Elfogták a 20 éves rapper gyilkosát! Az amerikai XXXTentaciont hétfőn lőtték le Floridában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elfogták XXXTentacion gyilkosát
2018. június 24. 15:49
2018. június 24. 16:15
|
Vattacukor69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 267892 offline
|
Tudom, hogy nem volt egy tökéletes ember, de ki az? Sok hibát követett el, de ő is ember volt. A zenéivel és üzeneteivel próbált segíteni másokon, főleg a gyerekeken. Nagyon hiányzik/hiányozni is fog!
2018. június 24. 16:52
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Nagyon helyes, remélem a másik férfit is elfogják!
2018. június 24. 18:16
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Ránézésre keményen tanuló egyetem hallgató lehetett mindkettő.
2018. június 24. 19:39
Jesszusom..... Mindenhol látni azt, hogy RIP X, meg hiányozni fogsz, senki se tökéletes.... Blah blah blah
A PASI MEGVERT EGY TERHES NŐT AKI MAJDNEM MEGVAKULT!!!!! értem, hogy senki se tökéletes, de aki drogozik, iszik, bandázik, agresszív az ne várjon mást.
A PASI MEGVERT EGY TERHES NŐT AKI MAJDNEM MEGVAKULT!!!!! értem, hogy senki se tökéletes, de aki drogozik, iszik, bandázik, agresszív az ne várjon mást.
2018. június 24. 19:49
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (lorcan @ 2018.06.24. 19:39)
Jesszusom..... Mindenhol látni azt, hogy RIP X, meg hiányozni fogsz, senki se tökéletes.... Blah blah blah
Az egy dolog, hogy X sok csúnya dolgot elkövetett, de abba nem gondoltál bele, hogy például a zenéje mennyi embernek segíthetett? Vagy hogy mennyi zenészt inspirálhatott?
Meg úgy unblock, hogy kívánhatod egy másik ember halálát?
Nagyon könnyű ítélkezni, de annál nehezebb elgondolkodni, hogy mutogathat az ember a másik vétkeire, de senkinek sem tiszta a keze.
2018. június 24. 20:11
|
imádomacicákat420új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 267464 offline
|
Drake ölte meg
2018. június 24. 21:17
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nem ismerem az énekest. De nagyon sajnálom. Senki sem érdemli ezt. Nyugodjék békében. És remélem a gyilkosa megrohad a börtönben.
2018. június 24. 21:36
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
eleg undorito dolog neki halalt kivanni. mig nincs ilyen elvileg megtortent brutal dolgoknak bizonyitekuk, ugy meg plane nem kivannek semmi rosszat neki
nem erdemelte meg a halalt, meg ha ugy nezzuk (amerikai) felnottkort el sem erte.. r.i.p.
nem erdemelte meg a halalt, meg ha ugy nezzuk (amerikai) felnottkort el sem erte.. r.i.p.
2018. június 24. 23:46
|
TMYLMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 269915 offline
|
Lorcan
Teljesen egyetertek veled.
Ha ezt egy olyan csinalta volna aki nem ir utana par retek dalt azt halalra kovezte volna mindenki !!! Ne legyetek mar alszentek!!
Hogy lehet ilyet barkinek is megbocsajtani mert utana ir par sajnalkozo zenet. Ugyan mar !!! Vicc amit egyesek irnak. Rengeteg emberen segitett stb dumat meg hanyagoljatok. Nem egy meghatarozo vilagsztrar hunyt el. Amin kiakadtam meg, hogy 2pac-hoz hasonlitottak. Hoool??? Halalat nem kivantam sosem de jot se neki az biztos. Nyugodjon bekeben mar ha tud a tettei utan !
Teljesen egyetertek veled.
Ha ezt egy olyan csinalta volna aki nem ir utana par retek dalt azt halalra kovezte volna mindenki !!! Ne legyetek mar alszentek!!
Hogy lehet ilyet barkinek is megbocsajtani mert utana ir par sajnalkozo zenet. Ugyan mar !!! Vicc amit egyesek irnak. Rengeteg emberen segitett stb dumat meg hanyagoljatok. Nem egy meghatarozo vilagsztrar hunyt el. Amin kiakadtam meg, hogy 2pac-hoz hasonlitottak. Hoool??? Halalat nem kivantam sosem de jot se neki az biztos. Nyugodjon bekeben mar ha tud a tettei utan !
2018. június 25. 03:20
|
Vattacukor69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 267892 offline
|
Nem, most ismertem meg a srácot! Követtem az életét amennyire csak lehetett, és a zenéit is ismerem.
Az pedig, hogy a barátnőjét megverte sajnos igaz. De, ahogy az imént említettem MINDENKI követ el hibákat, amit ő el is ismert.
Világsztárnak nem kell, ahhoz lenni, hogy segítsünk az embereken, szóval...
És amúgy is, halottról vagy jót vagy semmit!
Az pedig, hogy a barátnőjét megverte sajnos igaz. De, ahogy az imént említettem MINDENKI követ el hibákat, amit ő el is ismert.
Világsztárnak nem kell, ahhoz lenni, hogy segítsünk az embereken, szóval...
És amúgy is, halottról vagy jót vagy semmit!
2018. június 25. 09:00
Gondolom a hozzászólásokat olvasva, az oldal legtöbbje kb. 14 éves vagy az alatt van. Különben nem írnátok ennyi szemetet ez alá a cikk alá.
Ordenáré az a hangnem amit megmertek ütni. Jesszusom emberek ne már...
A nyílt utcán gyilkolták meg. Több tiszteletet, bármilyen ember is volt, ezt senki nem érdemli meg. A gyilkosát pedig végre elkapták.
Ordenáré az a hangnem amit megmertek ütni. Jesszusom emberek ne már...
A nyílt utcán gyilkolták meg. Több tiszteletet, bármilyen ember is volt, ezt senki nem érdemli meg. A gyilkosát pedig végre elkapták.
2018. június 25. 09:52
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
Számomra megdöbbentő volt X halála. Tisztában voltam/vagyok a tetteivel és elítélendőnek tartom, de ez nem jelenti azt, hogy egy piti rablás áldozatává kellett hogy váljon (Nem is értem ezt a leegyszerűsített Talio-elv felfogást egyesektől).
2018. június 25. 13:19
|
TMYLMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 269915 offline
|
Annak a 16 eves fiurol is csak jot vagy semmi aki megeroszakolt es utana megolt egy 8 eves kislanyt? Vagy meg sorolhatnam a pedofilokon keresztul a terrorostakig. Viccesek vagytok, hogy ennyire elfogultak lettetek par sajnalkozo zenetol. Az mar nem is erdemel bocsanatot aki nem ir utana par zenet? Csak majd ne kopjetek magatok szemen mikor tortenik valami borzalmas es szidkozodni fogtok a tettesre.
2018. június 25. 15:05
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Na,mostmár én is írok,ugyanis az egyik legnagyobb kedvencemről van/volt szó.
Igen,rengeteg hibát követett el az életében,amelyekre nincs mentség,de nagyon nagy szemétség,ha valaki egy zenészt/színészt/tehetséget a magánélete miatt ítél el. Voltak gyönyörű számai, rengeteg embernek segített aktívan és inaktívan egyaránt,és nagyon szerette a rajongóit és a zenésztársait is. Próbált jó ember lenni, és biztos vagyok benne,hogy sikerült volna neki. De ez az ember lelőtte,így nem tudta bebizonyítani az embereknek,hogy ő tud jó is lenni. Az utolsó videója is egy motivációs beszéd volt. Ráadásul a zenéi ia egyre jobbak,őszintébbek lettek. A szívem szakad meg. Úgy szerettem volna látni,hogy híres sztár lesz belőle, aki ki tudott törni a múltjából, és helyretette dolgait. De nem volt rá ideje. Nyugodjék békében! Még egy ilyen művész nem lesz a Földön,nagyon egyedi volt.
Igen,rengeteg hibát követett el az életében,amelyekre nincs mentség,de nagyon nagy szemétség,ha valaki egy zenészt/színészt/tehetséget a magánélete miatt ítél el. Voltak gyönyörű számai, rengeteg embernek segített aktívan és inaktívan egyaránt,és nagyon szerette a rajongóit és a zenésztársait is. Próbált jó ember lenni, és biztos vagyok benne,hogy sikerült volna neki. De ez az ember lelőtte,így nem tudta bebizonyítani az embereknek,hogy ő tud jó is lenni. Az utolsó videója is egy motivációs beszéd volt. Ráadásul a zenéi ia egyre jobbak,őszintébbek lettek. A szívem szakad meg. Úgy szerettem volna látni,hogy híres sztár lesz belőle, aki ki tudott törni a múltjából, és helyretette dolgait. De nem volt rá ideje. Nyugodjék békében! Még egy ilyen művész nem lesz a Földön,nagyon egyedi volt.
2018. június 25. 15:52
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Idézet (TMYLM @ 2018.06.25. 13:19)
Annak a 16 eves fiurol is csak jot vagy semmi aki megeroszakolt es utana megolt egy 8 eves kislanyt? Vagy meg sorolhatnam a pedofilokon keresztul a terrorostakig. Viccesek vagytok, hogy ennyire elfogultak lettetek par sajnalkozo zenetol. Az mar nem is erdemel bocsanatot aki nem ir utana par zenet? Csak majd ne kopjetek magatok szemen mikor tortenik valami borzalmas es szidkozodni fogtok a tettesre. 
Adom, és még annyit hozzátennék, hogy persze, amikor az én egyik kedvenc vokalistám halt meg, aki soha a büdös életben nem ártott senkinek, elég sokan mocskolódtak, meg melegnek nevezték, amiért ázsiai volt. Rá érdekes módon nem vonatkozott a halottról jót vagy semmit duma, de persze, erre a csávóra egy rossz szót sem szabad szólni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: