Starity

Elfogták XXXTentacion gyilkosát

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. június 24. 15:49 #1
- törölt felhasználó -    
Elfogták a 20 éves rapper gyilkosát! Az amerikai XXXTentaciont hétfőn lőtték le Floridában.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. június 24. 16:15 #2
Vattacukor69
Vattacukor69
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 267892
Tudom, hogy nem volt egy tökéletes ember, de ki az? Sok hibát követett el, de ő is ember volt. A zenéivel és üzeneteivel próbált segíteni másokon, főleg a gyerekeken. Nagyon hiányzik/hiányozni is fog!
2018. június 24. 16:52 #3
moonlightgrande
moonlightgrande

Státuszthey see a demon, i see an angel
Hozzászólás: 933
Csatolások: 59
Azonosító: 265915
Nagyon helyes, remélem a másik férfit is elfogják!
2018. június 24. 18:16 #4
I Love Paris
I Love Paris

StátuszJ'aime Paris
Hozzászólás: 600
Azonosító: 164330
Ránézésre keményen tanuló egyetem hallgató lehetett mindkettő.
2018. június 24. 19:39 #5
- törölt felhasználó -    
Jesszusom..... Mindenhol látni azt, hogy RIP X, meg hiányozni fogsz, senki se tökéletes.... Blah blah blah
A PASI MEGVERT EGY TERHES NŐT AKI MAJDNEM MEGVAKULT!!!!! értem, hogy senki se tökéletes, de aki drogozik, iszik, bandázik, agresszív az ne várjon mást.
2018. június 24. 19:49 #6
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
Idézet (lorcan @ 2018.06.24. 19:39)
Jesszusom..... Mindenhol látni azt, hogy RIP X, meg hiányozni fogsz, senki se tökéletes.... Blah blah blah
A PASI MEGVERT EGY TERHES NŐT AKI MAJDNEM MEGVAKULT!!!!! értem, hogy senki se tökéletes, de aki drogozik, iszik, bandázik, agresszív az ne várjon mást.

Az egy dolog, hogy X sok csúnya dolgot elkövetett, de abba nem gondoltál bele, hogy például a zenéje mennyi embernek segíthetett? Vagy hogy mennyi zenészt inspirálhatott? smileeee.gif
Meg úgy unblock, hogy kívánhatod egy másik ember halálát? mellow.gif Szerinted aki rosszat tett, nem érdemel megbocsátást? Vagy nem vezekelhet bűneiért az életben?
Nagyon könnyű ítélkezni, de annál nehezebb elgondolkodni, hogy mutogathat az ember a másik vétkeire, de senkinek sem tiszta a keze. wink.gif
2018. június 24. 20:11 #7
imádomacicákat420
imádomacicákat420
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 267464
Drake ölte meg
2018. június 24. 21:09 #8
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Vicces hogy eddig a kutya se ismerte a pasit most meg mindenki hogy meg van hatódva hogy ez a szentlélek milyen tragikusan hunyt el...
2018. június 24. 21:17 #9
fuckingprincess
fuckingprincess
visszatérő vendég
Hozzászólás: 487
Csatolások: 13
Azonosító: 263883
Nem ismerem az énekest. De nagyon sajnálom. Senki sem érdemli ezt. Nyugodjék békében. És remélem a gyilkosa megrohad a börtönben.
2018. június 24. 21:36 #10
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
eleg undorito dolog neki halalt kivanni. mig nincs ilyen elvileg megtortent brutal dolgoknak bizonyitekuk, ugy meg plane nem kivannek semmi rosszat neki
nem erdemelte meg a halalt, meg ha ugy nezzuk (amerikai) felnottkort el sem erte.. r.i.p. sad.gif
2018. június 24. 21:43 #11
- törölt felhasználó -    
“Blulu88”
Teljesen egyetértek veled! smileeee.gif
2018. június 24. 23:46 #12
TMYLM
TMYLM
új tag
Hozzászólás: 50
Azonosító: 269915
Lorcan
Teljesen egyetertek veled.
Ha ezt egy olyan csinalta volna aki nem ir utana par retek dalt azt halalra kovezte volna mindenki !!! Ne legyetek mar alszentek!!
Hogy lehet ilyet barkinek is megbocsajtani mert utana ir par sajnalkozo zenet. Ugyan mar !!! Vicc amit egyesek irnak. Rengeteg emberen segitett stb dumat meg hanyagoljatok. Nem egy meghatarozo vilagsztrar hunyt el. Amin kiakadtam meg, hogy 2pac-hoz hasonlitottak. Hoool??? Halalat nem kivantam sosem de jot se neki az biztos. Nyugodjon bekeben mar ha tud a tettei utan ! smileeee.gif
2018. június 25. 03:20 #13
Vattacukor69
Vattacukor69
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 267892
Nem, most ismertem meg a srácot! Követtem az életét amennyire csak lehetett, és a zenéit is ismerem.
Az pedig, hogy a barátnőjét megverte sajnos igaz. De, ahogy az imént említettem MINDENKI követ el hibákat, amit ő el is ismert.
Világsztárnak nem kell, ahhoz lenni, hogy segítsünk az embereken, szóval...
És amúgy is, halottról vagy jót vagy semmit!
2018. június 25. 09:00 #14
- törölt felhasználó -    
Gondolom a hozzászólásokat olvasva, az oldal legtöbbje kb. 14 éves vagy az alatt van. Különben nem írnátok ennyi szemetet ez alá a cikk alá.
Ordenáré az a hangnem amit megmertek ütni. Jesszusom emberek ne már...
A nyílt utcán gyilkolták meg. Több tiszteletet, bármilyen ember is volt, ezt senki nem érdemli meg. A gyilkosát pedig végre elkapták.
2018. június 25. 09:52 #15
VegasGirl
VegasGirl
új tag

StátuszI didn't come this far, to only come this far.
Hozzászólás: 66
Azonosító: 205479
Számomra megdöbbentő volt X halála. Tisztában voltam/vagyok a tetteivel és elítélendőnek tartom, de ez nem jelenti azt, hogy egy piti rablás áldozatává kellett hogy váljon (Nem is értem ezt a leegyszerűsített Talio-elv felfogást egyesektől).
2018. június 25. 13:19 #16
TMYLM
TMYLM
új tag
Annak a 16 eves fiurol is csak jot vagy semmi aki megeroszakolt es utana megolt egy 8 eves kislanyt? Vagy meg sorolhatnam a pedofilokon keresztul a terrorostakig. Viccesek vagytok, hogy ennyire elfogultak lettetek par sajnalkozo zenetol. Az mar nem is erdemel bocsanatot aki nem ir utana par zenet? Csak majd ne kopjetek magatok szemen mikor tortenik valami borzalmas es szidkozodni fogtok a tettesre. smileeee.gif
2018. június 25. 13:20 #17
TMYLM
TMYLM
új tag
*Arrol ,terroristakig
2018. június 25. 13:56 #18
Medeah.
Medeah.
ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ

Státusz"girls support girls" no i only support nice girls
Hozzászólás: 2533
Csatolások: 656
Azonosító: 264638
te mocsadék, nem kívánok neked rosszat, de remélem jó sokáig ülni fogsz! smileeee.gif
2018. június 25. 15:05 #19
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Na,mostmár én is írok,ugyanis az egyik legnagyobb kedvencemről van/volt szó.
Igen,rengeteg hibát követett el az életében,amelyekre nincs mentség,de nagyon nagy szemétség,ha valaki egy zenészt/színészt/tehetséget a magánélete miatt ítél el. Voltak gyönyörű számai, rengeteg embernek segített aktívan és inaktívan egyaránt,és nagyon szerette a rajongóit és a zenésztársait is. Próbált jó ember lenni, és biztos vagyok benne,hogy sikerült volna neki. De ez az ember lelőtte,így nem tudta bebizonyítani az embereknek,hogy ő tud jó is lenni. Az utolsó videója is egy motivációs beszéd volt. Ráadásul a zenéi ia egyre jobbak,őszintébbek lettek. A szívem szakad meg. Úgy szerettem volna látni,hogy híres sztár lesz belőle, aki ki tudott törni a múltjából, és helyretette dolgait. De nem volt rá ideje. Nyugodjék békében! Még egy ilyen művész nem lesz a Földön,nagyon egyedi volt.
2018. június 25. 15:52 #20
Ten Thousand
Ten Thousand
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 255291
Idézet (TMYLM @ 2018.06.25. 13:19)
Annak a 16 eves fiurol is csak jot vagy semmi aki megeroszakolt es utana megolt egy 8 eves kislanyt? Vagy meg sorolhatnam a pedofilokon keresztul a terrorostakig. Viccesek vagytok, hogy ennyire elfogultak lettetek par sajnalkozo zenetol. Az mar nem is erdemel bocsanatot aki nem ir utana par zenet? Csak majd ne kopjetek magatok szemen mikor tortenik valami borzalmas es szidkozodni fogtok a tettesre. smileeee.gif

Adom, és még annyit hozzátennék, hogy persze, amikor az én egyik kedvenc vokalistám halt meg, aki soha a büdös életben nem ártott senkinek, elég sokan mocskolódtak, meg melegnek nevezték, amiért ázsiai volt. Rá érdekes módon nem vonatkozott a halottról jót vagy semmit duma, de persze, erre a csávóra egy rossz szót sem szabad szólni.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok