Megérkezett a régóta várt kisfilm Halsey és Lauren Jauregui közös dalához, a Strangershöz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ringbe szállt egymás ellen Halsey és Lauren Jauregui
2018. június 21. 14:00
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
2018. június 21. 15:06
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Erről én is terveztem egy cikket, de lemaradtam már egy kicsit. A zenét már korábban feltöltöttem, de még nem volt időm meghallgadni. Kíváncsi leszek milyen lett.
2018. június 21. 16:54
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
egyik kedvenc számom volt nagyon sokáig, még most is nagyon szeretem.
a videóklip, pedig egész jó lett szerintem.
2018. június 21. 18:45
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4449 Csatolások: 137501 Azonosító: 155975 offline
|
már akkor imádtam a számot, amikor kijött, de a kliptől nem ájultam el annyira. persze, értem a koncepciót, de jobban is meg lehetett volna csinálni. mindenesetre a lányok gyönyörűek benne
2018. június 21. 18:51
El nem tudom mondani, mennyire büszke vagyok Halsey-ra. Ha valaki elolvassa Twitteren, hogy miről is szól tulajdonképpen a videoklip és úgy összességében tájékozódni szeretne az egészről (1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5), akkor megérti, hogy miért úgy vannak a dolgok, ahogy - és ez az, amiért tisztelem Halsey-t. Zseniális elméje, elképesztő képzelőereje és félelmetes kreativitása van, megtiszteltetés ismerni a művészetét, és szomorúvá tesz, hogy sokan csak a negatív dolgokkal foglalkoznak vele kapcsolatban (pontosabban a nemlétezőkkel, ha engem kérdezne bárki, bármelyik tettének meg tudnám világítani a pozitív és elfogadható oldalát lol), és képtelen értékelni azt az embertelenül kreatív, sokoldalú, jelentőségteljes és igen mély mondanivalóval bíró munkásságot, amit maga mögött tudhat, és azt a piszkosul intelligens elmét, amivel meg van áldva ez a lány. Ismételten olyasmit adott ki a kezei közül, amit élvezet volt nézni, és elkeserít, valamint feldühít az a rengeteg negatív, "it should be gayer" és "it's not gay enough" jellegű komment, amit mind a videó, mind az instagram-posztok alatt hagynak egyesek. Büszke vagyok Ashley-re. Ő is, és Lauren is remekül alakítottak.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2018. június 21. 21:25
Nem tudom,nekem egy kicsit unalmas a zene és a klip is.
2018. június 21. 22:19
Hihetetlenül kidolgozott kisfilmet tár elénk Halsey. Egy művészi alkotás, amire méltán büszke. Tökéletes lett!
2018. június 21. 22:37
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
a Strangers az egyik kedvenc dalom a hfk-ról, így kissé elszomorító, hogy ilyen lapos kilppet kapott. hiányolom belőle azt a bizonyos valamit, ami megfog, amire később is emlékezni fogok. kicsit unalmas, kiszámítható és a két lányon kívül semmi maradandót nem találtam benne. Laurenék szépek voltak benne, ennyi. de amúgy nem nagy szám. egy olyan jó dal, mint a Strangers pedig megérdemelt volna egy kicsit nagyobb volumenű kisfilmet. valami hasonlót, mint az Alone. legalábbis szerintem.
2018. június 25. 09:34
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
A dal nagyon tetszett, de a klip eléggé unalmas lett. Értem én, hogy mit akart ezzel elmondani Halsey a történet szempontjából, de ettől, még a Sorry-nak is jobb lett a klipje.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.