Június 18-án, Los Angelesben, Tiffany Haddish házigazda vezetésével került megrendezésre az MTV díjátadó gálája.
A teljes cikkhez kattints ide!
MTV Movie & TV Awards – itt a nyertesek listája!
2018. június 19. 07:35
Juj, Galra olyan büszke vagyok és a videó is olyan aranyos, amiben megköszönte, ő az, aki igazán megérdemelte!!
De az AZ-nak és Madelaine-nek is nagyon örülök.
2018. június 19. 11:04
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Stranger Things, Madelaine.
A Fekete Párducot nem tudom hova tenni, szerintem az egyik leggyengébb Marvel film. A Kszi Simont még nem láttam, de alig várom már. *.*
A Fekete Párducot nem tudom hova tenni, szerintem az egyik leggyengébb Marvel film. A Kszi Simont még nem láttam, de alig várom már. *.*
2018. június 19. 11:51
Gratulálok a Stranger Things és az AZ stábjának! Madelaine és Gaga is megérdemelték a díjat!
2018. június 19. 12:13
Nagyon örülök, hogy a Fekete párduc és a Stranger things ilyen jó eredményeket értek el, nagyon megérdemelték :3
2018. június 19. 16:02
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
örülök, amiért Madelaine is nyert, ugyanis szerintem ő az egyik főindok amiért érdemes nézni a Riverdale-t, viszont kissé alul van értékelve. aztán az IT és a Stranger Things is megérdemelten nyert, bár a legjobb sorozat díját én biztos egy másik jelöltnek adtam volna, de azért a ST-nek is örülök.♥
2018. június 19. 20:45
|
|
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline
|
Nem hiszem el, hogy az Avengers nem ért el semmit.. Kissé csalódott vagyok
2018. június 20. 14:05
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Meglepett, hogy az Avengers nem nyert, de a többi megérdemelte a díjjat.
2018. június 23. 10:51
Nick és Keiynan, Madelaine és Gal igazán megérdemelték a nyereséget, az AZ stábjára is büszke vagyok, viszont a többihez nem fűznék semmit.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: