Starity

Elhunyt XXXTentacion

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. június 25. 11:39 #41
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1534
Csatolások: 0
Azonosító: 192261
Ismertem nem térek magamhoz még mindig.
2018. június 25. 13:54 #42
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Senki nem érdemel meg ilyen halált és bár rettenetes ami történt, de azt hiszem nem fogok sírni miatta. Nem kívántam ennek az embernek a halálát sosem, de nem fogom elfelejteni hogy miket is csinált, mert azokat nem lehet elfelejteni.
2018. június 25. 15:15 #43
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
iPhone_king | Tegnap, 05:43
Hála a magasságos úristennek! muhahahahahahahaaaaaa

Édes Istenem,hogy lehet ilyet nemcsak gondolni,de még leírni? Még akkor is elítélendő,ha viccből írtál ilyet. Rövi,de ízléstelen és gusztustalan.

Isti222 | 2018.06.22. 07:07
A MOONLIGHT című számában épp egy kisgyereket akaszt fel."csodálatos ember"! Szerencse,hogy nincs már köztünk!

Nem ismertem a klippet,úgyhogy utánanéztem. Hát hallod,ha nem tudnám, kiről és miről van szó,én is azt mondanám,hogy beteg ez az ember. Úgyhogy köszi,hogy terjeszted a hülyeséget a többi idiótának!
A klipp a rasszizmus másik oldalát mutatja meg. Ha a fehérek felakaszthatnak feketéket,akkor a feketék is megölhetik a fehéreket. Persze ez a gondolatmenet beteges,de nem az a fő üzenete a számnak,hanem az,hogy a mai világunk a rasszizmust már a gyermekkorban elültetik a kicsik fejében, legyen bármilyen bőrszínű. (Én egy másik zenéjénél találtam meg a klippet, ami konkrétan erről a klippről szól. A Moonlightról szövegét csak ezután olvastam el,és a refrén pocsék(mondom ezt nagy rajongójaként,látod nem vagy elvetemült), de a többi része nem rossz)
2018. június 25. 18:06 #44
Elina98
Elina98
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 267659
Szinte nem telt el úgy nap, hogy ne hallgattam volna a dalait. Nagyon közel állt hozzám a mondanivalója, amit a munkásságán keresztül üzent. Jahseh nem volt rossz ember. Bár elkövetett hibákat a drog által, de sajnos sok durva pletykát is köréfontak. Ami nyilvánvaló, hogy próbált jobb ember lenni. Rengeteget segített rajongóknak, jótékonykodott, és bármit megtett volna azért, hogy ne úgy lássák, mint ahogy most sokan leírják undorító hangnemben. Ő változást akart. Egy szebb, pozitívabb jövőt. Kár, hogy a múlt sötét pecsétjei mindig lényegesebbek, mint azok a tettek, amik fényt hoztak maguk után.
(A terhes nős történetre jöttek cáfolatok magától az "áldozattól" is, mégis halálba küldték volna az emberek. Kérdem én, akkor Chris Brown számos bántalmazási bizonyítékkal és erőszakos visszaesésekkel hogy tart itt, és miért példakép még mindig fiatalok számára? Szeretnék erre magyarázatot.)
1 felhasználónak tetszik: soph
2018. július 01. 20:00 #45
DreamerGirl9
DreamerGirl9
új tag

StátuszAhhoz túl rövid az élet, hogy boldogtalanságban éljünk, ezért csak azokat a célj
Hozzászólás: 44
Azonosító: 267906
NYUGODJON BÉKÉBEN :'(
2018. július 22. 07:57 #46
caesar
caesar
visszatérő vendég

StátuszAz analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 383
Azonosító: 265852
na, ilyen csúnya öngyilkosságot is rég láttunk...
2018. július 29. 00:33 #47
zuraiklaudia
zuraiklaudia
új tag

Státuszu play with my hair instead of my feelings thx.
Hozzászólás: 71
Csatolások: 3
Azonosító: 270444
még mindig nem bírom felfogni..16. születésnapom..esküszöm ez volt a legeslegjobb napom..Vagyis lett volna..ha aznap este nem tudatják velem ezt. Nagyon hiányzol X, nyugodj békében <3
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok