy fáj. Mind színészileg, karakterileg, mindenhogyan. Nagyon szép, hogy a rajongók gy össze tudnak fogni, de én őszintén örülnék neki, hogyha abbahagynák.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: