Ez a 90 éves nagyi sokkal menőbb, mint te!
2018. június 09. 13:26
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Nálam nem menőbb :-D
2018. június 09. 15:12
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
És most aki nem olyan menő az akassza fel magát vagy mi?!
"instagramon sztárnak lenni, olyan mint monopolyban milliomosnak"
"instagramon sztárnak lenni, olyan mint monopolyban milliomosnak"
2018. június 09. 17:54
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
DylanSmith, senki nem mondta, hogy akassza fel magát az, aki nem ilyen menő. Nem is értem, honnan jött ez az abszurd gondolat.
Egyébként aranyos nénike, bár nekem is van egy olyan érzésem, hogy az unokák vezették bele ebbe a világba. A Sailor Moon-os nadrág pedig... ♥
Egyébként aranyos nénike, bár nekem is van egy olyan érzésem, hogy az unokák vezették bele ebbe a világba. A Sailor Moon-os nadrág pedig... ♥
2018. június 10. 10:32
Hát, a néni nem szívbajos..az tuti. Le a kalappal, hogy élénken és vidáman tölti az idős éveit. Vannak sokkal rosszabb esetek is, még akkor is, ha nagyon bizarrnak tűnik az instájával.
2018. június 14. 18:56
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát ez állati.
Hatalmas arc.
2018. június 26. 13:03
Hát oké, ha őt ez teszi boldoggá
picit túlzásokba esik, de hatalmas forma a nagyi
2018. július 07. 22:17
Nekem ez inkább a méltóság szánalmas hiányának a jele, nem a menőségé. Egy nő, akiben kicsi tartás is van, nem mutogatja magát így a világnak, pláne nem ebben a korban.
2018. július 08. 19:36
American Horror Sory: Baddie Grandma
Hát nem is tudom, én 90 éves koromban nem akarnék a szivárványos fülbevalónál és a csücsörítős képeknél leragadni, inkább főznék és sütnék egy otthonkában, de ha őt ez teszi boldoggá.. xd Mindenesetre 1-2 képnél elég ijesztő fejet vág.
Hát nem is tudom, én 90 éves koromban nem akarnék a szivárványos fülbevalónál és a csücsörítős képeknél leragadni, inkább főznék és sütnék egy otthonkában, de ha őt ez teszi boldoggá.. xd Mindenesetre 1-2 képnél elég ijesztő fejet vág.
2018. november 15. 16:14
|
|
Calliebaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.11. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 271115 offline
|
Hát először nagyon megijedtem , de hát azért nem sokan örvendhetnek ilyen szép kornak ilyen egészségesen , szóval szerintem csak megakarja mutatni , hogy ő milyen boldog
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: