Ha pedig igaz... Akkor meg erről ennyit, mindig annyira kellett dícsérni meg buksi simizni hogy jaj de ügyike hogy nem iszik, meg drogozik (oszt ki tudja sutyiban mit csinált amúgy...) és most meg hirtelen újra iszik. Most meg majd sajnálni kell őt? Sajnos, az igazi függők ilyenek. Lehet van pár tiszta évük de úgy igazán sose gyógyulnak ki.. Vagy ha igen az elvonási tünetekbe halnak bele.
Durva! Újból iszik Demi Lovato
2018. június 25. 17:55
Nem bírom a csajt, de szerintem az hogy erről énekel nem azt jelenti hogy újra iszik.
Ha pedig igaz... Akkor meg erről ennyit, mindig annyira kellett dícsérni meg buksi simizni hogy jaj de ügyike hogy nem iszik, meg drogozik (oszt ki tudja sutyiban mit csinált amúgy...) és most meg hirtelen újra iszik. Most meg majd sajnálni kell őt? Sajnos, az igazi függők ilyenek. Lehet van pár tiszta évük de úgy igazán sose gyógyulnak ki.. Vagy ha igen az elvonási tünetekbe halnak bele.
2018. június 25. 18:21
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
A sztárvilágban minden negyedik ember iszik vagy drogozik. Szerintem becsülendő, hogy Demi próbál tenni ellene, és felvállalja minden részét az alkohollal vívott csatájában.
2018. június 26. 21:43
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Szerintem amúgy mentálisan beteg. Nem az alkoholizmus miatt hanem a figyelemhajhászásért
2018. június 28. 16:12
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Elina98 @ 2018.06.25. 18:21)
A sztárvilágban minden negyedik ember iszik vagy drogozik. Szerintem becsülendő, hogy Demi próbál tenni ellene, és felvállalja minden részét az alkohollal vívott csatájában.
Becsülendő, ezt én is aláírom, de az már kevésbé, hogy ezt minden egyes interjúban megemlíti. Az emberek szerintem megértették min ment keresztül, szerintem unalmas és nagyon felesleges állandóan felhoznia ezt témának. A hangjával legyen sikeres, ne a függőségeivel.
1 felhasználónak tetszik:
Zsuzsy93
2018. június 29. 23:39
|
|
Sissy95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 265820 offline
|
na jó.. amikor először meghallgattam érzelmileg engem is megfogott. igaz sosem kedveltem mégis kicsit megsajnáltam ebben a dalban. aztán gyorsan rá is jöttem a tényre,hogy csak egyszerűen csak sajnáltatja magát. ne hogy azt mondd már,hogy 6 éven keresztül egy kortyot sem ivott amikor szinte minden héten bulizik? (legalábbis az alapján amiket instagram storyjába kitett) egyértelmű, hogy az új albumja nem érte el a várt hatást,így valamit kreálni kellett amit majd sokan meghallgatnak. feltünőségi viszketegség ennyi az egész.
2018. július 01. 19:40
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Szóval idestova nagyjából két éve nyomatják, hogy mennyi lelki problémája volt ami igazából van.
Amikor meg már a fél világ unottan hallgatja meg újra és újra a régi lemezt. Ő visszaesik és egy dalban közli a nyilvánossággal. Nem média szagú kicsit sem. Az én nagyszüleim alkoholisták voltak, nem kell az álszent duma, hogy jaj szegény Demi.
Sajnos belekerült a gyereksztárok mocsarába, ahol pl Selena is van.
Mondjuk Demi tehetséges is, de nem tudja használni mint látszik és inkább felhasználja a "híres vagyok, gazdag vagyok, de nem vagyok jól, sajnáljatok kártyát." Ügyes.
Amikor meg már a fél világ unottan hallgatja meg újra és újra a régi lemezt. Ő visszaesik és egy dalban közli a nyilvánossággal. Nem média szagú kicsit sem. Az én nagyszüleim alkoholisták voltak, nem kell az álszent duma, hogy jaj szegény Demi.
Sajnos belekerült a gyereksztárok mocsarába, ahol pl Selena is van.
Mondjuk Demi tehetséges is, de nem tudja használni mint látszik és inkább felhasználja a "híres vagyok, gazdag vagyok, de nem vagyok jól, sajnáljatok kártyát." Ügyes.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.