Starity

Hallgasd meg nálunk Nicki Minaj és Ariana Grande új dalát!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. június 15. 17:00 #21
- törölt felhasználó -    
Mindenki azt ír amit akar Bolond Nina fan. Az a csaj se semmi!
2018. június 15. 17:20 #22
TMYLM
TMYLM
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 269915
Szelenaa
Nagyon el vagy tajolva. Mit jelent az, hogy nem az akinek muratja magat? Ezt kifejtened? Ismered ot szemelyesen es ugy erzed nem az a szemely akit a medianak mutat? Azert van Ariana korul "felhajtas" mert o nem regota van a mediaban es most bontakozik ki igazan. Nem neveznem attol sunyi libanak mert ilyen a stilusa. Megmutatta nem egyszer , hogy az eletvidam porgos, mosolygos no mogott van egy igen okos komoly szemelyisege is. Nem hiszem, hogy 0-24 ben megtudna magat jatszani a rajongoi es a vilag elott. Nem szokott rib@ncoskodji egyik kepen es videojan sem. Ezt nem is ertettem de mindegy.Szerinten el kell fogadni igy es ha nem tudod akkor sem olyanokat allitani rola amik kozel sincs az igazsaghoz. Kinek ki a peldakepe, ahhoz meg mar tenyleg semmi kozod. Ariana igen is egy nagyon pozitiv peldakep mind a rajongoi mind a tarsadalom szamara. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: AriG.Fan
2018. június 15. 17:30 #23
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Idézet (Szelenaa @ 2018.06.15. 17:00)
Mindenki azt ír amit akar Bolond Nina fan. Az a csaj se semmi!

Kezdesz egyre viccesebb és szánalmat keltőbb lenni. Nem veszed véletlenül sem észre magad, drága? Az még hagyján, hogy ócsárolod Arit, mindegy, legyen a Te saját magad problémája, hogy ilyen negatív vagy. De az, hogy le bolondozod embertársad... Őszintén kinek képzeled magad? Te oszthatod az észt és sértegethetsz, de ha Neked visszaszólnak egyből fel vagy háborodva? Ugyan már, szállj már le a földre és embereld meg magad. Nem azért de jó magam is tudnék Rád elég "szép" jelzőket mondani..De nem teszem, mert van bennem annyi emberiség:)
Ha mindenki azt ír amit akar..Akkor Te miért is vagy ennyire felhördülve? Egyáltalán nem értelek..Mindegy is, maradjon az egyéni szociális problémád mindez, többet nem kívánok beleszólni..
2018. június 15. 17:48 #24
- törölt felhasználó -    
Jaj de rosszul esett biggrin.gif Ari úgy sem hálája meg nektek hogy , itt véditek. biggrin.gif Ti is szánalmasak vagytok!!! Csak röhögök rajtatok ez az Ari mánia elvette az eszeteket! Azt a elenanina14 -t meg ki kérte hogy védjék meg? Annak is olyan sötét példaképe van mint ő maga erről ennyit!
2018. június 15. 17:59 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szelenaa @ 2018.06.15. 17:48)
Jaj de rosszul esett biggrin.gif Ari úgy sem hálája meg nektek hogy , itt véditek. biggrin.gif Ti is szánalmasak vagytok!!! Csak röhögök rajtatok ez az Ari mánia elvette az eszeteket! Azt a elenanina14 -t meg ki kérte hogy védjék meg? Annak is olyan sötét példaképe van mint ő maga erről ennyit!

De könnyen vagdalozól a szavakkal és hogy már engem is itt sértegetsz ez egyre gázabb. Nem is ismersz és igy állítasz véleményt szerintem ez a gáz. De ez a te bajod hogy , mindenkire igy haragszól mert ezt azért csinálod mert te soha nem leszel egy senki, ha igy folytatod és megi s fogod érdemelni. Legyél emberibb talán akkor viheted valamire mert a bunkosággal nem sokra fogod vinni az biztos. Szóval probálkoz. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: AriG.Fan
2018. június 15. 18:12 #26
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nekem nem igazan nyerte el a szam a tetszesem, nem egy Side to Side. a mediaban senki sem az, akinek latszik, surprise, a szamait kell hallgatni az eloadoknak, en azt tanacsolom...raadasul Ariana igenis tehetseges es a kedvesseget is megmutatta mar nem egyszer. szerintem is fake csoppet, de nala ezerszer rosszabbak is vannak, akik raadasul tenyleg tehetsegtelenek is. de ez a szam attol meg nem nyerte el a tetszesemet.
2018. június 15. 18:38 #27
- törölt felhasználó -    
Most komolyan ez a cikk alatt kell veszekednetek?
2018. június 15. 18:42 #28
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Jesszus,hogy mi van itt,a kommentszekcióban:O
Szelenaa: nem akarok Veled én is vitázni, de van bennem egy érzés,ami arra sarkall,mindenképpen írjak a vitával kapcsolatban. Mint ahogy Te is írtad, az embernek szólásszabadsága van, ezzel egyet is értek. Valaki szereti Arianát, valaki mélységesen gyűlőli. Bár nehezen értem meg az utóbbiak táborát,de elfogadom a véleményt, mert ez is egy gondolatmenet, másrészt közöm nincs hozzá, hogy mégis kit szeret az illető és kit utál. Nade! Ezzel nem is lenne gond, a fülem mellett mindig elengedem ezen kommenteket, koncentrálok a saját mondandómra. Akkor hol itt a probléma? Az írásmód borzalmas. Értelmesen fogalmazd meg a véleményed,ha már írsz. De ezen se voltam még annyira kiakadva,hiszen ha mérges az ember,előfordul, hogy minden kibukik belőle, össze vissza zagyvál. Viszont azt nem tűröm,ahogy TÖBB felhasználóval viselkedtél, valamint hamis és irracionális érvekkel támasztottad alá az állításaidat. Szóval szerinted Ariana ribanc, és valójában csak játsza az aranyos lány szerepét, nem tud énekelni, és a borzalmas zenéi miatt vissza kéne vonulnia? Akkor íme egy rosszalló vélemény a TE kedvencedről, DE normális hangnemben leírva: Selena a zeneipar egyik legrosszabb énekese, híres a playback botrányairól, és már jópár éve hallgathatatlan zenéi vannak. Ha nem lenne szép,csinos lány, semmire se ment volna, na,meg ott a sok pénz is,és az elvetemült fanok(jó,mondjuk minden énekes rendelkezik ilyenekkel,nem tagadom). És érdemes az Instáit is megnézni(; Nagyon túl van értékelve, tehetsége pedig nincsen. Na, látod? Így KELL(ene)egy negatív kommentet írni. Tőlem aztán szeretheted, nem tiltom meg, és nem is ezért ítéllek el. Hanem a viselkedésed miatt.
2 felhasználónak tetszik: AriG.Fan, forever.romanci
2018. június 15. 18:42 #29
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Egyébként hasonlít a Side to sidehoz, nekem bejön, de egyértelmű,hogy utóbbi sokkal jobb durranás volt
2018. június 15. 18:44 #30
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Micsoda perpatvar..
Egyszerűen képtelen vagyok szó nélkül hagyni ezt, képtelen.
Utoljára kérdezem.. Milyen jogon mondasz bárkire is ilyet, kedves Szelenaa? Olyan szinten dühítő, hogy csak na. Képzeld kicsi szívem mi meg Rajtad röhögünk, hogy ilyen élettelen vagy hogy ilyen balgaságokkal dobálózol, hogy olyan sötét példaképe van, mint Ő maga. Te most komolyan nem veszed észre, hogy mennyire abnormálisan viselkedsz?biggrin.gif Kész vicc.
Btw emberre nem mondjuk hogy "azt" meg "annak", okostojás;) Menjél szépen és inkább a nyelvtant bújjad a szidalmazások helyett.. Okosabb döntés lenne, hidd el;)
2018. június 15. 19:09 #31
- törölt felhasználó -    
Tudom hogy Selena Gomez sem egy nagy szám neki sincs sok tehetségé. Más részt nem miatta választottam a nevemet nem is a kedvencem csak normálisabb mint az a hülye pasi faló Ariana. Nem hiszem hogy ennyire vakok lenétek hogy , álandóan Ari igy Ari úgy hányok tőle. Remélem akkor is hogy, vissza vonul vagy lesz valami vele mert már elég hogy, egy ribanc miatt vitatkozik mindenki nem bírjátok elviselni az igazságot a kis bugyuta libáról aki egy sorozat nélkül egy senki lenne.
2018. június 15. 19:12 #32
- törölt felhasználó -    
Egyébként úgy röhögök rajtatok hogy, ilyen komolyan veszitek az egészet. De nem baj direkt ezért csinálom wink.gif . Meg persze azért mert Ari semmi jot nem érdemel . Remélem eltünik egyszer és akkor sírhatok.
2018. június 15. 22:11 #33
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Nem lett a kedvencem, de nem rossz, bejön.
2018. június 15. 23:58 #34
s.zsofia
s.zsofia
visszatérő vendég

Státuszsave your tears for another day
Hozzászólás: 200
Azonosító: 251606
Nagyon bírom már, azt hogy szinte minden Ariana és Demi cikk alá, odaírjátok hogy Selena mennyire " tehetségtelen ". Először is Selena nem tehetségtelen! Igen is tehetséges zeneiparban és filmiparban is egyaránt. Tisztában vagyok vele, hogy tőle sokkal jobb énekesek és színészek is vannak, de ha nem értene egyik szakmához sem, akkor nem lenne világszerte több százmillió rajongója. Mégis korunk egyik legismertebb alakja, hiszen sok mindent letett az asztalra!
2018. június 16. 11:46 #35
TMYLM
TMYLM
új tag
Hozzászólás: 50
Azonosító: 269915
S.zsofia
Szereted Selenat es sokan masok is. Tenyleg vannak jo szamai csak azokat ne probalja elenekelni es nincs is semmi baj.
Azt neked is be kell ismerned , hisz rengeteg videoval lehet alatamasztani, hogy Selena a zeneiparban nem igazan allja meg a helyet. Van egy hangszine ami jo alap egy producer szamara es kihozzak belole amit csak lehet. Pont. A hanghoz nem tarsul enektudas is. A szineszi tehetsege sem kiemelkedo de nem is rossz. Szerethetobb szineszkent mint enekeskent. Mint mar emlikettem Selena a hirnevet a marketingeseinek tudhatja be. Hisz egy gyonyoru no akinek meg a szemelyisege is szeretheto igy konnyu volt "eladni" a median keresztul. Ezert ismert es ezert van 130+millio kovetoje..Ez nem bantas vagy , hogy mondjam. Van benne tehetseg igen csak rettentoen tulertekelt mas jooval tehetsegesebb eloadokhoz kepest.En is szeretem Selena par dalat de csak a felturbozott valtozatat. Eloben meghallom es elszornyulkodom, hogy hogyan lehetseges , hogy teljesen mas a hang koszon vissza mint amit amugy hallani szoktam. Viszont ez is csak egy velemeny mint a tied. Aki szerint "tehetsegtelen" nem rosszindulatbol irja csak mivel ismert mindehol feletodik a neve es "miert"-je a hirnevenek.
2018. június 16. 12:04 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (AriG.Fan @ 2018.06.15. 18:44)
Micsoda perpatvar..
Egyszerűen képtelen vagyok szó nélkül hagyni ezt, képtelen.
Utoljára kérdezem.. Milyen jogon mondasz bárkire is ilyet, kedves Szelenaa? Olyan szinten dühítő, hogy csak na. Képzeld kicsi szívem mi meg Rajtad röhögünk, hogy ilyen élettelen vagy hogy ilyen balgaságokkal dobálózol, hogy olyan sötét példaképe van, mint Ő maga. Te most komolyan nem veszed észre, hogy mennyire abnormálisan viselkedsz?biggrin.gif Kész vicc.
Btw emberre nem mondjuk hogy "azt" meg "annak", okostojás;)  Menjél szépen és inkább a nyelvtant bújjad a szidalmazások helyett.. Okosabb döntés lenne, hidd el;)

meghajolo.gif
2018. június 16. 15:47 #37
- törölt felhasználó -    
A dalszöveg nem annyira, a dal hangzása viszont nagyon tetszik. Ariana hangja itt is gyönyörű, tényleg igaz, hogy minden zenét jobbá tud tenni. biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok