A mai nap folyamán napvilágot látott a világszerte ismert dél-koreai fiúcsapat The Story of Light stúdióalbumának második kislemeze, melyhez egy kisfilm is készült, I Want You néven.
A teljes cikkhez kattints ide!
Album- és klippremier: SHINee – I Want You
2018. június 13. 17:21
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Ez a szám annyira nem jött be
a Good Evening szerintem sokkal jobb lett
a Good Evening szerintem sokkal jobb lett
2018. június 13. 19:26
|
|
LightLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.28. Hozzászólás: 104 Csatolások: 535 Azonosító: 265132 offline
|
Már nagyon vártam és ismét nem csalódtam bennük! Remek kis sláger lett!
Bár egyet kell értenem az előttem hozzászólóval, hogy a Good Evening egy kicsivel azért fülbemászóbbra sikeredet.
Maga a klip látványvilága nos, nem annyira nyerte el a tetszésemet, mint vártam.
A koreográfia, viszont nagyon jól sikerült!
Már nagyon várom, hogy az utolsó kislemezhezn készített kisfilm, milyen lesz! ^^
Bár egyet kell értenem az előttem hozzászólóval, hogy a Good Evening egy kicsivel azért fülbemászóbbra sikeredet.
Maga a klip látványvilága nos, nem annyira nyerte el a tetszésemet, mint vártam.
A koreográfia, viszont nagyon jól sikerült!
Már nagyon várom, hogy az utolsó kislemezhezn készített kisfilm, milyen lesz! ^^
2018. június 14. 12:52
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A Good Evening a top eddig, legalábbis nekem, de nagyon szeretem az I Want You-t is, és külön tetszik, hogy összefűzték a mv-ket.
2018. június 15. 15:21
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nekem mind az I Want You, mind a Good Evening tetszik~ Talán az utóbbinak a koreográfiája jobban elnyerte a tetszésemet, mert az kétségtelenül különleges lett. A klipben pedig nagyon tetszenek ezek az élénk, élettel teli színek, noha általánosságban a halványakat jobban szeretem. ^^ Alig várom már a június 25-ei megjelenést is ♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: