Egy darabig most már biztosan nem fog új képeket megosztani a sztármami, Kylie Jenner, kislányáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sokkoló ok miatt letörölte kislányáról a képeket Kylie Jenner
2018. június 18. 14:12
|
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline
|
ebben mi a sokkoló? Ez az internet... Pár évvel ezelőtt valaki lehülyézett amikor azt mondtam, hogy az ilyenek miatt nem szabad gyerekről képet feltenni.
2018. június 18. 15:03
3%-os troll szavazó(k)
Na de komolyra fordítva a szót ez a nő (??) az én szememben mindig is senki volt. Semmit nem tett le az asztalra csak a kamera előtt vergődik és tetőtől-talpig mű.
De!!! Most végre el kezdtem ember számba venni. Látszik, hogy próbál jó anya lenni és végre éretten gondolkodik. Bravo. Alakul a molekula.
Na de komolyra fordítva a szót ez a nő (??) az én szememben mindig is senki volt. Semmit nem tett le az asztalra csak a kamera előtt vergődik és tetőtől-talpig mű.
De!!! Most végre el kezdtem ember számba venni. Látszik, hogy próbál jó anya lenni és végre éretten gondolkodik. Bravo. Alakul a molekula.
2018. június 18. 17:28
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Olyan szomorú és elkeserítő, hogy vannak emberek, akik képesek egy édesanyát megfenyegetni, legyen az most híresség vagy sem. Mit ártott neki az a szerencsétlen kis lélek, aki maximum néhány hónapos? Értem én, hogy Kylie Jenner sokakban vált ki ellenszenvet, de azért mindennek van határa
2018. június 18. 18:40
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Sajnos nem lepődöm már meg semmin, sok a gusztustalan féreg. Kylienak kitartást kívánok.
2018. június 18. 18:46
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szegénykék): annyira sok a beteg ember a világban. Remélem biztonságban vannak!
2018. június 18. 20:00
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ez már annyira undorító és beteges... Soha nem értettem ezeket a pedofil állatokat. Mindössze egy pár hónapos csecsemőről beszélünk...
2018. június 18. 20:36
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Már nem tehet túl sok mindent, az emberek tudják, hogy gyermeke született, attól még, hogy nem rak fel róla több képet, egy esetleges emberrabló felismerne egy kisbabát, szóval itt nem a képekkel van a probléma. Egyáltalán nem kéne megmutatnia, ha azt akarja, hogy teljesen biztonságban legyen, de elkerülhetetlen, hogy pár év múlva megmutassa, hogyan néz ki és akkor már sokkal felismerhetőbb lesz a többi gyerek között. Fokozzák inkább a házuk védelmét és ne hagyják felügyelet nélkül a kicsit!
2018. június 19. 10:42
Elkeserítő, hogy ilyen emberek is vannak. Kylie lépése teljesen érthető és jogos volt, bár az eddig leközölt képek Stormiról már úgysem fognak eltűnni teljesen a netről. Egy ideig jobb lesz a rivaldafénytől tényleg távol tartani a kislányt.
2018. június 19. 11:56
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Tényleg elég elkeserítő, de mégis... Mi a rák fenéért publikus a címed kedves Kyle?
2018. június 19. 12:31
|
|
Váradi Nataliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.14. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 269645 offline
|
De ez nem igazság hogy így megzsarolni egy sztárt!
Fel is jelenthetné!
Főleg pedofilok!És hogy elrabolják a kislányt!EZ azért csúnya volt!
Fel is jelenthetné!
Főleg pedofilok!És hogy elrabolják a kislányt!EZ azért csúnya volt!
2018. június 19. 12:44
Szomorú, hogy ilyen világban élünk már. Akármilyen fiatal is és sok ember nem éppen szívleli tevékenységeit, megnyilvánulásait látszik rajta, hogy mindezek ellenére büszke édesanya. A helyében én is félteném, nem mozdulnék a gyerek mellől el és óvatosabb lennék. Sajnálom, hogy betörtek hozzá, de nem értem miért publikus mindenki számára a címe. Mondjuk ezt alapból elég sok hírességnél nem értettem soha.
2018. június 19. 12:47
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Ő nem sztár, csak egy ócska celeb.
Tényleg szomorú hogy vannak ilyen emberek a világon (pedofilok, gyerekrablók)... Viszont ha valaki ilyen szinten kirakja az életét (a gyereke életét) a nyilvánosság elé, annak számolnia kell azzal is, hogy esetlegesen ilyen beteg emberek fognak szórakozni vele...
Nem tudom sajnálni Kyle-t (a gyereket igen)!
Tényleg szomorú hogy vannak ilyen emberek a világon (pedofilok, gyerekrablók)... Viszont ha valaki ilyen szinten kirakja az életét (a gyereke életét) a nyilvánosság elé, annak számolnia kell azzal is, hogy esetlegesen ilyen beteg emberek fognak szórakozni vele...
Nem tudom sajnálni Kyle-t (a gyereket igen)!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: