A dél-koreai előadó harmadik EP-je a Something New címet viseli, amivel valóban valami újat mutatott meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Album- és klippremier: Taeyeon – Something New
2018. június 20. 11:40
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A Something New nekem nagyon a Why-ra hasonlít. Amikor megláttam Lucas nevét, tudtam, hogy imádni fogom az All Night Long-ot, de a kedvencem még így is a Circus lett.
2018. június 20. 14:30
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Nekem nagyon bejött
2018. június 20. 15:29
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Kissé hirtelen jött ez a visszatérés, de nagyon örültem neki. ^^ A klipet első pár pillanatát nézve nem igazán voltak nagy elvárásaim, viszont a liftes jelenetre abszolút nem számítottam.. Onnan minden megváltozott, és nem igazán tudtam, most mire számítsak. Ez tényleg valami új, ahogy a főcímdal is utal rá. Nagyon szeretem Taeyeon-t, amiért több mint 10 év után még mindig tud valami mást mutatni a rajongóknak! A befejezés is ütösre sikerült #girlpower A hangja pedig ugyanolyan gyönyörű, mint eddig! Egyedül azt sajnálom, hogy nem fog fellépni vele színpadon, mert el van foglalva Japánban. :c
2018. június 21. 19:49
|
|
Doryndawake up in day one |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.04. Hozzászólás: 2021 Csatolások: 32 Azonosító: 261189 offline
|
Érdekes a Something New videóklipje. Tetszett a stílus, úgy, ahogy a dal is. Sajnos a többi dalt még nem volt alkamam meghallgatni. De semmiképen nem mulasztom el.
2018. július 02. 03:13
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Jelenlegi kedvenc dalom és klipem és eleve cb-m. Nagyon szeretem ezt a nőszeményt, mint szólistát!
2018. július 11. 19:17
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Jelenleg ez a kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: