Starity

Újra összejött Justin Bieber és Hailey Baldwin

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. június 20. 00:54 #21
Tefaly26
Tefaly26
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 270144
Mar megint ez a cafka?
2018. június 20. 00:57 #22
Tefaly26
Tefaly26
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 270144
Uristen gyerek hogy esnetek le a szakadekba... Shawn nem meleg! Fogjatok mar fel! Mar ha lenne mivel... Irogattok mindenhova ilyen beszolasokat! Oruljetek hogy nem latja ezeket a megszolasokat! Vadallatok... Ne magatokbol induljatok mar ki kerlek titeket... Inkabb annak oruljetek hogy vegre leleoett Shawn korul ez a olcso ribi... Hogy az isten kuldjon neki meghivot.. Mindenkit csak kihasznal... Egyik hetrol a masikra mar jonnek a pasik... Aztan probalja mutogatni magat de a nagy pofajan kivul nincs mas mit elopakolnia...
2018. június 20. 07:28 #23
- törölt felhasználó -    
Egyáltalán nem illenek össze.
Shawn sokkal jobb pasi.. smileeee.gif
2018. június 20. 14:36 #24
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 211
Azonosító: 264744
Tefaly
Jaj nagyon cuki vagy, de az nem bűn ha valaki meleg szóval Shawnnel sincs semmi baj attól még hogy meleg. Jó persze megértem hogy nem vallja be hivatalosan még mert akkor sok lányrajongóját elvesztené de ennyire azért nem kell kiakadnod smileeee.gif
2018. június 20. 15:55 #25
Stephanie.4ever
Stephanie.4ever
új tag
Hozzászólás: 65
Azonosító: 264826
Igazából Shawn már látta ezeket a pletykákat és egy videóban tisztázta is, hogy nem meleg. És nem hinni neki egy picit tiszteletlen. Pont erről a videóról van is egy cikk a Starityn. Persze most lehet bi, de ez most mindegy, mert nem számít.
A fanoknak az a baja, hogy lenézéssel, gyűlölettel írják, vagy lenéző hangsúllyal mondják ezeket a tényeket többen (nem mindenki, szóval senki se szálljon rám). Főleg az utálok. És ezen akadnak ki, nem a melegezésen. Legalábbis én.

Justinékhoz visszatérve, sok boldogságot kívánok nekik. Nem tudom, hogy sokáig fog-e tartani, majd meglátjuk
2018. június 21. 13:24 #26
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Tudom, hogy teljes elkanyarodás a témától..... De! Pont egy karrierje csúcsán lévő huszonéves srác fogja majd bevallani a világ előtt, hogy meleg??? Netto baromság! Sosem engedné a menedzsmentje. Akik meg mindent készpénznek vesznek amit egy sztár kiejt a száján, azokat tudom sajnálni (" tisztázta egy videóüzenetben= igen az vagyok, csak most gyorsan videóban tagadok ezerrel) Aki tudja magáról, hogy akár a saját csapatában játszik, akár nem, az nem áll neki bizonygatni a dolgot! Nem is foglalkozik ilyesmivel, de ha már bizonygatni kezdi az ellenkezőjét az gáz. Mennyi ilyenről derült ki évekkel, évtizedekkel később hogy az. Mindegy is! Ez a menedzsmentje döntése!
2018. június 21. 19:57 #27
Stephanie.4ever
Stephanie.4ever
új tag
Jajj istenem, most nem tök mindegy hogy meleg-e vagy sem. Valoszínűleg azt nagyon is komolyan mondta , hogy a zenéjével kéne foglalkozni, nem a szexualitásával. Meleg, és? Tudna még énekelni? Igen. Még mindig olyan kedves és szerethető ember lenne? Igen. És ez számit.
Szóval akadjunk már le erről a “Tuti meleg” témáról. Először is, ez nem ránk tartozik (a zenéjével ellentétben). Ha meg meleg lenne, akkor ez miért lenne nektek jó? Ugrándoznátok örömötökben, kiabálva, hogy “én meg mondtam”. Én meg nevetségesnek tartom az emberek magánéletével való foglalkozást. Ha meleg, akkor egy nap bevallja, nem kérte, hogy foglalkoz vele.
2018. június 21. 20:08 #28
Stephanie.4ever
Stephanie.4ever
új tag
Egyébként annak a videónak nem az volt a lényege, hogy ő nem meleg. Arról beszélt, hogy úgy nevezték melegnek, mintha az baj lenne. Rossz dolog lenne. És ezt szerette volna tisztázni, hogy ez egy teljesen normális dolog. Meg akarta értettni az emberekkel, hogy ettől egy ember nem lesz rosszabb, se jobb. Most mondhatod, hogy csak védeni akarta magát. Lehet. De ez be is bizonyította, hogy érett volt a 17 évesekhez képest.
2018. június 21. 21:13 #29
jelenaismylove
jelenaismylove
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 267917
Nem lenne semmi bajom Hailey-vel,ha nem latnank majdnem minden heten mas pasi szájában lol... a jelena kapcsolat megint nem jott ossze,akkor mar remelem nem akar jatszadozni Justinnal is es tartos lesz. Es igazi.
2018. június 21. 22:59 #30
FloraT
FloraT
visszatérő vendég

StátuszW- wait a minute, hold up!
Hozzászólás: 308
Csatolások: 1
Azonosító: 240999
Aki az én konmentemet támadta, nem, semmi bajom nincs azzal, hogy Shawn esetleg meleg. Főleg, hogy én is LMBT vagyok smileeee.gif Továbbá, nem vagyok rajongó, két számot + 1 videót láttam, hogy ő mit magyarázott és mit nem, azt nem tudom. Továbbá, amerikai, ahol az emberek egyre elfogadóbbak LMBT terén (pl Troye), szóval nem hiszem, hogy az tenné tönkre a karrierjét, hogyha meleg lenne.
2018. június 30. 19:35 #31
- törölt felhasználó -    
Én nagyon örülök Justin boldogságának,és szerintem szépkis pár alkotnak.^^ Sokaig nekik smileeee.gif
2018. július 01. 19:31 #32
Kittyblack1
Kittyblack1
visszatérő vendég

Státuszaz éjjel soha nem érhet véget varázsolj nekünk valami szépet
Hozzászólás: 134
Azonosító: 243209
Aranyos hogy mindenki szerint Shawn meleg, hol ott Justin az. Ha van aki meleg és a karrierje szempontjából playboyt kell játszania hát az bizony ő. De ahogy látom eléggé beleunt a szerepébe biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok