Megjelent Christina Aguilera új dala, amely a Like I Do címet kapta, és GoldLink is közreműködött rajta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb dalt adott ki Christina Aguilera
2018. június 08. 14:34
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Érdekes... Néha úgy érzem szeretni fogom az új albumot, máskor úgy hogy egyáltalán nem fog tetszeni. Ennél a számnál sajnos azt éreztem hogy nem lesz jó
Egyébként a Xtina rajongók nagy része képtelen elszakadni a Strippedtől, mindig azt akarják kihozni belőle, holott mindig is az lesz Christina fő műve, nem hiszem hogy még egyszer megüti azt a szintet. A Stripped ennél sokkal vadabb, sokkal szabadabb volt, nem tudom hol látják a hasonlóságot
Na mind1, remélem lesznek ezeknél még jobb trackek, ennyi év után ez nekem nem elég
2018. június 09. 15:17
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Christina hangja szuper mint mindig, szeretem, de az új számai nem nyerők nálam.
2018. június 10. 14:29
Christina hangja mindig kifogástalan volt és lesz, de ez a szám nekem nem jött be.
2018. június 11. 17:02
|
bortelekimariaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 86842 offline
|
Imádom Őt! De ez nem lett valami jó dal. Remélem, lesznek azért jó dalok is az új albumon.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: