Íme a Girls, amelyben egy csók is elcsattan Rita Ora és Cardi B között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Biszex fantázia lett Rita Ora megosztó dalának klipje
2018. június 07. 23:20
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Imádom a dalt hetek óta hallgatom. Engem nem zavar amiről szól. Nekem csak a klippje fura. Mármint hogy mindegyik énekesnő teljesen más helyen van mintha nem is egy klipet néznék. Azért valami tematikája a leszbikusságon kívül lehetett volna az egésznek...
2018. június 08. 10:37
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
A dalt szeretem, viszont így, hogy egyszer láttam a klippet, nem hiszem, hogy többet is akarom. Nem ehhez a dalhoz való ez a klip, én úgy érzem.
2018. június 10. 14:09
A klipp hagy némi kivetnivalót maga után, de Cardi része sikerült a legjobban.
2018. június 17. 17:25
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Édes Istenem...láttam már jópár borzalmas klippet,de ez visz mindent. Nemcsak az elképzelés sz.r,hanem még a kivitelezés is:D
És igen,valóban társadalom-romboló
És igen,valóban társadalom-romboló
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: