Odáig van az internet ezért a szuper-nagyiért: 90 éves, és menőbben jár, mint a legtöbb fiatal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez a 90 éves nagyi sokkal menőbb, mint te!
2018. június 08. 13:42
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Őszintén... minden elismerésem a néninek, én 90 évesen élni se fogok, nem hogy még több követőm legyen, mint a fiataloknak Instán. xD
2018. június 08. 16:25
Imádom ezt a nőt, rendkívül színes és mókás egyéniség. Örülök, hogy vannak még olyanok, mint ő. ^^
2018. június 08. 21:13
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Hát, nem is tudom, cuki néninek tűnik, meg minden, és tök jó, hogy az idős kora ellenére fiatalos, meg hogy követi a divatot, de szerintem néhány ruhadarab egyszerűen nem illik már az ő korában. De hát ő tudja.
2018. június 08. 23:17
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Nekem kicsit úgy jön le ez az egész, mintha az unokája csak kihasználná, és szegény nagyikából csinálna hasznot
2018. június 09. 03:58
|
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2018.06.08. 18:46)
Borzalom. Túl sok a ráérő ideje. A magamutogató tinik vénasszony változata.
Miért, talán 90 évesen dolgoznia kellene? Még jó, hogy van ideje. Élete utolsó szakaszában főleg azt csinál az idejével amit akar
mint én. hajnal 4kor a starity-n lógok (mert nincs életem)
2018. június 09. 07:55
Ez a közönséges stílus fiatalokon is rendkívül taszító, -számomra- de ha ő így érzi jól magát, akkor hajrá, senkinek semmi köze hozzá. Amúgy jófej néninek tűnik.
2018. június 09. 09:53
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Basszus, jobban tartja magát,mint én 14 évesen:O xD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: