A dél-koreai előadó harmadik EP-je a Something New címet viseli, amivel valóban valami újat mutatott meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Album- és klippremier: Taeyeon – Something New
2018. június 20. 11:40
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A Something New nekem nagyon a Why-ra hasonlít. Amikor megláttam Lucas nevét, tudtam, hogy imádni fogom az All Night Long-ot, de a kedvencem még így is a Circus lett.
2018. június 20. 14:30
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Nekem nagyon bejött
2018. június 20. 15:29
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Kissé hirtelen jött ez a visszatérés, de nagyon örültem neki. ^^ A klipet első pár pillanatát nézve nem igazán voltak nagy elvárásaim, viszont a liftes jelenetre abszolút nem számítottam.. Onnan minden megváltozott, és nem igazán tudtam, most mire számítsak. Ez tényleg valami új, ahogy a főcímdal is utal rá. Nagyon szeretem Taeyeon-t, amiért több mint 10 év után még mindig tud valami mást mutatni a rajongóknak! A befejezés is ütösre sikerült #girlpower A hangja pedig ugyanolyan gyönyörű, mint eddig! Egyedül azt sajnálom, hogy nem fog fellépni vele színpadon, mert el van foglalva Japánban. :c
2018. június 21. 19:49
|
|
Doryndawake up in day one |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.04. Hozzászólás: 2021 Csatolások: 32 Azonosító: 261189 offline
|
Érdekes a Something New videóklipje. Tetszett a stílus, úgy, ahogy a dal is. Sajnos a többi dalt még nem volt alkamam meghallgatni. De semmiképen nem mulasztom el.
2018. július 02. 03:13
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Jelenlegi kedvenc dalom és klipem és eleve cb-m. Nagyon szeretem ezt a nőszeményt, mint szólistát!
2018. július 11. 19:17
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Jelenleg ez a kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: