2018 áprilisában az SM Entertainment bejelentette, hogy a csapat visszatér egy albumsorozattal 10. évfordulójuk alkalmából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Album- és klippremier: SHINee - Good Evening
2018. május 30. 14:52
|
|
LightLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.28. Hozzászólás: 104 Csatolások: 535 Azonosító: 265132 offline
|
Már nagyon vártam, hogy visszatérjenek!
Nem csalódtam bennük ismét egy nagyon szép kisfilmet adtak ki. Őszintén szólva nem ez a dal lesz a kedvencem tőlük, viszont rossznak sem mondanám. A koreogrfáia nagyon érdekes, igazán ötletes lett.
A srácokról nem is beszélve csodásak, mint mindig csak úgy olvadoztam a képernyő előtt.
Ami nekem személy szerint különösen tetszett az maga a klip! Hihetetlenül ötletesen és eszméletlenül gyönyörűen emlékeztek meg Jong Hyun-ról. (Ez alatt elsősorban a 2:54 perces jelenetre gondolok. Ahogy Key visszafordul és mikor tovább fut a többiek után, az az őszinte mosoly az arcán mindent megér.
Számomra nagyon jelentős rész, engem is felvidított.
Bár a kútnál a Jong Hyun-t jelképező árnyék eléggé félelmetes!
)
Tiszta szívből remélem, hogy a következőkben is még számtalan szebbnél-szebb és fantasztikusabbnál-fantasztikusabb dalokat és klipeket hallhatunk, illetve láthatunk tőlük.
Nem csalódtam bennük ismét egy nagyon szép kisfilmet adtak ki. Őszintén szólva nem ez a dal lesz a kedvencem tőlük, viszont rossznak sem mondanám. A koreogrfáia nagyon érdekes, igazán ötletes lett.
A srácokról nem is beszélve csodásak, mint mindig csak úgy olvadoztam a képernyő előtt.
Ami nekem személy szerint különösen tetszett az maga a klip! Hihetetlenül ötletesen és eszméletlenül gyönyörűen emlékeztek meg Jong Hyun-ról. (Ez alatt elsősorban a 2:54 perces jelenetre gondolok. Ahogy Key visszafordul és mikor tovább fut a többiek után, az az őszinte mosoly az arcán mindent megér.
Tiszta szívből remélem, hogy a következőkben is még számtalan szebbnél-szebb és fantasztikusabbnál-fantasztikusabb dalokat és klipeket hallhatunk, illetve láthatunk tőlük.
2018. május 30. 23:45
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
láttam, hogy megjelent a klip, de nem mertem megnézni. nekem nagyon nehéz még mindig feldolgoznom Jonghyun halálát, el nem tudom képzelni, hogy a fiúk miken mennek keresztül, hihetetlenül erősek. a dal nagyon tetszik, bár őszintén szólva a SHINee dalok elfogultság nélkül is mindig nagyon jók. a klippen pedig bőgtem természetesen, nem is vártam mást magamtól. az albumot ha lesz időm meghallgatom. de abban biztos vagyok, hogy Jonghyun nagyon büszke rájuk!
1 felhasználónak tetszik:
LightLady
2018. május 31. 02:08
nagyon bejött az album, ezt a számot és klipet imádtam, de hát mit is vártam én tőlük? a shinee a kpop ipar egyik legjobbja, szóval csak is jóra tudok számítani.
igaz, jjong még mindig hiányzik. persze mikor nem fog? 5hinee for life, right?
büszke vagyok rájuk. ismétlésen vannak a számaik a spotify-omon :D
igaz, jjong még mindig hiányzik. persze mikor nem fog? 5hinee for life, right?
büszke vagyok rájuk. ismétlésen vannak a számaik a spotify-omon :D
2018. június 01. 08:10
|
|
sarawright00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 269790 offline
|
*5 tag, amúgy imádom az egészet és nagyon büszke vagyok a srácokra ♡
2018. június 24. 20:08
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Nagyon jó lett!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.