Ariana Grande még mindig fájó szívvel gondol vissza a Manchester-i terrortámadásra, amely egy éve történt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még mindig zokogva gondol vissza a Manchester-i terrortámadásra Ariana Grande
2018. május 31. 12:08
Nem is csoda, ha Ariana is a mai napig könnyek között emlékszik vissza erre a szörnyű eseményre. Az ilyet sosem lehet könnyen feldolgozni. Sok erőt kívánok továbbra is neki és a közvetlenül érintetteknek!
2018. május 31. 16:56
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Nem csodálkozom, szörnyű lehet. Már felvételen át is szörnyű, nem, hogy élőbe. Teljesen megértem, valószínűleg én is így élném meg az egészet!
2018. május 31. 19:57
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
Nem csak ő de még én is szorító mellkassal gondolok arra a napra. Ariana és az a 22 angyal nem ezt érdemelte. Mindig eszembe jutnak. Szívem szakad meg értük.
2018. május 31. 20:07
El tudom képzelni,hogy milyen lehetett ezt átélni neki.Én is sokat szoktam rájuk gondolni.....
Még mindig nem tudom felfogni,hogy ez megtörtént.
Miért pont vele? Olyan kedves mindenkivel,Ő nem ezt érdemli.És azok a személyek sem,akik ott voltak a koncerten.És azok sem,akik meghaltak csak egy ilyen ember miatt....
Még mindig nem tudom felfogni,hogy ez megtörtént.
Miért pont vele? Olyan kedves mindenkivel,Ő nem ezt érdemli.És azok a személyek sem,akik ott voltak a koncerten.És azok sem,akik meghaltak csak egy ilyen ember miatt....
2018. június 01. 10:16
Ez nagyon nehéz dolog neki...Meg azoknak az embereknek a hozzátartozóinak akik meghaltak..
És a megsebesülteknek is..
Kitartás Ariana..
És a megsebesülteknek is..
Kitartás Ariana..
2018. június 02. 14:08
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
Persze hogy zokokva gondol rá vissza. Egy ilyen szörnyű eseményt nem olyan könnyű feldolgozni mégha erős is vagy.. minden tiszteletem neki.
2018. június 03. 07:23
Persze, hogy nem tette túl magát rajta. Hiszen mennyien meghaltak/megsebesültek az Ő koncertjén! Illetve csak egy éve volt...
2018. június 03. 09:31
Sajnálom Őt, ez tényleg nem múlik el, de idővel begyógyulnak majd a sebek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: