Férjhez ment Sasha Pieterse
2018. május 29. 18:15
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon szép menyasszony volt.
2018. május 29. 19:52
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Jesus de gyönyörű volt abban a ruhában
Sok boldogságot nekik
Btw nekem jobban tetszik Sasha teltebben, így sokkal nőisebb, idk miért bántják őt a testalkata miatt, ígyis-úgyis gyönyörű.
Sok boldogságot nekik
Btw nekem jobban tetszik Sasha teltebben, így sokkal nőisebb, idk miért bántják őt a testalkata miatt, ígyis-úgyis gyönyörű.
2018. május 29. 22:51
|
|
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline
|
Emberek! Amúgy csak engem foglalkoztat az a kérdés, hogy hol vannak a lányok? Mármint Shay, Troian, Ashley, Lucy meg Janel? Eddig azt hittem, hogy még mindig tartják a kapcsolatot azóta is, így meghívja őket az esküvőjére! Szóval nem tudom, hogy miért nem voltak ott!
2018. május 30. 19:20
Imádom, hogy mindenki azért hisztizik, hogy hol vannak a lányok.... Az, hogy jóban vannak és barátok nem azt jelenti, hogy sülve-főve együtt kell lenniük. Midenkinek megvan a saját élete.
Ja és az még idegesítőbb, hogy "Sasha, miért nem hívta meg őket?" Miért őt kell hibáztatni? Lehet, hogy a lányok azt mondták, hogy "kösz, de nem érünk rá"...
Én elhiszem, hogy sok ember számára meghatározó (volt) az életében a PLL, nekem is, hiszen ott ismertem meg Sashát. Mármint nem ott láttam először csak ennek hála kezdtem el őt követni, de tudni kell túllépni. Az meg főleg undorító, amikor még ilyenkor is nyavalyognak, hogy jaaj de cuki lett volna egy Emison fotó. Jézusom, ne már. Sasha egy színésznő aki férjhez ment, Emison meg csak két karakter összeerőszakolt párosa. Nem értem, hogy lehet valaki ennyire mániákus. Tessék túllépni.
Ja és az még idegesítőbb, hogy "Sasha, miért nem hívta meg őket?" Miért őt kell hibáztatni? Lehet, hogy a lányok azt mondták, hogy "kösz, de nem érünk rá"...
Én elhiszem, hogy sok ember számára meghatározó (volt) az életében a PLL, nekem is, hiszen ott ismertem meg Sashát. Mármint nem ott láttam először csak ennek hála kezdtem el őt követni, de tudni kell túllépni. Az meg főleg undorító, amikor még ilyenkor is nyavalyognak, hogy jaaj de cuki lett volna egy Emison fotó. Jézusom, ne már. Sasha egy színésznő aki férjhez ment, Emison meg csak két karakter összeerőszakolt párosa. Nem értem, hogy lehet valaki ennyire mániákus. Tessék túllépni.
2018. június 03. 11:04
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Sok boldogságot nekik! A ruha álomszép volt! ♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: