Kíváncsi vagy arra, hogy melyik Disney herceg lenne a partnered? Most itt a lehetőség, hogy megtudd!
A teljes cikkhez kattints ide!
#Teszt! Melyik Disney herceg illik hozzád?
2018. június 08. 14:20
Prince Adam (Beast) / Adam herceg (Szörnyeteg)
Igazi rossz fiú, ám a lelke mélyén érzékeny és kedves. Készen áll arra, hogy elbűvölje álmai nőjét romantikus randikkal és táncestekkel.
Igazi rossz fiú, ám a lelke mélyén érzékeny és kedves. Készen áll arra, hogy elbűvölje álmai nőjét romantikus randikkal és táncestekkel.
2018. június 08. 14:23
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Aladdin
2018. június 08. 15:08
|
|
chimchimbtsforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 268517 offline
|
Eric Herceg
2018. június 08. 15:18
|
|
Rainbowgirl14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 240661 offline
|
Prince Charming / Szőke herceg
Hozzád egy hűséges, álmaid megvalósításában segítő herceg illik, pont olyan, mint Prince Charming.
Hozzád egy hűséges, álmaid megvalósításában segítő herceg illik, pont olyan, mint Prince Charming.
2018. június 08. 15:41
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Prince Adam (Beast) / Adam herceg (Szörnyeteg)
Nem vagyok oda a Disney hercegekért, de őt épp szeretem.
Nem vagyok oda a Disney hercegekért, de őt épp szeretem.
2018. június 08. 15:48
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
Erik
2018. június 08. 16:30
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2696 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Adam herceg (Szörnyeteg)
2018. június 08. 16:40
|
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline
|
aladdin. amikor még el sem keztem a tesztet,már tudtam, hogy ő fog kijőnni.. imádom
2018. június 08. 16:48
|
ParkNiNeul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.13. Hozzászólás: 550 Csatolások: 11 Azonosító: 268665 offline
|
Aladdin
Hogy mennyire imádom őt ahw :33
Hogy mennyire imádom őt ahw :33
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: