Szerinted sértő vagy vicces volt az a riporter, aki fellépése után zuhanyozni küldte Taylor Swiftet?
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy riporter azt mondta Taylor Swiftnek, hogy le kell zuhanyoznia
2018. május 30. 15:02
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Szerintem egyértelműen csak humorizált, és mivel Taylor sem vette magára, kár felfújni ezt az esetet.
És amúgy is, egy komplett showműsor végig táncolása, ugrálása után kire nem férne rá egy zuhany?
És amúgy is, egy komplett showműsor végig táncolása, ugrálása után kire nem férne rá egy zuhany?
2018. május 30. 18:33
|
|
Glamzyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 269958 offline
|
Szerintem ezt nem kell sértésnek venni , ugyanis Taylor is viccnek vette , a srác meg miért bántana meg egy világsztárt ?! Amúgy meg igaz hogy nagyon meleg volt , és mindenki izzad ( vagy legalább is szerintem ) , jó hogy egy világsztár zuhanyozni fog a koncertje után , mi másra is vágyna , mint egy kis relaxra ?
2018. május 30. 19:46
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Taylor is viccnek vette, ez a lényeg. Meg ahogy mondta a riporter ezt a mondatot, érződik rajta, hogy nem sértés.
Mellesleg meleg van, nem csoda, ha az emberek izzadnak. Egy koncert után pedig egyáltalán nem meglepő, ha rájuk fér egy zuhany.
Mellesleg meleg van, nem csoda, ha az emberek izzadnak. Egy koncert után pedig egyáltalán nem meglepő, ha rájuk fér egy zuhany.
2018. május 30. 19:51
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ebben alapból semmi furcsa vagy sértő nincs. Taylor elvégre lenyomott egy kitudjahány órás koncertet a melegben, persze hogy jól esne neki egy zuhany, ahogy szerintem mindenkinek ilyen helyzetben
2018. május 30. 20:19
|
|
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline
|
Ez egy sokatmondó cikk lett, gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2018. május 30. 22:09
Nem érzem magamat kellőképen kvalifikáltnak, hogy erre a kérdésre legjobb tudásom szerint, válaszolni tudjak.
2018. május 31. 10:12
Ezt Taylor is viccnek vette. Vannak riporterek csípős nyelvvel, de felesleges az embereknek mindenen fennakadni. Egy kis humorizálás még nem a világ vége.
2018. június 01. 11:58
|
Bogy94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 243574 offline
|
Aki ezen megsértődik no komment ... szarkazmusra szarkazmussal kell válaszolni ... Taylor nem csalódtam benned! Mellesleg kinek nem esne jól bármikor egy jó kis zuhany.
Taylor nagyon leizzadhatott a koncert alatt, ez logikus, a riporter meg viccelődött kicsit. Én személy szerint jobban értékelem ha így indítanak mint azt, hogyha elkezdenek nyalni, hogy milyen fantasztikus voltál meg hasonlók.
2018. június 02. 16:27
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Egy rosszul eldörrentett vicc szerintem, de megsértődni tényleg nem kell.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.