Shawn Mendes rajongói fellélegezhetnek: Hailey Baldwin szíve visszahúzott Justin Bieberhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra összejött Justin Bieber és Hailey Baldwin
2018. június 18. 16:33
|
|
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline
|
most melyik a fiú és melyik a lány??
2018. június 18. 16:38
|
|
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline
|
Uhh de tudtam hogy Shawnnnal csak barátok!!!♡♡♡♡♡ Shawn nem is egyszer jelentette ki hogy csak BARÁTOK ♡♡♡
Igazából én örülök nekik , mert szerintem hailey jobban illik justinhoz mint selenahoz!
És hát annyira vittek hogy Jelena újra meg minden , közbe meg megint pofara esett mindkettejük, Vagyis csak selena
A pár hónap ezelőtti Justin+selena kapcsolat is csak promóció volt , hogy ők legyenek a középpontban
Ne támadjon le engem , senkise , ezekután, Ez AZ IGAZSÁG
Igazából én örülök nekik , mert szerintem hailey jobban illik justinhoz mint selenahoz!
És hát annyira vittek hogy Jelena újra meg minden , közbe meg megint pofara esett mindkettejük, Vagyis csak selena
A pár hónap ezelőtti Justin+selena kapcsolat is csak promóció volt , hogy ők legyenek a középpontban
2018. június 18. 17:25
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Idézet (gesztenye22 @ 2018.06.18. 16:33)
annyira elegem van az ilyen kommentekből, mikor növünk már ki ebből? 2018 van könyörgöm
2018. június 18. 17:29
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Idézet (gesztenye22 @ 2018.06.18. 16:33)
nincs különösebb bajon Justin-nel, de nagyjából ugyanez a kérdés fogalmazódott meg bennem is. Örülök, hogy más leírta helyettem
2018. június 18. 17:42
|
|
dorina.0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 265489 offline
|
Szerintem megérdemlik egymást
(Amúgy mostanában mindenki az exével jön össze? wtf)
2018. június 18. 18:10
|
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline
|
justin csak sellyt akarja féltékennyé tenni.. amugy vszeg megint csak pár hónapig fog tartani ez a kapcsolat,mint 2-3 évval ezelött... szomorú, hogy hailey így kihasználta shawnt, szegény srác... na mindegy, a lényeg h nem tudom h justin és selena miért pazarolják az idejüket, ugyis tudják h össze fognak jönni, de nem az én dolgom
2018. június 18. 19:17
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Justin egyre furábban néz ki
2018. június 18. 20:02
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Klau18, én úgy tudom, hogy Selena szakított Justinnal. Legalábbis mindenhol ezt olvastam.
Szerintem amúgy egész jól néznek ki együtt. De lehet csak azért, mert matchy-matchy a hajuk.
Nem tudom, hogy a korábbi járásuk alatt milyenek voltak, de most egészen úgy tűnik, hogy egy húron pendülnek. Kíváncsian várom, hogy meddig.
Szerintem amúgy egész jól néznek ki együtt. De lehet csak azért, mert matchy-matchy a hajuk.
Nem tudom, hogy a korábbi járásuk alatt milyenek voltak, de most egészen úgy tűnik, hogy egy húron pendülnek. Kíváncsian várom, hogy meddig.
2018. június 18. 22:04
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Ez aranyos, márminthogy egyesek szerint a csaj kihasználta Shawn-t
Én bírom a srácot, nagyon cuki meg aranyos, de szerintem simán meleg és csak idő kérdése mikor fogja hivatalosan is elismerni
Justin viszont szörnyen néz ki, igazán visszaválthatna már valami normális külsőre
Justin viszont szörnyen néz ki, igazán visszaválthatna már valami normális külsőre
2018. június 18. 23:17
|
Vattacukor69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 267892 offline
|
Eddig se volt szimpi a csaj, de most meg már főleg nem...
2018. június 19. 13:04
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Klau18 - Tegnap, 16:38
Uhh de tudtam hogy Shawnnnal csak barátok!!!♡♡♡♡♡ Shawn nem is egyszer jelentette ki hogy csak BARÁTOK ♡♡♡
Persze,hogy csak baràtok! Shawn Mendesről ordít, hogy meleg...
Persze,hogy csak baràtok! Shawn Mendesről ordít, hogy meleg...
2018. június 19. 16:30
Hát sok boldogságot!
Bár szerintem nem illenek össze.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: