Starity

Elfogták XXXTentacion gyilkosát

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. június 25. 16:14 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (lorcan @ 2018.06.24. 19:39)
Jesszusom..... Mindenhol látni azt, hogy RIP X, meg hiányozni fogsz, senki se tökéletes.... Blah blah blah
A PASI MEGVERT EGY TERHES NŐT AKI MAJDNEM MEGVAKULT!!!!! értem, hogy senki se tökéletes, de aki drogozik, iszik, bandázik, agresszív az ne várjon mást.

Nem védeni szeretném, de állítólag a hölgy minden vádat visszavont ezzel kapcsolatban; miszerint bántalmazta volna őt fizikailag. Hazudott. Szóval, ezt a témát kár firtatni szerintem. pardon.gif
2018. június 25. 16:18 #22
S. Vivi
S. Vivi
visszatérő vendég

Státuszmizu embik
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 111
Csatolások: 0
Azonosító: 208966
Oké, akkor tisztázzuk, azok kedvéért, akik nem ismerték és hisznek minden szarnak mindenféle háttérismeret nélkül.
X két évvel ezelőtt heroin függő volt, ami miatt erőszakos volt nem egy két emberrel és a börtönt is megjárta egyszer. De leszokott. Leszokott, és próbálta kijavítani az összes hibáját, csak ezt ti nem vettétek észre, mivel csak a halála után olvastatok utána és nem követtétek végig az ő fejlődési folyamatát. Ott van például a helping hand, ami által rengeteg egyedülálló anyának, árvának, beteg gyereknek segített. Vagy a jótékonysági rendezvények. Vagy, hogy felválltalta, amit tett és próbált változtatni.
A Geneva sztori (terhes megvert barátnő) egy olyan régesrég lezárt dolog volt, hogy csak a halála után került elő. GENEVA TERHES SEM VOLT ÉS A VÁDAKAT IS VISSZAVONTA. Illetve, ő is gyászol jelenleg. Sőt, a mai napig fent van a videó, amin Geneva (aki szintén úgy tolta a heroint, mint Snoop a füvet) valamiféle rohamot kap a drogoktól és X-el próbálják lefogni, segíteni neki.
Az, hogy megvert egy meleg srácot fiatalabb korában, teljesen független volt a srác nemi identitásától, X nem volt homofób. A srác egy igazi pöcs volt X-el és ez idő alatt még heroinozott, ami sokban befolyásolta tetteit.
Ennyit ezekről, más ügye nem volt.
Szóval, X nem volt rossz ember csak rossz múltja volt. Kicsit utána kéne nézni a dolgoknak, mielőtt a csökönyös agyatokkal minden szart elhisztek, amit az arcotokba tolnak. És nem tartom magam elfogultnak, mert az idő alatt ismertem meg, mikor börtönbe volt és később lett igazán szimpatikus, mikor láttam, hogy mennyire szeretné elérni az embereket azzal a pozitivitással, amivel ő rendelkezett.
Nyugodj békében, Jahseh.
1 felhasználónak tetszik: Medeah.
2018. június 25. 16:28 #23
weareotheroceans
weareotheroceans
új tag

Státuszjust survive somehow
Hozzászólás: 13
Azonosító: 269990
Ten Thousand nagyon-nagyon adom )smileeee.gif
2018. június 25. 16:45 #24
weareotheroceans
weareotheroceans
új tag

Státuszjust survive somehow
Hozzászólás: 13
Azonosító: 269990
a heroinról nem lehet leszokni. itt is egyetértek Ten Thousand-al, mikor Jonghyun halt meg, érdekes rá lehetett rosszakat mondani, lehetett szerencsének nevezni a halálát stb. persze erre az emberre, aki borzalmas dolgokat művelt, rá egy rossz szót nem szabad szólni... mellesleg, én nem most ismertem meg, miután meghalt. az meg nem kifogás, hogy azért verünk meg valakit , mert köcsög velünk. ha így lenne, jó sok embert vertem volna megXDDD. egyébként én úgy tudom, azért verte meg, mert a fiú ránézett...
nekem oké, hogy tetszik valakinek a zenéje (nekem is tetszett valamelyik), de ha ilyen dolgokat tett, nem nagyon lehet jó embernek nevezni. bár tőlem azt csinál mindenki, amit akarXD
2018. június 25. 18:12 #25
Elina98
Elina98
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 267659
S.Vivi végre valaki, aki rendesen utána is jár a dolgoknak. Jobban én se tudtam volna összefoglalni.
Egyébként a gyilkost még mindig keresik. A fent említett férfi részt vett a rablásban, ám állítólag végig egy autóval állta el Jahseh útját és fegyverekre vigyázott.
2018. június 25. 18:23 #26
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
S. Vivi: nekem mindez amit írtál még jobban megerősítés hogy gázos alak volt.
2018. június 25. 19:08 #27
S. Vivi
S. Vivi
visszatérő vendég

Státuszmizu embik
Látom sikerült felfogni, amit írtam. Én is tisztában vagyok vele, hogy mit művelt és én is elitélendőnek tartom, de nekem sokkal többet számít az, amit az utóbbi két évben elért/tett.
És de, a heroinról ugyanúgy le lehet szokni, mint bármilyen más drogról (elismerem, nehezebb és nagyobb szenvedéssel jár, de nem lehetetlen). Ő pedig tiszta volt ezt pedig onnan tudhatjuk biztosra, hogy a rendőrség korábbi ügyei miatt havonta drogtesztet csináltatott vele. Az pedig, hogy ki volt ez a Jonghyun, azt nem tudom, de nem állítok én sem róla semmit, míg utána nem néztem a dolgainak.
Ja és a srácot közel sem azért verte meg, mert ránézett
2018. június 25. 19:17 #28
S. Vivi
S. Vivi
visszatérő vendég

Státuszmizu embik
+ nem tudom látta e akárki, de Billie Eilish, Kanye West, Lael Hansen, rengeteg dj és producer és sok más szakmabeli is csak jót tudott róla írni.
2018. június 25. 20:12 #29
Vattacukor69
Vattacukor69
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 267892
Emberek! Én SOHA, ismétlem SOHA nem mentem kommentelni mindenféle bántó dolgot olyan cikkek alá, ami egy ember haláláról szól! Jonghyun-ról sem írtam Soha rosszat, még az alá a cikk alá sem, amikor meghalt. Nem vagyok homofób, magasról teszek arra, hogy valaki a saját neméhez vonzódik. Mindenkinek szíve joga eldönteni azt, hogy kibe szerelmes. És amúgy sem gondolom azt, hogy PONT az X fanok kommenteltek Jonghyun cikke alá. Ha ti pedig annyira szerettétek miért nem védtétek meg? Mi is megvédjük akit szeretünk! Nem X, vagy a mi hibánk, hogy hozzátok hasonló emberek (gondolok itt arra, hogy ti is rosszakat kommenteltek) beszólogattak az előadótoknak! Én csak arra szeretnélek titeket megkérni, hogy tartsátok tiszteletben azt, hogy MI, X második családja szeretnék elbúcsúzni tőle!
1 felhasználónak tetszik: Medeah.
2018. június 25. 20:31 #30
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Pls ne keverjétek már ebbe bele Jonghyunt... én special nem is láttam semmi gonoszkodó kommentet a Jonghyunról szóló cikkek alatt de még ha volt is engem aztán hidegen hagy számomra vadidegen emberek véleménye, mivel vagyok olyan érett, hogy lepereg rólam a trollkodók megjegyzései. Ja és tudtommal Jonghyun nem volt meleg szóval honnan szedtétek ezt?

Viszont ami engem meglep, hogy ennek az X-nek hirtelen mennyi rajongója lett, holott eddig egyetlen egyet sem láttam a halálát megelőzően.
2018. június 25. 21:10 #31
Ten Thousand
Ten Thousand
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 255291
Idézet (exoverdose @ 2018.06.25. 20:31)
Pls ne keverjétek már ebbe bele Jonghyunt... én special nem is láttam semmi gonoszkodó kommentet a Jonghyunról szóló cikkek alatt de még ha volt is engem aztán hidegen hagy számomra vadidegen emberek véleménye, mivel vagyok olyan érett, hogy lepereg rólam a trollkodók megjegyzései. Ja és tudtommal Jonghyun nem volt meleg szóval honnan szedtétek ezt? 
Viszont ami engem meglep, hogy ennek az X-nek hirtelen mennyi rajongója lett, holott eddig egyetlen egyet sem láttam a halálát megelőzően.

Én láttam, csak éppen az adminok valószínűleg gyorsan törölték. Más oldalakon viszont vannak ilyen kommentek rendesen. Egyébként egyáltalán nem mondtam neveket, éppen ezért, és senki sem szedte sehonnan, hogy meleg lenne, csupán az emberek általános reakcióját idéztem. Jonghyun nevét szándékosan hagytam ki a kommentemből, nem gondoltam volna, hogy más felhozza.
2018. június 25. 23:10 #32
TMYLM
TMYLM
új tag
Hozzászólás: 50
Azonosító: 269915
Nem ertem miert a tehetseget kell emlegetni xd
Senki sem azt ketdojelezte meg,hogy jo abban amit csinal. Hanem itt a hangsuly a tettein van. Amit nem lehet helyrehozni mivel nem maganak hanem masnak artott. Ha csak heroinozott volna a kutyat nem erdekelne. De itt bantalmazasokrol van szo. Ennyi szerintem boven eleg is rola.
2018. június 26. 08:33 #33
Bocii98
Bocii98

StátuszA rockerek meghalnak,de a rock örök!
Hozzászólás: 532
Azonosító: 195695
Nem szerettem a srácot, alig ismertem néhány zenéjét, de amiket ide írkálnak egyesek kihoz a sodromból és muszáj írjak. Ismerem a történetét, tudom mit tett és hogy miért, mert a barátaim követték az életét.
Kérlek magyarázzátok el nekem, hogy hogy lehet valaki halálát kívánni? Bármit is tett volna, nem jár neki halál, főleg nem ilyen módon. Agyonlőtték, ami neki már nem fáj, de egy másodpercig gondolj bele abba is hogy az anyukája vagy egyéb hozzátartozója mit érzett amikor a fiát így kellett eltemetnie. Vagy ők is rossz emberek és ezt érdemlik? Annyira képmutatóak egyesek. Hadd mondjam el, hogy feltaláltak egy börtönnek nevezett hasznos kis intézményt ahova kerülhetnek azok, akik például megverik a terhes barátnőjüket. Nem érdemelte meg a halált, a börtönt érdemelte meg. Ezt jó letisztázni. Az már egy másik téma, hogy ha jól tudom a barátnője visszavonta a feljelentést, szóval lehet ő úgy ítélte meg, hogy a börtönt sem érdemli. Ezzel kapcsolatosan nem szállok vitába, mert nem vagyok kellőképpen informált.

Továbbá, olvastam néhány személy hozzászólásában, hogy a heroinról való leszokás valószínűségét firtatják. Könnyű kijelenteni, hogy lehetetlen, valójában viszont nagyon is lehetséges mint minden más ezen a világon, viszont ne dobálozzunk ilyen egyszerűen ezzel, mert kétlem hogy közülünk bárkinek is lett volna drog próblémája, még azt is kétlem hogy ismertek olyan aki ilyesmivel küzdött volna. Egyeltalán nem szép látvány a leszokás folyamata és a fizika fájdalmak mellett, folyamatos pszichikai megpróbáltatásokon is át kell esni. Ha valójában leszokott, mint ahogy elég sok helyen olvastam, akkor őszinte tiszteletem.

Le kellett írnom mindezeket, egyfajta válaszként néhány kommentre. Amit a legjobban rühellek ezen az oldalon, az az hogy mindenki olyan hihetetlenül okos, de leginkább álszent. Mindent végletekben akartok látni, mindent elintéztek egy fél mondattal, hogy ha drog függő akkor az ő hibája, mert miért kezdte el, ha alkoholista, akkor miért nem szokik már egyszer le, ha depressziós valaki, akkor istenem, mégis miért nem kér segítséget, ha meleg akkor ráfogjuk hogy ez nem is egy valódi dolog, csak egy divat vagy egy korszak és így tovább. Néha kíváncsi lennék hogy az ezen az oldalon jelen lévő tinik, ugyanígy nyilatkoznának nemes egyszerűséggel, miután elszívták az első cigijükemet, csak úgy egy sör mellett, mert végülis semmi baj nem származhat belőle, aztán a következőt, majd az azutánit és rájönnek hogy a szervezetük igényt tart rá, vagy amikor megtapasztalják hogy milyen mentális betegként élni amikor az életük más irányt vesz. Utálom hogy itt nagyon kevés kivétellel, az emberek imádnak beszólogatni, kritizálni, kioktatni és elítélni másokat, felszínes ismeretek alapján és minden valódi próblémára egy legyintés a válasz, mert itt minden tag annyival jobban csinálná az életét, annyival jobb döntéseket hozna és pokolba azzal, akinek nem volt mindig olyan egyszerű tökéletesnek lenni. A világ a szemetekben polarizált és ez is mutatja hogy mennyire keveset tudtok a valóságról.
Bocsánat a litániáért, kicsit eltértem a témától, ez a hozzászólás nem teljesen X védelmében írodott, csak már megelégeltem, hogy a rengeteg cikk alatt a sok ítélkező, okoskodó kommentet olvassam.
Szép napot mindenkinek! : )
2018. június 27. 17:16 #34
S. Vivi
S. Vivi
visszatérő vendég

Státuszmizu embik
Nem verte meg a barátnőjét, mit olyan nehéz ezen felfogni?XDDDD
2018. június 30. 11:10 #35
- törölt felhasználó -    
Ez is Soros terv!
2018. június 30. 19:40 #36
- törölt felhasználó -    
Én nem ismertem,sőt azt sem tudtam hogy létezik. De ennek ellenére mégis örülök,hogy elkapták a gyilkosát. Mert akármilyennis volt azaz ember,szerintem nem érdemelte meg hogy egy üzletből kisétálva,random lelőjék. Remélem azaz ember a börtönben rohadmeg.
2018. július 16. 21:48 #37
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Nem ismertem, de nyugodjon békében!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok