Elhunyt XXXTentacion
2018. június 25. 11:39
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Ismertem nem térek magamhoz még mindig.
2018. június 25. 13:54
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Senki nem érdemel meg ilyen halált és bár rettenetes ami történt, de azt hiszem nem fogok sírni miatta. Nem kívántam ennek az embernek a halálát sosem, de nem fogom elfelejteni hogy miket is csinált, mert azokat nem lehet elfelejteni.
2018. június 25. 15:15
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
iPhone_king | Tegnap, 05:43
Hála a magasságos úristennek! muhahahahahahahaaaaaa
Édes Istenem,hogy lehet ilyet nemcsak gondolni,de még leírni? Még akkor is elítélendő,ha viccből írtál ilyet. Rövi,de ízléstelen és gusztustalan.
Isti222 | 2018.06.22. 07:07
A MOONLIGHT című számában épp egy kisgyereket akaszt fel."csodálatos ember"! Szerencse,hogy nincs már köztünk!
Nem ismertem a klippet,úgyhogy utánanéztem. Hát hallod,ha nem tudnám, kiről és miről van szó,én is azt mondanám,hogy beteg ez az ember. Úgyhogy köszi,hogy terjeszted a hülyeséget a többi idiótának!
A klipp a rasszizmus másik oldalát mutatja meg. Ha a fehérek felakaszthatnak feketéket,akkor a feketék is megölhetik a fehéreket. Persze ez a gondolatmenet beteges,de nem az a fő üzenete a számnak,hanem az,hogy a mai világunk a rasszizmust már a gyermekkorban elültetik a kicsik fejében, legyen bármilyen bőrszínű. (Én egy másik zenéjénél találtam meg a klippet, ami konkrétan erről a klippről szól. A Moonlightról szövegét csak ezután olvastam el,és a refrén pocsék(mondom ezt nagy rajongójaként,látod nem vagy elvetemült), de a többi része nem rossz)
Hála a magasságos úristennek! muhahahahahahahaaaaaa
Édes Istenem,hogy lehet ilyet nemcsak gondolni,de még leírni? Még akkor is elítélendő,ha viccből írtál ilyet. Rövi,de ízléstelen és gusztustalan.
Isti222 | 2018.06.22. 07:07
A MOONLIGHT című számában épp egy kisgyereket akaszt fel."csodálatos ember"! Szerencse,hogy nincs már köztünk!
Nem ismertem a klippet,úgyhogy utánanéztem. Hát hallod,ha nem tudnám, kiről és miről van szó,én is azt mondanám,hogy beteg ez az ember. Úgyhogy köszi,hogy terjeszted a hülyeséget a többi idiótának!
A klipp a rasszizmus másik oldalát mutatja meg. Ha a fehérek felakaszthatnak feketéket,akkor a feketék is megölhetik a fehéreket. Persze ez a gondolatmenet beteges,de nem az a fő üzenete a számnak,hanem az,hogy a mai világunk a rasszizmust már a gyermekkorban elültetik a kicsik fejében, legyen bármilyen bőrszínű. (Én egy másik zenéjénél találtam meg a klippet, ami konkrétan erről a klippről szól. A Moonlightról szövegét csak ezután olvastam el,és a refrén pocsék(mondom ezt nagy rajongójaként,látod nem vagy elvetemült), de a többi része nem rossz)
2018. június 25. 18:06
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
Szinte nem telt el úgy nap, hogy ne hallgattam volna a dalait. Nagyon közel állt hozzám a mondanivalója, amit a munkásságán keresztül üzent. Jahseh nem volt rossz ember. Bár elkövetett hibákat a drog által, de sajnos sok durva pletykát is köréfontak. Ami nyilvánvaló, hogy próbált jobb ember lenni. Rengeteget segített rajongóknak, jótékonykodott, és bármit megtett volna azért, hogy ne úgy lássák, mint ahogy most sokan leírják undorító hangnemben. Ő változást akart. Egy szebb, pozitívabb jövőt. Kár, hogy a múlt sötét pecsétjei mindig lényegesebbek, mint azok a tettek, amik fényt hoztak maguk után.
(A terhes nős történetre jöttek cáfolatok magától az "áldozattól" is, mégis halálba küldték volna az emberek. Kérdem én, akkor Chris Brown számos bántalmazási bizonyítékkal és erőszakos visszaesésekkel hogy tart itt, és miért példakép még mindig fiatalok számára? Szeretnék erre magyarázatot.)
(A terhes nős történetre jöttek cáfolatok magától az "áldozattól" is, mégis halálba küldték volna az emberek. Kérdem én, akkor Chris Brown számos bántalmazási bizonyítékkal és erőszakos visszaesésekkel hogy tart itt, és miért példakép még mindig fiatalok számára? Szeretnék erre magyarázatot.)
1 felhasználónak tetszik:
soph
2018. július 01. 20:00
|
|
DreamerGirl9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 267906 offline
|
NYUGODJON BÉKÉBEN :'(
2018. július 29. 00:33
|
|
zuraiklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 3 Azonosító: 270444 offline
|
még mindig nem bírom felfogni..16. születésnapom..esküszöm ez volt a legeslegjobb napom..Vagyis lett volna..ha aznap este nem tudatják velem ezt. Nagyon hiányzol X, nyugodj békében <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.