A nyáron esedékes, harmadik évad folytatására várva az alkotók és a színészek bejelentették: nem kap negyedik évadot a Shadowhunters.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem kap negyedik évadot a Shadowhunters
2018. június 05. 17:49
|
|
KulcsárHangaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.03. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 268933 offline
|
2018. június 05. 18:07
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
nincs elég könnyem, amennyivel ki tudnám fejezni a jelenlegi fájdalmamat. két hónapja már őrlődik bennem ez az egész, stresszelek, mi lesz a sorozattal, holott mindvégig tudtam - ebből kasza lesz. még most sem tudom elhinni ezt, és soha nem is fogom tudni. rengeteg sorozatot láttam már, de a szereplőgárdájánál semmilyen másik sorozat szereplőgárdája nem áll ennyire közel a szívemhez. az összetartásuk, egymás felé mutatott szeretetük nem más, mint csodálatos. a szívem szakad meg, hogy tényleg vége. a sorozat is és az emberek is rettentően sokat segítettek nekem, illetve mindig is minták voltak a szemembe, azok is maradnak. köszönök mindent a sorozatnak, a karaktereknek, a színészeknek.
2018. június 05. 18:35
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Na most menjen el mindegyik a jó búsba egy ilyen szuper sorozatot elkaszálnak mert már mindent elmondtak a könyvek alapján és lezárul de folyamatosan gyártják a bénábbnál bénább sorozatokat ami a 4 epizód után már kaszát kap vagy nyomatják már 10 éve ugyan azt az unalmas sorozatot. Ha igazán akarnák folytathatnák de szerintem itt az írónő tett keresztbe mert neki voltak gondjai a Malec párossal pedig nekik nagyobb a rajongó táboruk mint az eredeti főszereplő szerelmes párnak
2018. június 05. 18:58
Reggel borzalmas volt erre a hírre kelni, mikor felmegyek a Twitterre, a Shadowhunters posztol, hogy 10 rész lesz a harmadik évadban, majd 2019 tavaszán két órás zárás... Nem tehetik ezt a rajongókkal, egyszerűen nem. Rendesen zokogtam a hír láttán és nem tudom, hogy meg tudjuk-e menteni. Akinek van Twitterre és nézi a sorozatot, kérem használja a #SaveShadowhunters hasthaget. Nem vagyok kész elengedni, ennél sokkal többet érdemel. Olyan izgalmas volt most is, istenem. Tényleg nem tehetik ezt velem, nem, nem és nem. A castet, a sorozatot és a karaktereket is hihetetlenül megimádtam a három évad alatt, most is könnyezve írom ezeket a sorokat. A Shadowhuntersnek köszönhetően ismertem meg a példaképemet, Emeraude-ot és tényleg egyszerűen nem tudom felfogni, nem is akarom. Muszáj lesz megmenteni a sorozatot, nem fogom kibírni. Legalább 156789 évadot megérdemelne. Az egyik legeslegjobb sorozat, amit valaha is néztem, nem tudom elengedni, nem állok készen... Sajnos én is néztem a részek megtekintését és rettentően féltem ettől, de a többi rajongó is észrevette és elkezdték a Twitteren a #SaveShadowhunters használatát és azt hittem sikerülni fog. De nem. Össze vagyok törve teljesen, nem tudom mi lesz velem Shadowhunters nélkül. Nem viccből, komolyan mondtam.
2018. június 05. 19:28
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Mikor megláttam ezt a borzalmas hírt bosszantott, csalódott lettem egyszerre. Nem értem, megérdemelt volna még egy negyedik évadot, annyi elég lett volna.
Nagyon a szívemhez nőtt ez a sorozat, egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Imádom a sztorit, a világát, a karaktereket és a szereplőgárdát is, hisz olyan szerethető, lelkes és összetartó csapat, szívvel-lélekkel dolgoztak a sorozatért és meg is van az eredménye. Rengeteget fejlődött az első évad óta, ez a harmadik évad a sorozat csúcspontja lett.
Már a 3A fináléjakor majd kiugrottam a bőrömből, hogy mikor lesz már augusztus, mikor lesz már a folytatása, aztán izgulni kezdtem érte, hogy legyen negyedik évad és erre elkaszálják...
Annak azért örülök, hogy méltó befejezést kap a két órás fináléval.
#SaveShadowhunter
Írjátok alá minél többen a petíciót, már nagyon sok aláírás van!!!
https://www.change.org/p/anyone-who-this-show-has-saved-save-shadowhunters
Nagyon a szívemhez nőtt ez a sorozat, egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Imádom a sztorit, a világát, a karaktereket és a szereplőgárdát is, hisz olyan szerethető, lelkes és összetartó csapat, szívvel-lélekkel dolgoztak a sorozatért és meg is van az eredménye. Rengeteget fejlődött az első évad óta, ez a harmadik évad a sorozat csúcspontja lett.
Már a 3A fináléjakor majd kiugrottam a bőrömből, hogy mikor lesz már augusztus, mikor lesz már a folytatása, aztán izgulni kezdtem érte, hogy legyen negyedik évad és erre elkaszálják...
Annak azért örülök, hogy méltó befejezést kap a két órás fináléval.
#SaveShadowhunter
Írjátok alá minél többen a petíciót, már nagyon sok aláírás van!!!
https://www.change.org/p/anyone-who-this-show-has-saved-save-shadowhunters
2018. június 05. 19:35
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Annyira vártam az augusztust, annyira vártam, hogy újra láthassam a részeket. Aztán pedig egyértelműnek vettem, hogy lesz 4. évad, hisz eszméletlen jó sorozat. Rövid idő alatt hatalmas kedvenccé vált számomra a Shadowhunters, és belopta magát a TOP3 listámra... Ami nagy szó. Összetöri a szívemet a tudat, hogy nem lesz folytatás...
2018. június 16. 15:37
Bevallom, először egyáltalán nem tetszett az, amit láttam a Shadowhunters-ből, de valamiért újrakezdtem, és az idei részeket már hetente néztem. Nem mondom azt, hogy ez a legjobb sorozat, de látszik, hogy rengeteget fejlődött, és a sztori, valamint a karakterek is egyre érdekesebbek lettek. Ezért sajnálom valamennyire a kaszát. Viszont nem értem, hogy mi a gondjuk a rajongóknak, amikor kijelentették, hogy lezárt lesz a történet, és az összes könyv fel lesz ezzel dolgozva. Lehet, hogy hiányozni fog nekik a világ és a karakterek, de nem látták eddig, hogy mi lett azokkal a szériákkal, amik az alapanyag feldolgozása nélkül folytatódtak? Elég csak megemlíteni a 13 Reasons Why második évadát vagy a Pretty Little Liarst, amik a kezdeti siker után rengeteg embert megosztottak csak amiatt, mert a készítőknek már saját ötletekből kellett dolgoznia, és azok nem mindenkinek tetszettek. És a nézettségről meg a költségekről még nem is esett szó...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: